Arakis 5848 Napisano April 4, 2015 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Naš drugar Milan, nick Illuminated zamolio me je da postavim ovu temu: Poklanjam zimsku jaknu Buffalo, kupljena kod nas u Pegazu pre oko 5 godina. Broj je 50 (ja sam visok 178cm, tezak 80).Na jakni vidljivi tragovi koriscenja, malo vise oko glavnog rajsfeslusa (poslednja slika) ali jakna je i dalje topla, vetronepropusna, vodonepropusna (testirano pre oko nedelju dana), sa ventilacijom pozadi.Jakna ima ogroman broj dzepova za odlaganje raznih sitnica, od toga dva sa "brzim" pristupom. Zainteresovani neka se jave ili u poruci ispod ili na PP, nosi zainteresovani sa najvecim brojem reputacija. Jakna se moze ili preuzeti licno u Beogradu (Vracar) ili poslati kurirom o trosku poklonoprimca. http://s28.postimg.cc/uaog6wn7h/Jakna01.jpghttp://s28.postimg.cc/w3rcv88e5/Jakna02.jpghttp://s28.postimg.cc/enx6tj9fh/Jakna03.jpghttp://s28.postimg.cc/a5uw1ftdp/Jakna04.jpghttp://s28.postimg.cc/smpas99bx/Jakna05.jpghttp://s28.postimg.cc/df9b7whh9/Jakna06.jpg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano April 4, 2015 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast za gest! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1396 Napisano April 4, 2015 Drug član, 1938 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba mi ali samo da pohvalim Milana. Bravo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano April 4, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast ! Sličnu sam platio 70 eura polovnu ... nadam se da će otići nekom kome je zaista potrebna, a ne da osvane na kupujem-prodajem nakon nekog vremena ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
illuminated 153 Napisano April 4, 2015 μαλάκα, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce otici nekome kome zaista treba. I pored tragova koriscenja, jakna je itekako upotrebljiva 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 362 Napisano April 4, 2015 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan :care: Treba meni vaka jakna za duže vožnje a i ja sam tih gabarita pa se javljam za primiti je kao poklon uz veliku zahvalnost i poštovanje ua ovakav gest. :care: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 362 Napisano April 4, 2015 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam ja danas pazario jednu drugu jaknu,obaveza mi je da obavestim javnost da PREPUŠTAM ovu jaknu nekon kome treba a koga sam možda preduhitrio.Razlog je prost.Naleteo sam danas na stvarno jeftinu i dobru jaknu 20e.(buvljak na B.Potoku)tako da se jave svi oni kojima bi ovaka jakna trebala jer je ona sada SLOBODNA za udomljavanje .Hvala Milanu na ovom potezu i sretno novom vlasniku. POzzzzzzzz 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano April 4, 2015 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Milane, dali mogu da ja preuzmem jaknu, ali da je poklonim u tvoje ime jednom mladicu iz NS-a ( poklonio sam mu kacigu) pa da ga i ojaknimo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
illuminated 153 Napisano April 5, 2015 μαλάκα, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Puno se ljudi javilo za jaknu, hvala svima na interesovanju. Za sada jakna ide kolegi iz NS (koga je pominjao Dane Deda), pa ako mu ne bude odgovarala - idemo dalje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano April 5, 2015 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Puno se ljudi javilo za jaknu, hvala svima na interesovanju. Za sada jakna ide kolegi iz NS (koga je pominjao Dane Deda), pa ako mu ne bude odgovarala - idemo dalje... Upravo tako sam se dogovorio sa Milanom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano April 6, 2015 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za gest Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5848 Napisano April 6, 2015 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sve PP koje su išle na moju adresu prosledio sam Milanu - Illuminated-u tako da on odlučuje o svemu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
illuminated 153 Napisano April 6, 2015 μαλάκα, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Arakis i na postavljanju teme i na prosledjivanju poruka kasnije! Mislim da sam se svima javio preko PP, ako nekome nisam - izvinjavam se. Odluka je doneta, da, ali posto osoba koja ce dobiti jaknu nije iz Beograda znacu tek u cetvrtak da li je dobila vlasnika. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6716 Napisano April 6, 2015 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za gest. Ostaje samo nejasno zašto naš član illuminated nije sam postavio temu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
illuminated 153 Napisano April 6, 2015 μαλάκα, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan U trenutku postavljanja nisam mogao da postujem u ovom delu foruma - inace bih sam, naravno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
illuminated 153 Napisano April 10, 2015 μαλάκα, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Moze lock, jakna je nasla svog novog vlasnika, nadam se da nece imati prilike da ikada testira njenu zastitu. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street fighter 19 Napisano April 10, 2015 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da je kombinezon koji si uzeo od mene ipak u mogucnosti zameniti jaknicu. Svaka cast za gest! I preko telefona sam video da si dobar covek! Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
illuminated 153 Napisano April 10, 2015 μαλάκα, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Nije kombinezon tu da menja jaknu, uzeo sam drugu pa mi ova koju sam dao nije vise trebala. Kombinezon ce imati drugu upotebnu vrednost Hvala, pozdrav! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...