ficoman 346 Napisano April 6, 2015 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Magic SR Prijavi odgovor kao problematičan Pomozite mi da nadjem svoje magare! Ukraden iz dvorine kucice na Lekinom brdu izmedju subote i nedelja 04.04.-05.04.2015. - Piaggio zip 125- Registracija BG17-938- Boja tamno braon metalik- fabricki piaggio vizir- u motoru nolan jet crna kaciga sa motivom italijanske zastave po srediniOvo je jako redak model kod nas, u pitanju je piaggio zip 125, tako da je lako uociti.Nalazacu nagrada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficoman 346 Napisano April 6, 2015 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Magic SR Prijavi odgovor kao problematičan Kontakt 0654466865 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano April 13, 2015 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Srećno sa potragom, komšija. Pratim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeepDrunk 171 Napisano April 14, 2015 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: BG Motocikl: MaxSym 400i Prijavi odgovor kao problematičan Komsije smo,meni je ganci ukrao postansko sanduce od bakra,sledece noci je probao da odlomi i drugo al sam ga video sa terase a nazalost video i on mene i zapalio.Velika je sansa da su oni upetljani i u kradju skutera.Ima neka ekipica koja se skuplja kod doma za nezbrinutu decu,voze skutere,cesto nocu zuje skuterima ulicama iznad spec. suda.Ja moj zakljucavam i palim alarm iako je u dvoristu. Obraticu paznju sta voze,mozda su dovoljno glupi da se slikaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficoman 346 Napisano April 14, 2015 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Magic SR Prijavi odgovor kao problematičan Puno hvala na pomoci, prosetacu nocu kroz te ulice da vidim sta se desava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficoman 346 Napisano April 22, 2015 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Magic SR Prijavi odgovor kao problematičan Nagrada nije visoka ali mozda nekom znaci a iznos je 100 eura. Zvao me neki otkupljivac trazi 450 eura motor kod njega a opis nije u skladu sa stvarnim stanjem skutera, gleda sliku sa foruma i opisuje, a nije bas sve kao na slici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokobgd 500 Napisano April 22, 2015 Svrati ponekad, 312 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trebao si da mu predlozis da se nadjete u Eckoj, da razmenite pare za skuter. Pa mu se onda sutradan javis, izvines sto nisi mogao da dodjes (smislis neki jako bitan razlog) pa predlozis Stepojevac, za 2-3 dana. Pa ga onda zoves kao iz Stepojevca, da te navodi posto se slabo snalazis... i tako, malo izvozas gluperde. Budi kreativan. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficoman 346 Napisano April 23, 2015 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Magic SR Prijavi odgovor kao problematičan Ma taj ovo sve cita. Dobro cini dobrom se i nadaj. I obrnuto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6451 Napisano April 23, 2015 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nagrada nije visoka ali mozda nekom znaci a iznos je 100 eura. Zvao me neki otkupljivac trazi 450 eura motor kod njega a opis nije u skladu sa stvarnim stanjem skutera, gleda sliku sa foruma i opisuje, a nije bas sve kao na slici Pazi se toga, mom bratu ukrali motor, ja to oglasio ovde i stavio moj br telefona, dvojica su me tako zvala da otkupim motor, prvi da idem u Hrvatsku, kao tamo je motor, a posle nekog vremena drugi, kao iz okoline Beograda. Kad sam potrazio da slikaju motor i "danasnje novine", vise se nisu javili ni jedan ni drugi. Kasnije je taj motor nadjen na potpuno drugom mestu, nije imalo veze sa tom dvojicom "otkupljivaca". @Sokobgd Ne odredjuje vlasnik motora mesto gde ce da se nadju, nego ti koji traze otkup, tako da to setanje tesko da bi uspelo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficoman 346 Napisano April 23, 2015 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Magic SR Prijavi odgovor kao problematičan Trazio sam ii ja slike i dalje komnikacije nije bilo. Ne brinem zaradicu za novi, pre ili kasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...