Svaler 1997 Napisano Mart 25, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Урадио и ја нешто, само да се офарба. И да, сликано пре прања мотора. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tekija 2 Napisano April 19, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan ja p[re neki dan zavrsio moj srednji stender i ok je ispao slikacu ovih dana i to i pre i posle zavrsnih radova (sminkanja i lickanja) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano April 20, 2014 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Pola sata posla i voila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Maj 14, 2014 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto novo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...