joso 0 Napisano April 14, 2015 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Okolina novog sada budzet 22000 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanTzr 17 Napisano April 14, 2015 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha tzr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Imas na forumu neki decko prodaje Dainese jaknu bele boje pa baci pogled u prodajem ima tu tema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joso 0 Napisano April 14, 2015 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan pogledacu hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 15, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan To sto ti je budzet 22k ne znaci da toliko moras i da potrosis. Daj detaljnije sta trazis: platno, kozu, dugu, kratku, jetnju, all season, boju koju hoces ili neces... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 16, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Стварно би помогло када би написао шта тражиш од овога што је Лаки Владано написао. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joso 0 Napisano April 16, 2015 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svejedno samo da je dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano April 16, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pokusavaju da ti pomognu , ali izgleda dzaba. Bar da si velicinu napisao a ne samo "pomoc oko izbora jakne" kao kad bi ja otvorio temu kupujem motor nebitno koji samo da je dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joso 0 Napisano April 16, 2015 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Velicina L,XL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joso 0 Napisano April 16, 2015 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sa protektorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano April 16, 2015 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bez padobrana? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joso 0 Napisano April 16, 2015 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze i padobran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 16, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, sad si uzasno suzio mogucnost nabavke. U zadnje vreme sve slabije ih prave sa padobranom. Onih sa kisobranima ima mnogo vise. (Ja probao prvo ozbiljno da pomognem, posle ovakvog komentara postavljaca teme mogu samo da se zezam) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joso 0 Napisano April 17, 2015 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma salim se ako imate neki predlog slobodno stavite sta je bolje tekstil ili koza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanTzr 17 Napisano April 17, 2015 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha tzr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni tekstilne su bolje http://www.maxmoment.rs/baci pogled ovde jest' da su iz BGa ali imaju odlicne jakne , proveren kvalitet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 974 Napisano April 17, 2015 Sindikat Samostalni Jahač, 367 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja je nosim treću sezonu,vrhunska jakna,moja preporuka.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joso 0 Napisano April 17, 2015 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si je platio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 974 Napisano April 17, 2015 Sindikat Samostalni Jahač, 367 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si je platio 340e,pre tri godine,ali sada RST ima novi model ove jakne tako da je ova "stara" sad na sajmu bila oko 200e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Jun 25, 2015 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Evo ako ti se svidja,javi se u pm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Jun 25, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja je nosim treću sezonu,vrhunska jakna,moja preporuka.. Preporuka za RST Adventure, odlicna jakna nosio je i po kisi i celu zimu se vozio a za nedaj boze da znas i da sam klizao oko 50m sa Adventure kompetom i prosao kao bog bez povreda jedna mala opekotina na ruci samo... A mogao bi reci sta vozis, da li samo u sezoni ili i kad je hladno itd. da bi ljudi znali zasta ti treba jakna, pa da mogu da ti ponude sta imaju ili da te posavetuju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanSEI 2 Napisano Jun 26, 2015 U prolazu, 16 postova Lokacija: Krnješevci Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan A gde bih mogao da nadjem takvu RST Adventure jaknu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanSEI 2 Napisano Jun 26, 2015 U prolazu, 16 postova Lokacija: Krnješevci Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je: moto-mania.rs Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Jun 26, 2015 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka bi bila JolliSport Stream. Jakna za sve sezone. Vadiva zimska postava. Izgleda urbano/casual, moze na skuter, moze na motor, moze za grad, moze za turing, moze i na odelo, a moze i za avanturu. Vadivi protektori laktovi/ramena/ledja. Dosta dzepova, lufteri, kaisevi za struk i laktove, vodonepropusna. Izgleda do jaja. Jednom recju, zaljubljen sam u ovu jaknu. Ima u motomaniji za 20 hiljada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koks 0 Napisano Jun 27, 2015 U prolazu, 2 postova Lokacija: beograd Motocikl: aprilia Prijavi odgovor kao problematičan Okolina novog sada budzet 22000 din imam roleff koznu jaknu M velicina.. mogu ti poslati slike ako te zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koks 0 Napisano Jun 27, 2015 U prolazu, 2 postova Lokacija: beograd Motocikl: aprilia Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jun 27, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Шта ће мото јакни капуљача? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...