ZEMZEM 2603 Napisano April 21, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2652 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto sedim i mozgam i pade mi na pamet da bih mogao za ovaj praznik skoknuti do Tare. Na moju veliku žalost moram kolima jer vodim i klinca. Možda još neko od prijatelja krene kolima pa ako to bude ima šanse da klinca uvalim kod njih a ja bih išao motorom. Ali o tom kasnije, za sad je varijanta kolima. Dugo nisam bio na Tari pa molim za pomoć gde tražiti smeštaj. Za sad mi treba trokrevetni apartman-2 noćenja 1,2 maj. Predlog gde ima da se nađe korektan smeštaj po OK ceni. Ako neko izdaje neka se javi a ja ću preko neta od večeras da tražim samo da mi kažete koju lokaciju na Tari da gledam da nije u nekoj vukojebini. Planiram da posetim Drven grad i Višegrad ako vreme to dozvoli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanTzr 17 Napisano April 21, 2015 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha tzr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skoro bio na Tari u hotelu Omorika, izvrstan smestaj sve pohvale, ali nikako da se setim koliko sam platio,ali secam se da nije bilo nesto preterano skupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano April 21, 2015 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan https://www.google.com/search?site=&source=hp&q=tara+apartmani&oq=tara+apartmani&gs_l=hp.3..0l3j0i22i30l7.1908.9954.0.10184.27.19.5.3.3.0.173.1711.0j11.11.0.msedr...0...1c.1.64.hp..9.18.1575.0.0LsUbcNlksQ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano April 21, 2015 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre mesec dana kaparisao i tad je skoro pa bilo kasno. http://www.tara-planina.com/ Kreni redom pa gde nađeš. Moja ekipa je na Zaovinskom jezeru u jednoj u vili Lazić. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2603 Napisano April 21, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2652 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam davno, dok sam odlazio na Taru, bio isto u Omorici i hotelu Beli bor. Davno beše i izgubilo se sećanje. Sećam se samo trim staze koja je spajala ova 2 hotela koja je išla kroz predivnu šumu. I ja sam mislio da izguglam smeštaj ako nema neko preporuku. Dva dana ću preživeti i ako se zeznem u izboru. Vidim da se spominje par lokacija za smeštaj : Kaluđerske bare, Mitrovac, Zaovine, Šljivovica, Predov krst, Sokolina. Koju od ovih lokacija preporučujete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanTzr 17 Napisano April 21, 2015 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha tzr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Omorika je dobra, samo ne znam cene, a ovi privatni smestaji su malo skuplji ako trazis OK smestaj. Okrenes Omoriku ili Beli Bor i vidis ali u koji god da odes od ta 2 provesces se ko covek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2603 Napisano April 21, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2652 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan OK, večeras ću polako da gledam ponude i sutra zovem za cene i da vidim ko ima mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano April 21, 2015 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo gledali da imamo letnjikovac i što bliže obali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano April 21, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan zavisi sta trazis, Mitrovac je najvise kid friendly, zbog decijeg odmaralista. Imas opciju da iznajmis apartman za 4-6 osoba 20-30 eura. Ja licno najvise volim Mitrovac, zato sam ga i izabrao za svoj dom. ovde imas za sve delove Tare smestaj, vecina vikendica su objavljene na ovom linku: http://www.tara-planina.com/odmor.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2603 Napisano April 21, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2652 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, sad sam nešto gledao cenovnik na netu u Belom boru je pun pansion oko 2,500 po danu. Zovem ih ujutro da proverim.Omoriku sam zvao i popunjeno je sve. Ne znam kakvi su sad oni depadansi Javor pored omorike - klopa se u omorici. Nekako mi ova lokacija najviše odgovara jer sam mislio da 1 maj provedemo na samoj Tari u šetnji i klopi u nekom restoranu. Sutradan da obiđemo Mokru goru i sve oko nje i ako ostane vremena da skoknemo do Višegrada a u povratku ka BGD sledećeg dana da prođemo pored Perućca i tu negde napravimo pauzu. I još na kraju samo da nas vreme posluži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 22, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/8263-predlozi-lokacija-za-bjb-okupljanje/?p=235002 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2603 Napisano April 22, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2652 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jutros rezervisao ovaj apartman 40E po danu, 100m od hotela Omorika. U Omorici i Javoru nema mesta a u Belom boru su bile samo dvokrevetne, u ne renoviranom delu, sa pomoćnim ležajem što nam nije odgovaralo. Inače cena u Omorici, polu pansion, je jako dobra ali se sve rasprodalo. http://www.tara-planina.com/apartman-tarski-biser.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano April 22, 2015 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio u Omorici u februaru, tada je PP bio oko 2400din, za te pare nema bolje, smestaj dobar, čisti se svaki dan, klopa odlična, veliki izbor hrane..kolači u holu megadobri ) Obavezno kod Kurte na klopu.. Mokra Gora me nije odusevila, nista nije radilo kad smo mi naisli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2603 Napisano April 22, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2652 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan U Omorici je čini mi se PP u dvokr. sobi 2,450 a soba sa terasom 2,700 po osobi. E sad još koje pitanjce. Možda odem u povratku direktno do Višegrada a odatle povratak za Zemun. U Višegrad, nadam se, dolazim oko podneva tj ručka. Neka preporuka za neki restoran ili da stanem negde kad napustim Višegrad. Koji put do Tare da koristim tj koji ima najmanje rupetina i kojim putem iz Višegrada da zapucam za Zemun. Ja sam mislio da idem Obrenovac-Ub-Valjevo-Rogačica-BB-Tara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano April 22, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan ja iz Zemuna idem preko Lazarevca, Lajkovca, Valjeva, Debelo Brdo, Bajina Basta, Perucac i na Mitrovac, a ti posto ides na Kaludjerske Bare ti ides samo B. Basta K. Bare. Inace nisam siguran sta vam se svidja toliko kod Kurte, svaka cast na ljubaznosti, klopa osrednjeg kvaliteta, a lokal nista specijalno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano April 30, 2015 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da mi autor teme neće zameriti da je malkice otmem pitanjem da li sme da se kampuje na Knezovima ? Pitam 'da li sme' jer su mi prošle godine žitelji u Karaklijama rekli da ima medveda ali se redovno hrane na nekoliko mesta po NP te ne diraju ljude i stoku. A Knezovi su baš udaljeni i izolovani šumom sa svih strana pa ono... Ima nekoliko kuća ali je pitanje da li neko tu boravi u avgustu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2603 Napisano Maj 5, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2652 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Evo stigli sa Tare i puni smo prelepih utisaka i već pravimo planove da ponovimo vikend odmor uskoro. Toliko ima divnih mesta za pešačenje kroz šume koje tako mirišu na borovinu da te tera da dišeš punim plućima. Vreme nas je extra poslužilo - kako je prognoza najavljivala. Jedino nisam obišao Višegrad koji je bio u planu. Petak - stižemo oko 12h. Put preko Debelog brda ima deonice koje su u baš lošem stanju ali nije mi smetalo. Stigli smo za malo jače od 3h. Smeštaj je nov i nalazi se na 200m od restorana Kurta. Za nas na dijeti lokacija extra. Ovaj dan smo obišli peške do Hotela omorika i njenu okolinu i ručali u Jeremičku. Posle ručka turbo tura do manastira Sabor srpskih svetitelja i do vidikovca Crnjeskovo. Sa vidikovca puca predivan pogled ali imali smo maler baterija fotoaparata puca na 10m pre vidikovca. Tako da smo slikali telefonom. Subota - plan je bio da se ide brodom do Višegrada, karta 2,000din, ako vreme dozvoli. Nije dozvolilo jer je bilo oblačno i na momente je sipila kišica . Brod ide samo u subotu tako da menjamo plan i sedamo u kola i obilazimo hotel Beli bor. Odatle odlazimo do Zaovinskog jezera do mesta gde je tabla na kojoj piše da je tu Pančić pronašao svoju omoriku. Hteli smo da se vozikamo oko celog jezera ali smo bili kratki sa vremenom jer smo planirali i obilazak Mitrovca. Vraćamo se do Mitrovca i tu obilazimo tepih livadu i centar gde je dečije odmaralište. Vraćamo se nazad na klopu kod Kurte. Pred kraj dana obilazimo krug na trim stazi kod Omorike da poništimo koliko toliko efekte prepunog stomaka. Nedelja - odlazak na Mokru goru. Planirali da se provozamo vozićem ali stativa, karte rasprodate i za sutrašnji dan. Islikasmo se tu odosmo kolima do stanice Jatare. Tu se malo šunjali, pentrali na vidikovac, slikali i posle pauze pravac Drvengrad. Tu se lepo proveli odmorili uz ladno pivce i krenuli laganica ka Zemunu. Klopali u restoranu Studenac na izlasku iz BB na terasi iznad Drine. Klopa izvrsna cene korektne. Ambijent 5+ lep dan, Drina šumi ispod nas a mi uživamo u klopi. Prelep vikend samo nam zafalilo još par dana da vidimo još nešto zanimljivo ali eto nam povod da se vratimo na Taru uskoro. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...