Djusi_998 445 Napisano April 17, 2015 Ducatista, 2901 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne stignemo baš sve da gledamo ovog vikenda porudila se i ekipa koja će se 24h vozati u krug po Le Mansu. Satnica, sve na ES2 i sve uživo: Subota 15:00 start (15 min) 20:30 (270 min) Nedelja 7:00 (240 min) 14:00 (90 min) Čisto da podsetim, ovog vikenda se vozi WSBK u Asenu, BSB na Brandsu, MotoGp u Argentini, 24h Le Mana i WTCC u Maroku . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 939 Napisano April 17, 2015 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan E neka pada kiša sutra, konačno ima zašto da palim tv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 445 Napisano April 18, 2015 Ducatista, 2901 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Kopajte neki link sa gledamo tokom dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5305 Napisano April 18, 2015 Integrisan, 13003 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Biće link na FIM sajtu. Ima link u staroj temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 797 Napisano April 19, 2015 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Suzana melje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 445 Napisano April 19, 2015 Ducatista, 2901 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko u toku sa onim motorom koji nema klasično prednje ogibljenje? Čuo sam nešto Aresa u najavi ali nisam zapamtio ni kako se zove. Inače, kolko mi se čini, 1 ili 2 ekipe su se prijavile da voze na Ducatijima. Baš imaju petlju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5831 Napisano April 19, 2015 Drug član, 2997 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Metiss 1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano April 19, 2015 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Pored Metis-a i Geco ima zanimljiv projekat. Mislim nije ovo nist novo, ali je lepo videti da neko hoce da istera na stazu, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 445 Napisano April 19, 2015 Ducatista, 2901 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ti si iz te priče, jel bi smeo da voziš ovo u full tempu na trci? Ja bih imao mentalnu blokadu tako da bih non stop mislio o prednjem kraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 664 Napisano April 19, 2015 Drug član, 1115 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzuki Gsxs 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ares,svaka cast za prenos.Drzis nam paznju,odmereno, sa dosta poredjenja iz realne voznje. Samo napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano April 19, 2015 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Prenos od 14-15h i samo zatvaranje trke ce raditi kolega Miran. Krivo mi je sto je Yamahi eksplodirao agregat, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 445 Napisano April 19, 2015 Ducatista, 2901 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Odakle mi je poznat ovaj Vensan Filip? Šta i gde je vozio ranije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5305 Napisano April 19, 2015 Integrisan, 13003 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odakle mi je poznat ovaj Vensan Filip? Šta i gde je vozio ranije? Pa on je jedan od poznatijih likova iz endurance trka. Francuzi su tu još uvek marka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 445 Napisano April 19, 2015 Ducatista, 2901 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj bre, jer on pre par godina pao u poslednjem satu i sjebao motor? Vozio je Suzuki. Da li je pao sa prvog ili nekog podijum mesta ne mogu da se setim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5305 Napisano April 19, 2015 Ne silazi, 4768 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Odakle mi je poznat ovaj Vensan Filip? Šta i gde je vozio ranije? Ja mislim da je vozio i superbike na Magny Corseu pre 2 godine, ako se ne varam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...