hajoktejn 13 Napisano Maj 29, 2015 U prolazu, 24 postova Motocikl: LC4 adventure Prijavi odgovor kao problematičan al ćemo biti namirisani i ćisti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 29, 2015 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Priroda! (netaknuta) Ovog puta nismo imali mina , ali smo sreli jednog "simpatičnog" poskoka , vrlo iziritiranog našom vožnjom... nakon kraće rasprave svako je otišao svojim putem ! Hedonizam! E , priča kaže slijedeće ! ... Izazov! ... nama je ostalo jos samo ovo brdo da ga popeglamo . Upiši me tamo pa nek` `mrem u cvetu mladosti !! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orla 157 Napisano Maj 29, 2015 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bmw f800 Gs Prijavi odgovor kao problematičan 1. Svestenik (XTZ 660)2. Oskar BL (XT660R)3. IgoraK (XRV 650)4. Dzons_BL (DR 750)5. Nengobl (F650 Dakar)6. Lj_zrilic (KLE 500)7. Zoxbl (TA 600)8. Orla (XR 650) 9. VeljoBL (XTZ 750)10. AcoBL (KLR 650)11. Kubik ( KTM) - Hrvatska 12. hajoktejn (KTM 640 adventure) - Slovenija13. Jimmy LaLa (XF 650)14. Miklavc (KTM 640 Enduro) - Slovenija15. KTM 640 adventure iz Vinkovaca HR (tko ce ga dovesti jos neznamo)16. VladaSD (XTZ 750 ST) - SRB ..(imam zelju i volju, samo jos poslodavac da me shvati i da godisnji )17. Scioneri (KX250)-BiH18. AnteK ( XTZ 660 ) - Hrvatska 19. BusMan (KLX 650) - Srbija Čast mi je da te pribilježim Radovane Idemo dalje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Maj 29, 2015 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan E , priča kaže slijedeće ! I dobro naćuljite uši .Baza Engura 2015 je dislocirana iz padobranskog kluba iz Zalužana i prebačena na mnogo kvalitetnije i komfornije mjesto pod nazivom Balkis , a nalazi se u Bakincima , opština Laktaši. Vlasnik kompleksa nam je izašao u susret i cijenama i ljudski , tako da će polazna tačka Engura 2015 biti tu. Odlični apartmani , internet , bazen ,teniski i fudbalski teren, restoran , jakuzi i svašta nešto dobro je ono što možete tamo da očekujete . Odličan provod i druženje se podrazumijeva ! Ovo je bilo samo kratka najava onoga što će se dešavati , uskoro kompletnije i detaljnije informacije vezano za Enguro 2015. Za one koji interesuje nešto više o smještaju evo linka http://www.balkis.info/ takodje , evo par fotkica sa lica mjesta. Bloody hell Jel on zna da ćemo mi biti prljavi poslje vožnje? Ovo je sve predobro za nas enduraše Jooooooj...sada jedva čekam taj 7-mi mjesec..uffff.... Paaaa... mislim da smo strateški , i u interesu vožnje , prećutali taj "minorni" detalj . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Maj 29, 2015 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Da ne zaboravim , smjestajni kapacitet je oko 30 kreveta , a biće nešto mjesta i za šatore. U prevodu , prvih 30 ima osiguran krevet ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 600 Napisano Maj 29, 2015 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne zaboravim , smjestajni kapacitet je oko 30 kreveta , a biće nešto mjesta i za šatore. U prevodu , prvih 30 ima osiguran krevet ! Bolje najstarijih 30. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Maj 29, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna kakvu se priču čovjeku prodali, vjerovatno nesto u fazonu: "Dolazi neka fina gospoda sa ušminkanim motorima..." Prvu noć će nekako i da nas pusti jer ćemo možda doći tamo čisti (slovenci obavezno da idete asfaltom kroz HR) ali kada nas vidi poslije subotnje vožnje mislim da će momentalno da promijeni mišljenje. Druga stvar, nisu enduraši navikli na ovakav luksuz...čuj đakuzi..?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Maj 29, 2015 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Da ne zaboravim , smjestajni kapacitet je oko 30 kreveta , a biće nešto mjesta i za šatore. U prevodu , prvih 30 ima osiguran krevet ! Bolje najstarijih 30. Ni ta ti nije loša ! Ali u svakom slučaju , enduro - prvoborci će imati zagarantovane krevete ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubik 24 Napisano Maj 30, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: HR/SB Motocikl: Dark side KTM LC4 Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna kakvu se priču čovjeku prodali, vjerovatno nesto u fazonu: "Dolazi neka fina gospoda sa ušminkanim motorima..." Je, garant su u pregovorima spomenuli da smo mi "rođaci i velika gospoda" © by Picoda Samo da iskemijam nekakav šuspleh oa makar i od stakloplastike i onda R'n'R Jimmy, mi moramo koji trening odraditi do tada...još dva tjedan nastave imam pa se čujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Maj 30, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna kakvu se priču čovjeku prodali, vjerovatno nesto u fazonu: "Dolazi neka fina gospoda sa ušminkanim motorima..." Je, garant su u pregovorima spomenuli da smo mi "rođaci i velika gospoda" © by Picoda Samo da iskemijam nekakav šuspleh oa makar i od stakloplastike i onda R'n'R Jimmy, mi moramo koji trening odraditi do tada...još dva tjedan nastave imam pa se čujemo Trenutno mi je malo motor raskupusan ali do tad ce biti sastavljen tako da cu biti u pripravnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Maj 30, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan 1. Svestenik (XTZ 660)2. Oskar BL (XT660R)3. IgoraK (XRV 650)4. Dzons_BL (DR 750)5. Nengobl (F650 Dakar)6. Lj_zrilic (KLE 500)7. Zoxbl (TA 600)8. Orla (XR 650) 9. VeljoBL (XTZ 750)10. AcoBL (KLR 650)11. Kubik ( KTM) - Hrvatska 12. hajoktejn (KTM 640 adventure) - Slovenija13. Jimmy LaLa (XF 650)14. Miklavc (KTM 640 Enduro) - Slovenija15. KTM 640 adventure iz Vinkovaca HR (tko ce ga dovesti jos neznamo)16. VladaSD (XTZ 750 ST) - SRB ..