djolji 1272 Napisano Decembar 6, 2015 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Koga zanima kako izgleda mašina u preseku https://youtu.be/alqcGW8xMaA?list=PLiksZEB2Z-vp-zBPf6ereKluupt98W0gO https://youtu.be/KHgXOGeT4wM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jomar 55 Napisano Decembar 30, 2015 U prolazu, 78 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Honda Crosstourer 1200 x Prijavi odgovor kao problematičan Može li mi itko od ponosnih vlasnika reći da li se osjete ikakvi problemi prilikom vožnje u dvoje sa 3 kofera, jer vidim da mu je nosivost mršavih 180 kg!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Decembar 30, 2015 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Može li mi itko od ponosnih vlasnika reći da li se osjete ikakvi problemi prilikom vožnje u dvoje sa 3 kofera, jer vidim da mu je nosivost mršavih 180 kg!? Mrsavih? Prosecna kilaza muskaraca 90kg + prosecna kilaza zene 55kg = 145kg i ostaje ti jos 35kg za stavri, sto je i vise nego dovoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 437 Napisano Decembar 30, 2015 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Bogami ja sam van proseka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jomar 55 Napisano Decembar 31, 2015 U prolazu, 78 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Honda Crosstourer 1200 x Prijavi odgovor kao problematičan Sa prosječnom kilažom muškarca se slažem..... al prosječna kilaža žene 55 kg!?? Teško...Osim ako se ne radi o super modelima ili ženama visine 150-160 cm! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 1, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Može li mi itko od ponosnih vlasnika reći da li se osjete ikakvi problemi prilikom vožnje u dvoje sa 3 kofera, jer vidim da mu je nosivost mršavih 180 kg!? Mrsavih? Prosecna kilaza muskaraca 90kg + prosecna kilaza zene 55kg = 145kg i ostaje ti jos 35kg za stavri, sto je i vise nego dovoljno. