Dane Deda 2709 Napisano Mart 27, 2015 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan auspuh skinut sa novog motora posle 900km. nigde ogreban, kao iz radnje cena 150evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Mart 30, 2015 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Ćao,imam prijatelja koji je zainteresovan,možeš li mi poslati neki kontakt telefon. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Mart 30, 2015 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ćao,imam prijatelja koji je zainteresovan,možeš li mi poslati neki kontakt telefon. Imas PP. pozdrav za K. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Mart 30, 2015 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Mart 31, 2015 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan ode za kostolac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano April 1, 2015 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo aktuelno, kolegi ne odgovara jer mu je motor 2001godise, a ovaj auspuh je skinut sa modela 2008g (nesto sa kacenjem se ne poklapa). Posteno je da mu vratim pare i ponovo stavim na oglas. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4334 Napisano April 1, 2015 motoras, 2491 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su rekli da može da se nabudzi!!! ;-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano April 1, 2015 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Meni su rekli da može da se nabudzi!!! ;-) Mile, covek je bez reci dao 18000d i sada za te pare da budzi, mislim da nema smisla. Da je on blize NS-u ja bi to kacenje za ram lako sredio, ali sigurno nekom za te pare treba jer su kao novi (cena novih je da padnes u nesvest) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4334 Napisano April 1, 2015 motoras, 2491 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Šalim se Dane,replika iz "Nacionalne klase"-Dragan Nikolić i Bora Todorović. Naravno da za te pare treba da bude original. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano April 1, 2015 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne želim da off-ujem temu i izvinjavam se Dane Dedi. Hteo bih samo da obavestim vlasnika XVS-a da imam originalan filter vaduha, ako mu treba. Cena je pola od redovne. Ako nije mesto ovom postu ovde ja ću ga obrisati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...