(imam zelju i volju, samo jos poslodavac da me shvati i da godisnji )17. Scioneri (KX250)-BiH18. AnteK ( XTZ 660 ) - Hrvatska 19. BusMan (KLX 650) - Srbija 20. Anđelko (KLE 500) - BiH Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_M 39 Napisano Maj 30, 2015 Svrati ponekad, 195 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1. Svestenik (XTZ 660) 2. Oskar BL (XT660R) 3. IgoraK (XRV 650) 4. Dzons_BL (DR 750) 5. Nengobl (F650 Dakar) 6. Lj_zrilic (KLE 500) 7. Zoxbl (TA 600) 8. Orla (XR 650) 9. VeljoBL (XTZ 750) 10. AcoBL (KLR 650) 11. Kubik ( KTM) - Hrvatska 12. hajoktejn (KTM 640 adventure) - Slovenija 13. Jimmy LaLa (XF 650) 14. Miklavc (KTM 640 Enduro) - Slovenija 15. KTM 640 adventure iz Vinkovaca HR (tko ce ga dovesti jos neznamo) 16. VladaSD (XTZ 750 ST) - SRB ..(imam zelju i volju, samo jos poslodavac da me shvati i da godisnji icon_wink.gif ) 17. Scioneri (KX250)-BiH 18. AnteK ( XTZ 660 ) - Hrvatska 19. BusMan (KLX 650) - Srbija 20. Anđelko (KLE 500) - BiH 21. Nikola_M (KLE 500) - HR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Maj 30, 2015 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Lijepo nam rekose kolege iz stampanih medija , na pitanje gdje odrzati Enguro ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Maj 30, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Vi ce te izgleda biti gori nego ovi sa Bendura Njihov prvi plan je bio da se uplati kotizacija a zauzvrat oni posalju samo track-ove pa onda da se vozi kada kome odgovara a oni da nemaju nista sa tim Kako mi se cini od vas necemo dobiti ni to nego samo ovakav odgovor kao sa tvoje slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Maj 30, 2015 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Vi ce te izgleda biti gori nego ovi sa Bendura Njihov prvi plan je bio da se uplati kotizacija a zauzvrat oni posalju samo track-ove pa onda da se vozi kada kome odgovara a oni da nemaju nista sa tim Kako mi se cini od vas necemo dobiti ni to nego samo ovakav odgovor kao sa tvoje slike : Nemoj da brines , mislim da ce , pored mamurluka, najveci problem biti rastanak u nedjelju . Kad vidis kako je dobar kompleks gdje cemo biti, sve ce ti biti jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 30, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Enguro je u planu, samo jos da se slozi 100 kockica i vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Maj 30, 2015 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj samo da budu Rubikove kocke ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Maj 31, 2015 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Maj 31, 2015 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Gogo , sta je bilo , gdje si se polomio ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Maj 31, 2015 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Gogo , sta je bilo , gdje si se polomio ? A duga priča..... evo ode vježbat da se uspijem oporavit ako bude moguće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Jun 2, 2015 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan 1. Svestenik (XTZ 660)2. Oskar BL (XT660R)3. IgoraK (XRV 650)4. Dzons_BL (DR 750)5. Nengobl (F650 Dakar)6. Lj_zrilic (KLE 500)7. Zoxbl (TA 600)8. Orla (XR 650) 9. VeljoBL (XTZ 750)10. AcoBL (KLR 650)11. Kubik ( KTM) - Hrvatska 12. hajoktejn (KTM 640 adventure) - Slovenija13. Jimmy LaLa (XF 650)14. Miklavc (KTM 640 Enduro) - Slovenija15. KTM 640 adventure iz Vinkovaca HR (tko ce ga dovesti jos neznamo)16. VladaSD (XTZ 750 ST) - SRB ..(imam zelju i volju, samo jos poslodavac da me shvati i da godisnji icon_wink.gif )17. Scioneri (KX250)-BiH18. AnteK ( XTZ 660 ) - Hrvatska19. BusMan (KLX 650) - Srbija20. Anđelko (KLE 500) - BiH21. Nikola_M (KLE 500) - HR 22. Renato J ( XT 600 ) - HR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Jun 2, 2015 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan @ anteK Dolazite li onda u nedjelju ? da stavimo pivu da se "ladi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dariooo 120 Napisano Jun 2, 2015 U prolazu, 78 postova Lokacija: VINKOVCI Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan @ anteK Dolazite li onda u nedjelju ? da stavimo pivu da se "ladi ? Naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Jun 2, 2015 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan @ anteK Dolazite li onda u nedjelju ? da stavimo pivu da se "ladi ? Naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1276 Napisano Jun 2, 2015 prisutan, 1139 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav mojim prijateljima,i neka je sa srećom sa Engurom i da to pređe u tradiciju!! nisam enduraš,al cjenim akciju!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...