Djusi_998 454 Napisano April 11, 2015 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan I dok se kreativci prepucavaju da li je bolji Stoner ili Rosi (Stoner ), a većina gleda ka Texasu Wsbk nam prolazi neopaženo. Ekipa ovog vikenda vozi u Aragonu, a da li će Dukati stići do podijuma i da li će Rea nastaviti da uništava konkurenciju saznaćemo u nadelju. Satnica: WSBK #1 - 10:30 ES 2 WSS - 11:30 ES 1 (ako sam pogrešio ispraviće me Ares ali na njihovom sajtu stoji da je ova jedina koja će se prikagzivati na ES 1) WSBK #2 - 13:00 ES 2 STK - 14:00 ES 2 Za sada još uvek nema rezultata kvalifikacija pa će ih neko dobaciti naknadno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano April 11, 2015 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekoga Ovaj vikend ce Rea izgleda malo teze da terorise ostatak ekipe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alfar 2 Napisano April 12, 2015 U prolazu, 12 postova Lokacija: Italija,Venezia Motocikl: Honda Cbr600F sport Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki nije los izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1097 Napisano April 12, 2015 Drug član, 2596 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Toprak kojeg smo imali priliku da gledamo na Bataji prvi u stk600. Stojeci wheelie od 1km za proslavu pobede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alfar 2 Napisano April 12, 2015 U prolazu, 12 postova Lokacija: Italija,Venezia Motocikl: Honda Cbr600F sport Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekoga Ovaj vikend ce Rea izgleda malo teze da terorise ostatak ekipe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alfar 2 Napisano April 12, 2015 U prolazu, 12 postova Lokacija: Italija,Venezia Motocikl: Honda Cbr600F sport Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da ce neko da ga ugrozi,vozi zelenka bez greske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano April 12, 2015 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Rea ipak nastavlja seriju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano April 12, 2015 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sta se desilo sa Sykes-om u drugoj trci ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano April 12, 2015 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ole!!! Jes da je bila dosadna druga trka ali sam zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1097 Napisano April 12, 2015 Drug član, 2596 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Chaz! Sykes highside, prilicno tesko se prizemljio. Inace zbog stomacnog virusa nije zadrzavao hranu u organizmu ceo vikend. Faca kao logoraš, kao da je izgubio 5 kila za 2 dana. Kako je Salom sa desetog uskocio na 6 mesto nismo videli xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano April 12, 2015 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano April 12, 2015 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ono što mi se definitivno ne sviđa je to što kao da namerno prave lošije prenose. Kao da namerno ne pokrivaju stazu kako treba jer Gp ipak treba da bude #1. Šabani. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano April 13, 2015 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ares jedno pitanje. Znam da nije do tebe ali zbog čega je zvuk sa staze toliko loš i tih? Juče sam se osećao kao u pozorištu dok sam gledao. Pogotovo prvu trku. I jedna generalna nejasnoća. Zašto se trka prekida da bi se puštale reklame za Es? Da puštaju neke reklame kapirao bih ali ovo prekidanje radi prekidanja mi nikako ne ide u glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano April 13, 2015 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Djusi mislim da u oba slucaja treba sacekati jedan dan i poskidati torente i uzivati ovako vise ne vredi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano April 13, 2015 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Džaba kad ja ne mogu da se kultivišem da ne gledam uživo ili da ne vidim rezultat. A posle toga mi nekako nije uživanje da gledam snimak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano April 13, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Djusi, ES je prekidao i MotoGP, odnosno Grand Prix trke dok ih je prenosio. $$$ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano April 13, 2015 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da ih prekidaju sa reklamama razumeo bih ali prekidanje sa najavama za Es ne kapiram. Bukvalno prekidanje zarad prekidanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano April 13, 2015 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan @Djusi Skroz si u pravu, ali jednostavno na takve stvari je tesko uticati sobzirom da signal koji mi dobijamo je international. Sto se tice zvuka sa staze i on stize iz Pariza, ali ga tonci mogu regulisati. Dosta ljudi se zalilo da nema tona sa staze na prvoj trci sto sam i preneo ljudim koji su za to zaduzeni. Kakva je bila situacija na drugoj trci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano April 13, 2015 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Za nijansu, ali nijansu bolja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano April 13, 2015 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za info, ovakve stvari ne bi smele da se desavaju. Prenecu nadleznima.... E sada ono na sta ne moze da se utice a i mene nervira je kvalitet slike i boja. Kao da se radi kamerom od pre 50god. Onda u Australiji forsiraju onboard kameru na kawasakiju kojoj ne radi zvuk.... da ne nabrajam dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano April 13, 2015 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan To je ta generalna primedba. Ali stvarno imam utisak da tipski hoće da naprave drugoznačajno takmičenje u svakom smislu. Šalju krš vozače, uzimaju talente i pokrivaju stazu sa minimumom kamera. Mislim da su uspeli da uhvate samo Sajksov let u drugoj trci. Za sve ostale padove smo videli samo epiloge (ponekad i usporeno... WOOOW). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano April 14, 2015 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ali jel to samo ES tako radi ili svi , posto kad se skinet torrent i nije tako lose .... sem sto stvarno malo izgleda da ima mnogo manje kamera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1097 Napisano April 14, 2015 Drug član, 2596 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Koliko prodatih TV prava - toliko muzike, zar ne? Uz to, DORNA je jasno stavila do znanja da zeli da pozicionira WSBK za klasu ispod motoGP-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 16, 2015 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan A imaju i ES HD.. na kom je slika savršena i... ... plaća se p.s. Inače se nešto pojebalo tamo, mislim na Aragon, British ES nije mogao da ukopča ton iz kabine pa su se Burnicle i Whitham sušili a trku su prenosili moderator i James Haydon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 16, 2015 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da je Panigale još jedna promašena investicija uz Rossi-a.. Davis im je obećao pobede i padove, ako ne bude moglo samo pobede. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...