miki89 92 Napisano Februar 4, 2019 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan svetlis kao dzedaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka015 109 Napisano Februar 5, 2019 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolege evo i ja da se pohvalimSent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Februar 5, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tri posta i u trećem se već hvališ novim trejserom... ja bih to u sledeću kategoriju... ku*čenje... Hahaha... Živio, servisa ne vidio i u zdravlju gume trošio... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka015 109 Napisano Februar 5, 2019 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidis 3 posta a nisi video da sam clan od 2013.Nisam nesto najbolje kuzio forume,jos se uhodavamHvala na lepim zeljamaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2034 Napisano Februar 6, 2019 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na novoj igracki. Sto vise vremena i uzivanja na istoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka015 109 Napisano Februar 6, 2019 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pirotehnicar Hvala.Nego me interesuje jel kolega prodao kofere od GT,posto sam u potrazi za najboljim resenjem za prtljag?Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Februar 6, 2019 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga kolega. Kolega nije prodao kofere, i ono sto je najbitnije odustao je od prodaje istih. Jednostavno, svidjaju mi se previse, mnogo lepo idu uz motor, pa sam odustao od ideje i vizije koju sam imao da ih zamenim nekim drugim ... A tebi kolega neka je sa srecom, jer tacno znam kakav je osecaj ... Uzivaj ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka015 109 Napisano Februar 6, 2019 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tehnolog Hvala kolegaSad si me razocarao a taman sam mislio da se ponovimSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Februar 6, 2019 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si pri parama kupuj sve ne zali, ja grcam u dugovima a u opremi sam izgubio jedna kola, jbt ljubav je to Sent from my EML-L29 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka015 109 Napisano Februar 6, 2019 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svideli su mi se Shad SH 36 koferi,ponajvise zbog nosaca,pa me interesuje jel ima ko kakva iskustva sa njima i gde mogu da ih kupim?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Februar 6, 2019 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Svideli su mi se Shad SH 36 koferi,ponajvise zbog nosaca,pa me interesuje jel ima ko kakva iskustva sa njima i gde mogu da ih kupim?Sent from my iPhone using TapatalkJa sam prezadovoljan sa SH 36, isplatili su se za sve pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka015 109 Napisano Februar 6, 2019 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prezadovoljan sa SH 36, isplatili su se za sve pare.Jel imaju gde kod nas i koja je cena?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Februar 6, 2019 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Jel imaju gde kod nas i koja je cena?Sent from my iPhone using TapatalkJa sam kupio u Motoring-u, pre 3 godine, vidi kod njih. Bili su super korektni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
candromero 30 Napisano Februar 6, 2019 U prolazu, 53 postova Lokacija: BiH Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer, BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Stefan Lone Wolf said: Ako si pri parama kupuj sve ne zali, ja grcam u dugovima a u opremi sam izgubio jedna kola, jbt ljubav je to Sent from my EML-L29 using Tapatalk Samo rokaj brate a sam prestao ulagati u Tracera, stigao novi ljubimac 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka015 109 Napisano Februar 6, 2019 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo rokaj brate a sam prestao ulagati u Tracera, stigao novi ljubimac Nek je srecomSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka015 109 Napisano Februar 6, 2019 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom,to sam hteo reciSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
candromero 30 Napisano Februar 6, 2019 U prolazu, 53 postova Lokacija: BiH Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer, BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, djuka015 said: Nek je sa srecom,to sam hteo reci Sent from my iPhone using Tapatalk Hvala drugar, takodjer! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Februar 7, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom. Ide li Tracer na pik? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Februar 7, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan @djuka15 Nek je sa srecom, puno bezbednih km! @candromero Odlican izbor! Kopiracu te, nadam se uskoro, ako ne, do leta sigurno. ps. stavio sam na prodaju svoju dodatnu opremu, ako nekog zanima, neka pise. (komfort sediste sa grejacima, led maglenke i quick shifter). sve novo, nemontirano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
candromero 30 Napisano Februar 7, 2019 U prolazu, 53 postova Lokacija: BiH Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer, BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari! Ide Tracer na Pik, naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2034 Napisano Februar 7, 2019 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan On 6.2.2019. at 15:08, djuka015 je napisao: Svideli su mi se Shad SH 36 koferi,ponajvise zbog nosaca,pa me interesuje jel ima ko kakva iskustva sa njima i gde mogu da ih kupim? Sent from my iPhone using Tapatalk Ja imam SH36 sa 3p systemom i prezadovoljan sam. Veliki dovoljno da cak i full face kaciga stane unutra. Lijepo dizajnirani i kvalitetni. Ja sam ih kupio u Zagrebu pa me izaslo dosta povoljno sa povratom PDV. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka015 109 Napisano Februar 7, 2019 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam SH36 sa 3p systemom i prezadovoljan sam. Veliki dovoljno da cak i full face kaciga stane unutra. Lijepo dizajnirani i kvalitetni. Ja sam ih kupio u Zagrebu pa me izaslo dosta povoljno sa povratom PDV.Kolega sad vidim da si iz Prijedora meni veoma dragog gradaSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radule85 16 Napisano Februar 7, 2019 U prolazu, 48 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha MT09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan On 2/6/2019 at 11:34 AM, djuka015 said: Jel imaju gde kod nas i koja je cena? Sent from my iPhone using Tapatalk Imas na 64-oj stranici moje slike gde se vide 3p nosaci posebno - a posebno koferi SH36. Kupljeni kod Harisa-Brčko, izasli 760€(nosači +koferi). Top case mi je Sh58 koji se šteluje iznutra(m-L-xL). Izuzetni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka015 109 Napisano Februar 7, 2019 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imas na 64-oj stranici moje slike gde se vide 3p nosaci posebno - a posebno koferi SH36. Kupljeni kod Harisa-Brčko, izasli 760€(nosači +koferi). Top case mi je Sh58 koji se šteluje iznutra(m-L-xL). Izuzetni!Extra izgleda,jedino mi je top case malo veci ili mi se tako cini na slici?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radule85 16 Napisano Februar 7, 2019 U prolazu, 48 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha MT09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, djuka015 said: Extra izgleda,jedino mi je top case malo veci ili mi se tako cini na slici? Sent from my iPhone using Tapatalk Jes veci- al vise spakujem u njega kad idem na more nego li u kolima Krstareca brzina mi je od 120-140. Sve stoji na svom mestu iako Shad garantuje do 120. Starije kolege kazu - i do 180 bez problema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...