Radule85 16 Napisano Jun 15, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha MT09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Tehnolog said: Zna li neko kada Kappa ili Givi izbacuju rol bar za Tracer-a 2018. ? Ne odgovara od proslogodisnjeg modela ... Nazalost...niko! I ja cekam, googlam-listam-postavljam po raznim forumima pitanja ali...mrka kappa. Ja ga bio narucio kod Maneta u Brelu(iz motolanda), krenuli u montazu i videli da migavci nisu na istom mestu kao kod 2017-ice, inace raspored srafljenja isti... Ako sta saznam - javljam, ako pak ti nesto nadjed -javi na grupi :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Jun 15, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako, migavci su sada nize postavljeni na novom modelu, to sam video uporedjuci slike ta dva modela pre nego sto je stigao u prodaju novi. Mada sam se nadao da ce moci da se uglavi, ne moze ... Javljam ako nesto saznam ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Jun 15, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Mozete da vidite kod sebe da ih pravite? https://www.facebook.com/pg/sebacrashbars/photos/?tab=album&album_id=2163848687180742 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Jun 16, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao u Becprosao sve u najboljrm redu,granicu sam prosao za 30sek...autoput voznja ne ispod 140,150kmh,reko svi gaze pa ajde ja da gazim,kisa me ubijala jedno 150kmsve u svemu zadovoljan,tracer trsoio oko 6.5-7lSent from my SM-G930F using Tapatalk 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3563 Napisano Jun 16, 2018 Malinar u pokusaju, 1702 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 3 kofera, ako je bio vetar, i ako nisi bas kilavio i ne moze mnogo manje da trosi. Mozda bi mogao da spustis na 5.5 litara, ali bas da vodis racuna, a gde je draz u tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2035 Napisano Jun 16, 2018 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Stefan Lone Wolf je napisao: Stigao u Bec prosao sve u najboljrm redu,granicu sam prosao za 30sek...autoput voznja ne ispod 140,150kmh,reko svi gaze pa ajde ja da gazim,kisa me ubijala jedno 150km sve u svemu zadovoljan,tracer trsoio oko 6.5-7l Sent from my SM-G930F using Tapatalk Druze kakav si vizir stavio na Tracera, kako si zadovoljan i cijena ako nije problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Jun 16, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Vizir je puig ov touring sa deflektorom,gledam kroz deflektor ali mi ne smeta...150-160 idealna brzina,vetar ide iznad kacige Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
candromero 30 Napisano Jun 16, 2018 U prolazu, 53 postova Lokacija: BiH Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer, BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome zatreba, imam nov Puig deflektor za prodaju. Boja: smoke Cijena: 50e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2035 Napisano Jun 16, 2018 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Stefan Lone Wolf je napisao: Vizir je puig ov touring sa deflektorom,gledam kroz deflektor ali mi ne smeta...150-160 idealna brzina,vetar ide iznad kacige Sent from my SM-G930F using Tapatalk Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Reppa 51 Napisano Jun 17, 2018 U prolazu, 37 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Yamaha MT09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Malo smo se vozali u grčkoj i u albaniji. Preferilali smo puteve u planinama,obišli celog peloponeza,u povratku išli preko SH8,pa na SH20 u oba smera Pilot road 4GT na traceru prešao 17000km,i dalje ima šaru 1,5 do graničnika 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
candromero 30 Napisano Jun 18, 2018 U prolazu, 53 postova Lokacija: BiH Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer, BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Tracerase iz Dubrovnika 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radule85 16 Napisano Jun 19, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha MT09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan On 6/16/2018 at 11:00 PM, candromero said: Ako nekome zatreba, imam nov Puig deflektor za prodaju. Boja: smoke Cijena: 50e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Jun 19, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan kolegedrugaribracoda ne otvaram novu temu pa da pitam vasza 10ak dana krecem na moreBeograd-Igalo,ali hocu najbolju rutu sto postoji do tog mestaSent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexvicent 363 Napisano Jun 19, 2018 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Beograd-Ub-Valjevo-Debelo brdo-Bajina Bašta-Tara-Višegrad-Goražde-Foča-Tjentište-Gacko-Bileća-Trebinje-Meljine-Igalo,ovaj pravac ti je kao izmišljen za putovanje motorom,istim prođoh prošle nedelje,moto skup u Trebinju 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Jun 19, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Beograd-Ub-Valjevo-Debelo brdo-Bajina Bašta-Tara-Višegrad-Goražde-Foča-Tjentište-Gacko-Bileća-Trebinje-Meljine-Igalo,ovaj pravac ti je kao izmišljen za putovanje motorom,istim prođoh prošle nedelje,moto skup u Trebinju^ to je ta ruta ^ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexvicent 363 Napisano Jun 19, 2018 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Usput, ako imaš vremena, treba videti šargansku osmicu,drvengrad,andrićgrad,ćupriju na drini,u Trebinju stari grad i Gračanicu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexvicent 363 Napisano Jun 19, 2018 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A u povratku,pošto jelte,nepisano bajkersko pravilo-nikada se nevraćati istim putem-predlog za rutu je: Igalo-Risan-Vilusi-Nikšić-Šavnik-Žabljak-Pljevlja-Prijepolje-Zlatibor-Užice-Čačak-Rudnik-Topola-Mladenovac-Avala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Jun 19, 2018 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka je od Valjeva do Loznice (nov asfalt i vrhunske krivine) - Zvornik- Sokolac (preko Romanije :-D ) - Gorazde - Foca - Gacko - Bileca - Trebinje - Meljine - Igalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jun 19, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan I moja bi preporuka bila kao od DjoleLO, značajnije kvalitetniji put nego preko Tare, a priroda mi je na oba mesta jako lepa. A za povratak bih izabrao samo od Nikšića ka Žabljaku, ali skreneš levo ka Plužinama, pa na Durmitor preko Trse do Žabljaka. To je put koji bi trebalo uvesti u lektiru ! Predeli ostavljaju bez daha, definitivno jedan od najlepših predela gde sam ikada bio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Reppa 51 Napisano Jun 20, 2018 U prolazu, 37 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Yamaha MT09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno najlepša ruta plužine-trsa-žabljak,ali treba gledati prognozu.... Kad svugde ima 20-25stepeni gore može biti npr 4,može da se desi da je magla,ili sat vremena voziš u oblaku... Sa tracerom bio tamo 3 puta,na ovoj slici je najlepše vreme,5 celzijusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
candromero 30 Napisano Jun 20, 2018 U prolazu, 53 postova Lokacija: BiH Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer, BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
candromero 30 Napisano Jun 20, 2018 U prolazu, 53 postova Lokacija: BiH Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer, BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Je li neko ugradio kineske Cree Led U5 maglenke na Tracera? Kakva su iskustva? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Jun 22, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Jun 22, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srećom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jun 22, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju ga vozio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...