ProMaster 8414 Napisano Septembar 21, 2021 Drug član, 1863 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Podjite na put od par hiljada km bez db kilera....nauzivacete seПослато са Mi 9T Pro помоћу Тапатока.. jer kada dođete kući, nećete izvesni period čuti ženino zvocanje... .. niti bilo šta drugo..Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tesla86 90 Napisano Septembar 21, 2021 U prolazu, 70 postova Lokacija: Pozarevac-Beograd Motocikl: Tracer 9 GT Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne dobre recenzije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Septembar 22, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 9/21/2021 at 11:41 AM, ProMaster said: .. jer kada dođete kući, nećete izvesni period čuti ženino zvocanje... .. niti bilo šta drugo.. Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Ima i jedna prednost kad imas fabricki auspuh na mt,nece te cuti zena i komsiluk kad dolazis iz svaleracije hahah 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tesla86 90 Napisano Septembar 22, 2021 (promenjeno) U prolazu, 70 postova Lokacija: Pozarevac-Beograd Motocikl: Tracer 9 GT Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, halfman said: Ima i jedna prednost kad imas fabricki auspuh na mt,nece te cuti zena i komsiluk kad dolazis iz svaleracije hahah To je vec ozbiljna prednost Promenio Septembar 22, 2021 član Tesla86 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Septembar 22, 2021 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i auspuh za takve stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tama33 1 Napisano Septembar 22, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: MD Motocikl: Tracer 9 Prijavi odgovor kao problematičan Gdje ima da se nabavi amortizer upravljaca za tracer 9.. Pozdrav... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurado 45 Napisano Octobar 1, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Napokon montiran izduv Black widow 230mm top Nije kvalitetan zvuk u videu, ali lepo grmi i to sa DB kilerom. video-d4e9cbd8bc0871f06fce5aaad78104fe-V.mp4 - Google Drive DRIVE.GOOGLE.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2030 Napisano Octobar 2, 2021 (promenjeno) Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan On 1.10.2021. at 16:39, Endurado je napisao: Napokon montiran izduv Black widow 230mm top Nije kvalitetan zvuk u videu, ali lepo grmi i to sa DB kilerom. video-d4e9cbd8bc0871f06fce5aaad78104fe-V.mp4 - Google Drive DRIVE.GOOGLE.COM Vau- Ja ga planiram takodje. Koliko te je izasao ako nije tajna- Sa sajta sa dostavom su oko 370-400 Funti. E sad hoce li nasi da kolju sa PDV i Carinom to cemo da vidimo. Ako ti nije tesko koju fotografiju kako je legao. Ja sam isto planirao ovaj model sa silencerom (top) od 230mm, samo me strah da se ni ne vidi na motoru- da je nekako sakriven ispod. Prvi odabir je bio samo 200 al sam odustao i hocu 230. Znam da imaju i 300-400 pa me zanima da li si ti zadovoljan i da mozes mijenjati da li bi uzeo duzi top? Da li si morao raditi ecu flesh - znam da oni na sajtu kazu da ne mora i da se nece javiti greska na computeru? Promenio Octobar 2, 2021 član Pirotehnicar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurado 45 Napisano Octobar 2, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Pirotehnicar said: Vau- Ja ga planiram takodje. Koliko te je izasao ako nije tajna- Sa sajta sa dostavom su oko 370-400 Funti. E sad hoce li nasi da kolju sa PDV i Carinom to cemo da vidimo. Ako ti nije tesko koju fotografiju kako je legao. Ja sam isto planirao ovaj model sa silencerom (top) od 230mm, samo me strah da se ni ne vidi na motoru- da je nekako sakriven ispod. Prvi odabir je bio samo 200 al sam odustao i hocu 230. Znam da imaju i 300-400 pa me zanima da li si ti zadovoljan i da mozes mijenjati da li bi uzeo duzi top? Da li si morao raditi ecu flesh - znam da oni na sajtu kazu da ne mora i da se nece javiti greska na computeru? Mene je izašao oko 420 eur, ali to je neka kombinacija prevoza bez carine. Fotke i utiske ću morati naknadno, jer se zbog nedostatka vremena nisam jos provozao. Nadam se sutra nekoj vožnji... Ja sam se odlučio za 230mm zbog zvuka, a i svidja mi se na oko. U pravu si, jeste dosta skriven, ali meni je to ok. E sad, da li je preglasan, videću posle voznje, ovi duži su svakako tiši. