Marko tracer 114 Napisano Mart 6, 2019 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan On 3/4/2019 at 10:23 PM, candromero said: Na Tracer 2016. je vec postavljen aluminijski amortizer i redizajnirane plastike repa, a nosace upravljaca moze provjeriti po broju sasije (besplatna je zamjena). Toplo preporucujem da se to provjeri, jer nije problem u koroziranju, vec u mogucnosti odvijanja navedenih sarafa (brezona), sto moze prouzrociti da se upravljac odvoji od gornjeg trokuta.. Mislim da je amortizer zamenjen tek od 2017. A plastike bocne i kasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
candromero 30 Napisano Mart 6, 2019 U prolazu, 53 postova Lokacija: BiH Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer, BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan @Marko tracer Ja posjedujem 2016. Oba felera su rijesena vec 2016. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Mart 6, 2019 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Jos kad bi mogle da se zamene van garantnog roka one plastike sto pucaju od podizanja sedista... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Mart 15, 2019 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Jel isao neko na tehnički, ja tek idem u julu... Čuo sam da ce akrap od ove godine stavljati db killer koji se neće moći skinuti, ali saznaćemo na sajmu... Sent from my EML-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Mart 16, 2019 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Isao ja pre par dana..... popi.deo.Morao sam da skidam: -rol (crash) bar -maglenke (2 para) -vetrobran (dim boja) -top case (nosaci ostaju, koferi se skidaju). Za Akrapa me nisu zezali (imao db killer). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Mart 16, 2019 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Aha, stavim fabricki vizir, to je okZa akrapa nije problem nece da zezaju, tek od 2021Treba da skinem rol barSent from my EML-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Mart 16, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da će na cestama da bude dosta ogoljenih motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Mart 16, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Isao ja pre par dana..... popi.deo.Morao sam da skidam: -rol (crash) bar -maglenke (2 para) -vetrobran (dim boja) -top case (nosaci ostaju, koferi se skidaju). Za Akrapa me nisu zezali (imao db killer).Nešto sam načuo, da može npr. prilikom prve registracije, da se upiše u saobraćajnu ili pojma nema gde, da to dolazi uz motor fabrički, da ne mora da se skida posle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14148 Napisano Mart 16, 2019 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ako je iz salona izasao sa kres barom, maglenkama ili bilo kojim drugim dodatkom poneses racun gde je sve to navedeno i nema skidanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Mart 16, 2019 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Imam racun, probacu tako Sent from my EML-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Mart 20, 2019 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji frabički izvedena instalacija za maglenke? Ja sam razvlačio kablove i sve povezao, a onda se sada posle sve ga pitam da li ona ipak postoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Mart 20, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Na traceru 700 posyoji za punjac i za grijacke rucki/maglenke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Mart 20, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Postoji, nalazi se iza vizira, mora i plastika da se skine. Imaš dva slobodna konektora. Iza njih je 2A osigurač, tako da ne možeš baš bilo koje maglenke da staviš. Predvidjene su za OEM maglenke (led 2x8w) i za grejače ručica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Mart 20, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Taj 2A je za punjac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Mart 20, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Iza svakog od ovih 4 konektora (99, 100, 101, 102) je osigurač od 2A. Uključujući i punjač. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Mart 20, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Gdje da nadjem ovu semu za tracer 700? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Mart 21, 2019 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informacijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EmirF121 14 Napisano April 1, 2019 U prolazu, 24 postova Lokacija: Brčko Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, je li BMS u Zemunu i dalje No1 za sjedista? Imate li jos iskustava? Neko jeftiniji i blizi Brckom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 2, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Svima, Sjajna tema, vrlo korisne informacije i pohvale za sve članove i Vlasnike Tracera 900 Od skoor sam postao i Ja Vlasnik ovog lepotana U nadi da ćemo se negd esresti i vozati zajedno Srdačan pozdrav i sve najbolje u ovoj 2019-oj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka015 109 Napisano April 2, 2019 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Svima, Sjajna tema, vrlo korisne informacije i pohvale za sve članove i Vlasnike Tracera 900 Od skoor sam postao i Ja Vlasnik ovog lepotana U nadi da ćemo se negd esresti i vozati zajedno Srdačan pozdrav i sve najbolje u ovoj 2019-oj Nek je sa srecom i da te dobro sluziSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 2, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Hvala BRT, Takođe sve najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano April 3, 2019 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, DarkoČa je napisao: Pozdrav Svima, Sjajna tema, vrlo korisne informacije i pohvale za sve članove i Vlasnike Tracera 900 Od skoor sam postao i Ja Vlasnik ovog lepotana U nadi da ćemo se negd esresti i vozati zajedno Srdačan pozdrav i sve najbolje u ovoj 2019-oj Darko, dobrodošao ovde i želim ti da te Tracer uvek kući nasmejanog vrati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 3, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, djolji said: Darko, dobrodošao ovde i želim ti da te Tracer uvek kući nasmejanog vrati xaxaxa.... Hvala kolega djolji,. to će biti sigurno, mislim da sam za gvozdenog saputnika odabrao baš pravu stvar posle svih R-ova. Nisam još imao poštenu turu, vožnju, više je ulepšavao dvorište Takođe želim puno sigurnih kilometara i svakako se vozimo, upoznajemo na vožnjici koju je organizovao Boban sad u Aprilu, svako dobro i pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano April 3, 2019 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, DarkoČa je napisao: xaxaxa.... Hvala kolega djolji,. to će biti sigurno, mislim da sam za gvozdenog saputnika odabrao baš pravu stvar posle svih R-ova. Nisam još imao poštenu turu, vožnju, više je ulepšavao dvorište Takođe želim puno sigurnih kilometara i svakako se vozimo, upoznajemo na vožnjici koju je organizovao Boban sad u Aprilu, svako dobro i pozdrav! Klasična priča, imam drugara R-aša koji tera R1, jesenas imao udes kod Meljaka ( epilog šrafovi u nozi) oporavio se i sad se loži na Tracera. Kaže hoće da se skrasi. Ti si, dakle bolje prošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 3, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan 21 minutes ago, djolji said: Klasična priča, imam drugara R-aša koji tera R1, jesenas imao udes kod Meljaka ( epilog šrafovi u nozi) oporavio se i sad se loži na Tracera. Kaže hoće da se skrasi. Ti si, dakle bolje prošao Ja sam se opametio bez božije kazne, xaxa, šalu na stranu, uvidevši šta je za mene bolje za vožnju i uživanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...