tatkonadzeja 141 Napisano April 17, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dragi forumaši. Reših i ja da se registrujem nakon dužeg vremena. Vrlo često posećujem forum i iščitavam teme ali nikako da nadjem vremena da slikam svoj motora i registrujem se i predstavim sebe. Pa ovako,nešto kratko. Ja sam Dušan, dolazim iz Beograda. Vozio sam Kawasaki Ninju 636 iz 2003. godine koja je morala da se proda u tom trenutku pa je onda na red došla Honda Hondu Varadero XL 125 koju i dalje vozim i koju jako volim. Radio sam na njoj dosta toga i ugradjivao brdo nekih stvari, gedžeta, sitnica... Počev od alarma, automatskog podmazivanja lanca, digitalnog pokazivača brzine, led stop svetla na koferu... Vozim je već 3 godine i prezadovoljan sa njome ali je malo slabašna za neka putovanja pa ćemo je menjati uskoro za nekog Fazera ili Hondu CBF, u svakom slučaju nekoj sport turera od 600 ccm. Nadam se lepom druženju na forumu a i uživo. Pozdrav svima Evo i nekih slika moje Honde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano April 17, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Progutah jedno slovo u nazivu teme i ne mogu da nadjem kako da izmenim ako je uopste i moguca izmena tako da ne zamerite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanTzr 17 Napisano April 17, 2015 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha tzr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao , a honda je prelepa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pejca 6 Napisano April 17, 2015 U prolazu, 24 postova Lokacija: Vucje Motocikl: Suzuki gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao,super je hondica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 18, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Lepa Honda nema sta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano April 21, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodoslici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lipfi 8 Napisano Maj 5, 2015 U prolazu, 53 postova Motocikl: Yamaha Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Maj 7, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Prodata honda. Sad se trazi neka yamaha fazer 600, honda cbf600 ili eventualno kawasaki ER6F. Ako imate neke predloge,misljenja, iskustva,sugestije,savete... pisite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lipfi 8 Napisano Maj 13, 2015 U prolazu, 53 postova Motocikl: Yamaha Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. A Jesi li razmišljao u pravcu Varadera Xl 1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Maj 13, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. A Jesi li razmišljao u pravcu Varadera Xl 1000 Jesam naravno. Vozio ga jedno 10ak dana ali je prevelik za gradsku voznju a s obzirom da meni motor sluzi za posao, po gradu (80% takve voznje) i eventualno neki vikend neki malo duzi put, nije mi to motor za tu namenu. Ali hvala za preporuku,fantastican motor. I to sam ja vozio staru verziju sa karburatorima,mogu da zamislim tek ovu sa direktnim ubrizgavanjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Munja^.- 1 Napisano Maj 13, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bogatic Prijavi odgovor kao problematičan Welcome ^_^ : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 298 Napisano Maj 14, 2015 jedan od DDMZ, 808 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Ispravio sam ti naziv teme. Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 643 Napisano Maj 14, 2015 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dobrodosao!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Maj 17, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom, hvala svima na dobrodoslici. Kupljen juce Suzuki GSX750F. Ovih dana kad uhvatim malo vremena saljem slike i utiske... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...