Stronser 16 Napisano Mart 3, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar bi kupio neki TTR,XR,KTM ili slicno ! namena je obilazak sume i slicnih terena i motor bi morao da ima alnaser ! ako neko ima nesto pametno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Mart 3, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel si pogledao ovo ? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=15597.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Mart 4, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Jel si pogledao ovo ? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=15597.0 OK ali taj model nema alnaser ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Mart 4, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar bi kupio neki TTR,XR,KTM ili slicno ! namena je obilazak sume i slicnih terena i motor bi morao da ima alnaser ! ako neko ima nesto pametno ... XR nema anlaser, za TTR nisam siguran, koliko se sećam nema ni on, KTM EXC ima od 2003. Hoću da kažem da su hard enduro motori koji poseduju anlaser počeli da se proizvode relativno skoro. DRZ 400 E oko 2001. , a KTM EXC 450/525 i WR 450 par godina kasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 4, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Šta će ti alnaser na hard endurači, to je zadnje što bi gledao da li ima... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Mart 4, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan ima ttr600e posle 2003 godine Ja imam TT600s na kurblu i zadovoljan sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Mart 4, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan XR nema anlaser, za TTR nisam siguran, koliko se sećam nema ni on, KTM EXC ima od 2003. Hoću da kažem da su hard enduro motori koji poseduju anlaser počeli da se proizvode relativno skoro. DRZ 400 E oko 2001. , a KTM EXC 450/525 i WR 450 par godina kasnije. WR 450 je dobio anlaser 2003-e, iste godine kad je i EXC poceo da ga ugradjuje.A YZ 450 je i dalje ostao na kurbli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 5, 2008 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Šta će ti alnaser na hard endurači, to je zadnje što bi gledao da li ima... ??? Kad se ugasi, presisa, cime blatnjave, umoran, nemas gde da se oslonis setices se..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Mart 5, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Nemora da znaci meni su govorili da kad budem pao pa prelije ima da kurblam dva dana da bi upalio,pre neki dan sam pao sa motora tacnije udario u kola,motor se ugasio,podigao ga zakurblao i upalio je iz prve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 5, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Shvatite da je ovo oglasnik i da su vasi komentari SUVISNI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Mart 5, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da od ovog nema jeftinije,a ima i alnaser http://moto-berza.com/ponuda.php?id=9280&trazi=1&ur=1&model=0&m=Kawasaki-klx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Mart 5, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan ima ttr600e posle 2003 godine Ja imam TT600s na kurblu i zadovoljan sam SUPER SAMO STO TI TREBAS DA OBJASNIS bobanu zrikinom DA KURBLA KAD BUDE U BLATU besan !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...