Jump to content

Moto Zajednica

Hard enduro

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 303 postova

Moj drugar bi  kupio neki TTR,XR,KTM ili slicno ! namena je obilazak sume i slicnih terena i motor bi morao da ima alnaser ! ako neko ima nesto pametno ...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 318 postova

Moj drugar bi  kupio neki TTR,XR,KTM ili slicno ! namena je obilazak sume i slicnih terena i motor bi morao da ima alnaser ! ako neko ima nesto pametno ...

XR nema anlaser, za TTR nisam siguran, koliko se sećam nema ni on, KTM EXC ima od 2003. Hoću da kažem da su hard enduro motori koji poseduju anlaser počeli da se proizvode relativno skoro. DRZ 400 E oko 2001. , a  KTM EXC 450/525 i  WR 450  par godina kasnije.

• Zainteresovan, 651 postova

XR nema anlaser, za TTR nisam siguran, koliko se sećam nema ni on, KTM EXC ima od 2003. Hoću da kažem da su hard enduro motori koji poseduju anlaser počeli da se proizvode relativno skoro. DRZ 400 E oko 2001. , a  KTM EXC 450/525 i  WR 450  par godina kasnije.

WR 450 je dobio anlaser 2003-e, iste godine kad je i EXC poceo da ga ugradjuje.A YZ 450 je i dalje ostao na kurbli.

• Drug član, 3000 postova
  • Motocikl: FleXeR

Šta će ti alnaser na hard endurači, to je zadnje što bi gledao da li ima...  ???

Kad se ugasi, presisa, cime blatnjave, umoran, nemas gde da se oslonis setices se.....

• Zainteresovan, 557 postova
  • Motocikl: yamaha r1

Nemora da znaci meni su govorili da kad budem pao pa prelije ima da kurblam dva dana da bi upalio,pre neki dan sam pao sa motora tacnije udario u kola,motor se ugasio,podigao ga zakurblao i upalio je iz prve.

• Svrati ponekad, 303 postova

ima ttr600e posle 2003 godine

Ja imam TT600s na kurblu i zadovoljan sam

SUPER SAMO STO TI TREBAS DA OBJASNIS bobanu zrikinom DA KURBLA KAD BUDE U BLATU besan !!!  ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja