Marko tracer 114 Napisano Octobar 10, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Ovako izgledaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Octobar 10, 2016 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Moja potrošnja je 4,4 i to uglavnom vožnja udvoje po magistralnim i lokalnim putevima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Octobar 10, 2016 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zato i pitam,jer potrošnja od 6,5-7 mi se cini velika za taj motor.Mislio sam da 3 klipa mnogo manje trose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2577 Napisano Octobar 10, 2016 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Zato i pitam,jer potrošnja od 6,5-7 mi se cini velika za taj motor.Mislio sam da 3 klipa mnogo manje trose Ne razumem kakve veze imaju 3 klipa sa potrošnjom To je motor od 900 kubika i meni se čini ova potrošnja koju navode vlasnici sasvim ok,rekao bih čak i vrlo skromna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Octobar 10, 2016 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jebem li ga,drug planira kupovinu novog,i u razgovoru je dobio tu informaciju,motor ima 3 klipa,i jako malo troši,kao plafon 5-5,5 zato sam i postavio to pitanje.Opet 5 i 7 nisu isto,pa sam traži odgovore iz prve ruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1342 Napisano Octobar 10, 2016 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Misljenja sam da 6.5 l je previse za taj motor. Moze toliko potrositi na autoputu iki ktoz grad ali dugorocna prosijecna ne bi trebala biti veca od 5-5.5 l. Nov motor,elektronika... Proslo je vrijeme kada je 6.5 l bila super potrosnja za ovu vrstu motora. Kada pogledam sebe i drugare sa maksi enduro- turing motorima svima nama je prosijek 5-6 l max. A ni jedan motor nije ispod 1000 kubika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex11 15 Napisano Octobar 11, 2016 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od prednosti ovog motora je mala potrosnja. Ali opet kao sto rekoh sve zavisi u koliko obrtaja se vozi i na koji nacin. Ja sam ranije vozio R motor pa onda Naked, malo ostrije vozim Trecera ali u nekoj normalnoj voznji ne prelazi 5.5l A ako ti drugar ili bilo ko razmislja da kupi ovaj motor nece pogresiti jer u ovoj klasi nema nista bolje za 10.000e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Octobar 11, 2016 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakva potosnja treba da se ocekuje ako sednu dvoje na njega zakace ful kofere napakovane i odvale na autoputu za Grcku 170-180...Ili tako natovareni vitlaju po krivinama Rumunije i salta se svakih 2 min...5.5 mu je prosek i to je vise nego dobro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 946 Napisano Octobar 11, 2016 Zainteresovan, 596 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakva potosnja treba da se ocekuje ako sednu dvoje na njega zakace ful kofere napakovane i odvale na autoputu za Grcku 170-180...Ili tako natovareni vitlaju po krivinama Rumunije i salta se svakih 2 min...5.5 mu je prosek i to je vise nego dobro Ja uglavnom vozim sam, ove godine 3 puta do Grčke, Solun i Atina, uglavnom autoputem odvrnem gas nije mi toliko bitna potrošnja, ali sa ovim prosekom ostane kusur i za pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex11 15 Napisano Octobar 11, 2016 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja se pitam svi nesto polemisemo koja je potrosnja a svi smo dali 10.000e za motor neki i vise pa nas sada brine potrosnja Sto rekao Miljan potrosnja mu je zadovoljavajuca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Reppa 51 Napisano Octobar 11, 2016 U prolazu, 37 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Yamaha MT09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije bitno potrošnja zbog para,baš me boli dai troši 5 ili 10 litara,nego meni problem kad idem na dužu turu,pa moram da sipam na svakoj pumpi jer ne znam dal mogu još 150km,ili dali će biti pumpa za 100 ili na 170km,i dal ću stići do pumpe ako je na 170. No sad već testirano da može tracer komotno 300kilometara da pređe sa jednom rezervoarom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Octobar 11, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Ljidi a jel ima neko problem za zardjalim zadnjim amortizermo? Vidim na stranim forumima da ih ima bas dosta sa zamenjenim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2100 Napisano Octobar 12, 2016 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Ovako izgledaju Daj jos koju sliku i cijenu. Da li bi nosaci pasali na MT-07 Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex11 15 Napisano Octobar 12, 2016 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije bitno potrošnja zbog para,baš me boli dai troši 5 ili 10 litara,nego meni problem kad idem na dužu turu,pa moram da sipam na svakoj pumpi jer ne znam dal mogu još 150km,ili dali će biti pumpa za 100 ili na 170km,i dal ću stići do pumpe ako je na 170. No sad već testirano da može tracer komotno 300kilometara da pređe sa jednom rezervoarom E meni je to bio problem, na auto putu i sa pumpama, mogao sam da predjem samo 200km sa rezervoarom i palio mi je rezervu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 946 Napisano Octobar 13, 2016 Zainteresovan, 596 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Meni pali na 220-240km kad vozim po autoputu, žustra vožnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Octobar 13, 2016 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Onda sigurno vozis 2 glave... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 946 Napisano Octobar 13, 2016 Zainteresovan, 596 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo jednu, ali ludu kad sam se zadnji put vračao iz Soluna, od Naisa do Vrčina nijedan turčin me nije obišao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Octobar 14, 2016 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad samo jurcate mora i da vam srče gorivo. Uživajte malo u okolini i vožnjici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex11 15 Napisano Octobar 14, 2016 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Sta ces auto put sve vec poznato, dosadi malo, kvari se dan i onda pun gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokichica 200 Napisano Octobar 14, 2016 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd - London Motocikl: Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo cekam dan kad ce neko da se javi i kaze da se napunio rezervoar preko noci, ili da mora da staje uz put i odsipa gorivo. Ja godine provedoh sa kuririma po Londonu i nikad nisam cuo ove podatke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Octobar 15, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Kuriri u londonu voze Tracere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex11 15 Napisano Octobar 15, 2016 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pojasni malo za podatke i kurire? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Octobar 15, 2016 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Samo cekam dan kad ce neko da se javi i kaze da se napunio rezervoar preko noci, ili da mora da staje uz put i odsipa gorivo. Ja godine provedoh sa kuririma po Londonu i nikad nisam cuo ove podatke. Koja firma ? ja vozio za Courier Systems 3-4 godine .... pozdrav kolega !! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokichica 200 Napisano Octobar 16, 2016 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd - London Motocikl: Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kuriri u londonu voze Tracere?Naravno da ne, oni voze sve moze da se pokrene i ide. U zavisnosti sta vozis i koja firma ide i kubikaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokichica 200 Napisano Octobar 16, 2016 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd - London Motocikl: Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pojasni malo za podatke i kurire?Ovako,odredene kubikaze trose odredjenu kolicinu goriva (naravno noviji motori manje) ovde se vodi prica, prebacit cu na nivo ljudskog organizma da odrasto covek udise i zivi na kolicinu vazduha potrebnu bebi. Pa svi koji se prevoze motorima bi vozili MT09 i trosili 1,5l na 100km (karikiram) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...