DjoleLO 1896 Napisano Avgust 7, 2018 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Propustio stapove za 5 mm, dotegao zadnju oprugu na pretposlednje do hard, (odradjen povrat, ali ne znam za koliko),pritisak u gumama 2.4/2.6 Skroz drugi motor... Samo da napomenem da vozim solo sa top case Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chicha 84 Napisano Avgust 7, 2018 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX S1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje, Da li neko ima vizir givi D2122s i da li bi ga dao na probu. I da je iz Beograda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 946 Napisano Avgust 7, 2018 Zainteresovan, 596 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan 15.08. idem do Zabljaka, a nakon toga dva dana u Sutomoru sa izletom do Albanije. Povratak verovatno preko Bosne. Hoce li neko da se pridruzi?Kakav ti je plan i ruta? Možda bih mogao da uletim donde i nazad... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Avgust 7, 2018 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, chicha je napisao: Jedno pitanje, Da li neko ima vizir givi D2122s i da li bi ga dao na probu. I da je iz Beograda Chicha, ja sam u BGD posle 20.avg pa mi se javi da probaš vizir, doduše moj je Kappa ali to je isto što i Givi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano Avgust 8, 2018 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, djolji je napisao: Chicha, ja sam u BGD posle 20.avg pa mi se javi da probaš vizir, doduše moj je Kappa ali to je isto što i Givi Javi utiske, posto sam i ja zainteresovan za taj vizir Izadje me 5800 din (Kappa) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chicha 84 Napisano Avgust 8, 2018 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX S1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, djolji je napisao: Chicha, ja sam u BGD posle 20.avg pa mi se javi da probaš vizir, doduše moj je Kappa ali to je isto što i Givi Djolji, Zar nije tvoj givi onaj veci ? Mislim da je ono S oznaka za sport ili slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Avgust 8, 2018 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan On 8/6/2018 at 9:50 PM, Stefan Lone Wolf said: Kolege ajmo pomoc,oresao sam 13500km(sezona ipo) Zadnja guma mi se iskockala,ali i dalje ima saru...na njemu su fabricke gume dunlop,da li da menjam gume posto idem za grcku kroz par dana ? Iako bih trebao da promenim sta preporucujete? Sent from my SM-G930F using Tapatalk Ja sam potrosio fabricke i ok su bile, onda sam stavio Dunlop Road Smart 3 i bile su extra, a pre neki dan sam stavio Metzeler Roadtek 01, dobro drze al su bucne bas bas, ne mogu da prestanem da ih slusam, bas me nerviraju. Tako da bi ja probao ili Danlop ili Miselin pilot road 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Avgust 9, 2018 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan On 8.8.2018. at 13:00, chicha je napisao: Djolji, Zar nije tvoj givi onaj veci ? Mislim da je ono S oznaka za sport ili slicno. Moj je KD 2122s i imam dodatak Puig Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chicha 84 Napisano Avgust 10, 2018 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX S1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, djolji je napisao: Moj je KD 2122s i imam dodatak Puig Onda ništa, mene zanima kraća varijanta Hvala u svakom slučaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 946 Napisano Avgust 10, 2018 Zainteresovan, 596 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Super brzom reakcijom najbolje ekipe iz Yamahinog boxa danas je namontirana zaštita. “Pečurka” je Puig-ova, deluje jako čvrsto, a engine gard Yamahin - plastika sa alu pločicom preko.Motor spreman za put 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Avgust 10, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Kako deluje uzivo ? Ja sam se dvoumio izmedju bas tog modela i onog veceg. Odlucio sam se za onaj veci i narucio ga a bio sam bas u nedoumici. Veci sam video uzivo kako izgleda i svideo mi se a ovaj manji niko nije imao namontiran ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Avgust 10, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Druze, gde si nabavio i koliko si platio ove fuzastere ? Ja sam takve imao na velikoj novoj teneri i nikad bolje u zivotu nisam vozio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 946 Napisano Avgust 10, 2018 Zainteresovan, 596 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Druze, gde si nabavio i koliko si platio ove fuzastere ? Ja sam takve imao na velikoj novoj teneri i nikad bolje u zivotu nisam vozio.To su ti isti Evo ovdehttps://yamabits.co.uk/yamaha-mt-09-adventure-foot-pegs.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Avgust 10, 2018 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Wiggin, da Bog da "pečurke" nikad ne ogrebao 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Avgust 11, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari jel zna neko koliko su maglenke (yamaha),cena u dinarima me zanima...ja sam ih narucio ali mi je iskrsklo nesto pa bi prodao,samo da ispostujem radnju jer su narucilo zbog mene hocu da ih prodam ali me zanima cena,u pon stizu...Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Avgust 11, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodajuJa imam givi kofer,tako da mi ne odgovara...platio sam 4500din prodajem ga za 3000din Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radule85 16 Napisano Avgust 12, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha MT09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan On 8/11/2018 at 5:36 PM, Stefan Lone Wolf said: Drugari jel zna neko koliko su maglenke (yamaha),cena u dinarima me zanima...ja sam ih narucio ali mi je iskrsklo nesto pa bi prodao,samo da ispostujem radnju jer su narucilo zbog mene hocu da ih prodam ali me zanima cena,u pon stizu... Sent from my SM-G930F using Tapatalk Ne drži me za reč-al kao da sam negde video 36.000,00rsd ako mislimo na iste(Yamahin znak-fora kao sa migavcima) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 946 Napisano Avgust 13, 2018 Zainteresovan, 596 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Da se ova tema ne bi pretvorila u oglase, evo par fotki i pozdravi iz Rumunije 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Avgust 13, 2018 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, wiggin je napisao: Da se ova tema ne bi pretvorila u oglase, evo par fotki i pozdravi iz Rumunije Slobodno se ti prebaci u putopise, to ti je jača strana, a za nas prava poslastica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2100 Napisano Avgust 13, 2018 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, wiggin je napisao: Da se ova tema ne bi pretvorila u oglase, evo par fotki i pozdravi iz Rumunije Pratim sa Crnom Gorom 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
candromero 30 Napisano Avgust 14, 2018 U prolazu, 53 postova Lokacija: BiH Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer, BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za tracerase s plavog Jadrana! Yama prevalila 40 Kkm. Bilans: redovni servisi, promijenjena sajla kvacila na 17.000 km, promijenjeni odbojnici na korpi kvacila na 38.000 km. Idemo dalje 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radule85 16 Napisano Avgust 23, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha MT09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2100 Napisano Avgust 25, 2018 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan On 8.5.2018. at 13:59, DjoleLO je napisao: Meni se levi tockic stalno odvrce, pa sam mislio da znas neko resenje za to Imam isti problem! Da li si ga rijesio druze i kako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano Avgust 25, 2018 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Pirotehnicar je napisao: Imam isti problem! Da li si ga rijesio druze i kako? Probaj onako junacki da ga zategnes. Ja sam tako uradio i cini mi se da se ne odvrce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2100 Napisano Avgust 25, 2018 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, DjoleLO je napisao: Probaj onako junacki da ga zategnes. Ja sam tako uradio i cini mi se da se ne odvrce. Dotezao par puta momacki al se opet odvrne nakon nekog vremena. Probacu dodati jednu sajbu pa cu vidjeti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...