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurado 45 Napisano Octobar 2, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Inače, što se tiče troškova uvoza, u Srbiji nema carine na proizvode iz UK, samo pdv. Ne znam kako je u BiH, ali pretpostavljam da je isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurado 45 Napisano Octobar 3, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je moja žena reagovala kad je prvi put čula novi izduv, a još je smetnula s uma da sam ga menjao. video-8d4b4a0b7591f2a65df9d4ce86009f5c-V.mp4 - Google Drive DRIVE.GOOGLE.COM 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Octobar 3, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Šta kažu komšije do 4. sprata? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m1lanche 103 Napisano Octobar 3, 2021 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z750 '08 / Suzuki k7 600 '07 / Yamaha Tracer 9 GT '21 Prijavi odgovor kao problematičan Gledaju i plaču :-D E danas sam sreo lepu grupicu u Šapcu. Jedno 7-8 trejsera, cini mi se jedan varadero i jedna honda xadv. Da nije bio neko od vas ajduka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8414 Napisano Octobar 3, 2021 Drug član, 1863 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je moja žena reagovala kad je prvi put čula novi izduv, a još je smetnula s uma da sam ga menjao. video-8d4b4a0b7591f2a65df9d4ce86009f5c-V.mp4 - Google Drive DRIVE.GOOGLE.COM Faca kao da si kupio novi motor.. Carski...Sent from my SM-N975F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurado 45 Napisano Octobar 4, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, X8 Vračar said: Šta kažu komšije do 4. sprata? Gde smeju nešto da mi kažu, misle da sam luuuud Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m1lanche 103 Napisano Octobar 15, 2021 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z750 '08 / Suzuki k7 600 '07 / Yamaha Tracer 9 GT '21 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege ima li neko od vas da koristi sw motech tank torbe. Model EVO. Konkretno me interesuje EVO tank ring da li je neko slucajno probao odgovara li od modela 2020 na rezervoar od 2021 posto za tracer 9 nema jos u ponudi EVO ring. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Octobar 15, 2021 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih novih uslova za kupovinu motora u Platneru. Kome je interesantno. Daju kredite bez ucesca, samo sa mesecnim ratama. Kamata 5-6%. Koliko se secam, na nekima je kamata i sa ucescem isla na 6-8% (da li dinari da li euri). MT 09 - 9600e. Izvuceni su i proseci plata da bi se ostvarila mogucnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Octobar 15, 2021 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ali T max najskuplji.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Octobar 15, 2021 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ali T max najskuplji....Pa naravno.Targetira posebnu grupu…Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5041 Napisano Octobar 15, 2021 Drug član, 779 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan On 22.9.2021. at 17:06, Tama33 je napisao: Gdje ima da se nabavi amortizer upravljaca za tracer 9.. Pozdrav... imas pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m1lanche 103 Napisano Octobar 15, 2021 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z750 '08 / Suzuki k7 600 '07 / Yamaha Tracer 9 GT '21 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Bole37 said: imas pp. Kazi i nama da znamo :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5041 Napisano Octobar 15, 2021 Drug član, 779 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, m1lanche je napisao: Kazi i nama da znamo :-D pa imam ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Octobar 15, 2021 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, m.milivojevic je napisao: Pa naravno. Targetira posebnu grupu… Sent from my iPhone using Tapatalk ... sve jasno...zato i napisah samo zaboravio da stavim smajlija.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kodar 29 Napisano Decembar 10, 2021 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Akrapovic stigao konacno! Zvuk je brutalan! Drugi motor je sada! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kodar 29 Napisano Decembar 10, 2021 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...