djolji 1272 Napisano April 16, 2018 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan A dok ne stigne GT evo i prvih testova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano April 16, 2018 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 939 Napisano April 16, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nije neka razlika u odnosu na naše, samo vizir malo bolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano April 16, 2018 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo mu bolje sedište, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mike Litorris 14 Napisano April 16, 2018 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 900 18 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko tacan datum kada su ovi modeli dostupni? Bio sam do Platnerr-a pre nekih nedelju dana, rekose da je Tracer 900 dostupan pocetkom maja, a za Tracer 900 GT nisam siguran. Francuski ne znam, ali nemacki govorim, ovaj gospodin rece da je osnovna verzija 10.595 € a GT verzija 12.195 € tj razlika je 1.600 € (sto nije previse za tempomat + 2x sidecase + heated grips + podesavajuci front fork + quickshifter + TFT ekran za koji jedino nisam siguran da je upgrade). Ako bude slicna cena kod nas mislim da vredi sacekati GT verziju. Pregledao sam sve poruke koje ste ostavili u ovoj temi, i moram reci da i sam imam osecaj da sam presao 20.000km na ovoj masini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano April 17, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima. Da, polako nabavljam opremu. Za sada je stiglo prosirenje za copavu. Ostatak ocekujem uskoro ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 939 Napisano April 18, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti još malo ideja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano April 18, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, wiggin je napisao: Evo ti još malo ideja Samo da stigne, lako cu posle za detalje ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 357 Napisano April 24, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam spreman Sent from my SM-G930F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano April 24, 2018 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ko lutka, ajd sada predlaži neki skup Traceraša 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano April 24, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan gde si uzeo, radio sediste? @Stefan Lone Wolf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 357 Napisano April 24, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam uvek za skup od sledece nedelje cu moci svakog vikenda...sediste radio Bobana kompletne promene su sa Ali expressa Sent from my SM-G930F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 939 Napisano April 24, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan ja sam uvek za skup od sledece nedelje cu moci svakog vikenda...sediste radio Bobana kompletne promene su sa Ali expressa Sent from my SM-G930F using TapatalkOzbiljno ulepšan motor, konkurencija Skiboban-u za najlepši Tracer 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 357 Napisano April 24, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan hvala imam dosta delova njegoih,nekoriscenjih...stavicu ovde sve pa kome sta zatreba,delovi su za nas tracerase pa mislim da nije problem da stavim ovde... jedan od meni najlepsih detalja Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6014 Napisano April 24, 2018 Drug član, 4119 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Trecer je jako zanimljiv motor, meni prvenstveno zbog agregata.Sve stavke koje se tiču komfora možete riješiti takorekući na pragu.Imate dečke sa foruma koji su se specijalizirali, svak u svojoj oblasti.Boban za sidala, za vjetrobrane Ivan .... Na bavarskom motoru je bilo bučno, vizir se moga u dvi pozicije štelat, nije baš bilo od pomoći.Otpila san vizir i sad je “mir u kući” Vozim motor a nisam bajker..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 939 Napisano April 24, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan ...Na bavarskom motoru je bilo bučno, vizir se moga u dvi pozicije štelat, nije baš bilo od pomoći.Otpila san vizir i sad je “mir u kući” Vozim motor a nisam bajker..... Like a king Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano April 24, 2018 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, wiggin said: Ozbiljno ulepšan motor, konkurencija Skiboban-u za najlepši Tracer A moj a moj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 939 Napisano April 24, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan A moj a moj Tvoj je najbrži zbog crvene boje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 939 Napisano April 25, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano April 25, 2018 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari Pozdrav majstore!!!Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EmirF121 14 Napisano April 25, 2018 U prolazu, 24 postova Lokacija: Brčko Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav momci, Je li neko od vas uspio "ispeglati krivulju" u prve tri brzine, da se može fino kruzati do 50 km/h, bez "skakanja", trzanja, prekida i td.? Nakon što sam isprobao Suzuki GSX S750, Tracer me počeo strašno iritirati. Suzuki radi tako fino i uglađeno, može se sa 1/4 gasa kruzati bez problema. Danas sam pokušao ući u DIAG mode ovako: https://mt09.motorcycle-talk.com/forum/mt-09-tracer-technical/2900-tracer-c0-adjustment-guide-3.html Nisam uspio, izgleda da su onemogućili tu opciju u novijim Tracerima. https://www.ebay.de/itm/Yamaha-MT-09-FZ-09-MT09-FZ09-Tracer-FJ09-FJ-09-O2-Controller/132564031875?epid=1533749941&hash=item1edd6e9983:g:ENIAAOSw9N1Vwezu Kev mode nažalost ne radi na 2017 modelima. Može li se išta uraditi sa ECU reflash-om, kupiti neki full system auspuh i obogatiti smjesu na manjim obrtajima? Zna li iko išta o tome? Ne znam kakav je Tracer onda bio prije ako je sa 2017 modelima riješen problem "jerky throttle response", kako to tvrde iz Yamahe... Ne razumijem zašto ovoliko "nervozna" mašina u motoru koji zalazi u Touring segment. Još jedno pitanje, kako ubijediti ovlaštenog servisera da motor ima čudan zvuk, baš onakav kao na snimku koji sam ranije postavio (vjerovatno CCT), a da ne dobijem odgovor, nije to ništa, samo vozi... Moj Tracer sve grublje radi i javljaju se novi i čudni zvukovi, umjesto da bude obrnutno, da se mašina fino razradi protekom vremena. Pa nemam još ni 5000 km... Dajte organizujte neki meet, da vi iskusniji probate ovu moju kramu, da vidite je li to do mene, ili zaista nešto ne valja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12415 Napisano April 25, 2018 Ne silazi, 7268 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije strano to tupavo ponašanje, TDM900 pati od toga takođe. Kao da je po gradu uvek u pogrešnoj brzini i traži rad kvačilom. Da se rešiti lako, Traceru bi pomogao "PowerCommander". Drugo, postoji period razrade gde je jako bitno da ispoštuješ ono što proizvođač nalaže. Izmena ulja na 1000 kilometara, do XXXX obrtaja itd. Ne bi trebalo bi da isključiš opciju da si kupio nešto felerično, slobodni idi u ovlašćeni servis i iznesi problem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano April 25, 2018 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, EmirF121 je napisao: Pozdrav momci, Je li neko od vas uspio "ispeglati krivulju" u prve tri brzine, da se može fino kruzati do 50 km/h, bez "skakanja", trzanja, prekida i td.? Nakon što sam isprobao Suzuki GSX S750, Tracer me počeo strašno iritirati. Suzuki radi tako fino i uglađeno, može se sa 1/4 gasa kruzati bez problema. Danas sam pokušao ući u DIAG mode ovako: https://mt09.motorcycle-talk.com/forum/mt-09-tracer-technical/2900-tracer-c0-adjustment-guide-3.html Nisam uspio, izgleda da su onemogućili tu opciju u novijim Tracerima. https://www.ebay.de/itm/Yamaha-MT-09-FZ-09-MT09-FZ09-Tracer-FJ09-FJ-09-O2-Controller/132564031875?epid=1533749941&hash=item1edd6e9983:g:ENIAAOSw9N1Vwezu Kev mode nažalost ne radi na 2017 modelima. Može li se išta uraditi sa ECU reflash-om, kupiti neki full system auspuh i obogatiti smjesu na manjim obrtajima? Zna li iko išta o tome? Ne znam kakav je Tracer onda bio prije ako je sa 2017 modelima riješen problem "jerky throttle response", kako to tvrde iz Yamahe... Ne razumijem zašto ovoliko "nervozna" mašina u motoru koji zalazi u Touring segment. Još jedno pitanje, kako ubijediti ovlaštenog servisera da motor ima čudan zvuk, baš onakav kao na snimku koji sam ranije postavio (vjerovatno CCT), a da ne dobijem odgovor, nije to ništa, samo vozi... Moj Tracer sve grublje radi i javljaju se novi i čudni zvukovi, umjesto da bude obrnutno, da se mašina fino razradi protekom vremena. Pa nemam još ni 5000 km... Dajte organizujte neki meet, da vi iskusniji probate ovu moju kramu, da vidite je li to do mene, ili zaista nešto ne valja. Ako si kupio u BN, svaka primedba nema smisla, jer ti ljudi nemaju veze sa zivotom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EmirF121 14 Napisano April 25, 2018 U prolazu, 24 postova Lokacija: Brčko Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre Volio bih prisustvovati nekom meetu pa da isprobam druge Tracere, a i vi iskusniji da probate moj. Tako ću znati je li problem u meni ili nešto drugo. Period razrade sam ispostovao u potpunosti, prvi servis uradio na vrijeme. @DjoleLO Kupio sam u BN, na prvom servisu sam već primijetio zveckanje u mašini, ali mi je mehaničar rekao da je to ok. Jesam li ja sad vezan za mjesto kupovine ili mogu uraditi drugi servis i u Banja Luci ili Sarajevu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano April 25, 2018 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, EmirF121 je napisao: @Alekre Volio bih prisustvovati nekom meetu pa da isprobam druge Tracere, a i vi iskusniji da probate moj. Tako ću znati je li problem u meni ili nešto drugo. Period razrade sam ispostovao u potpunosti, prvi servis uradio na vrijeme. @DjoleLO Kupio sam u BN, na prvom servisu sam već primijetio zveckanje u mašini, ali mi je mehaničar rekao da je to ok. Jesam li ja sad vezan za mjesto kupovine ili mogu uraditi drugi servis i u Banja Luci ili Sarajevu? Trebalo bi da mozes bilo gde u ovlascenom servisu, samo poneses servisnu. Moj ti je savet da u sirokom luku izbegavas BN, jer sam ja imao mnoooogo problema sa njima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...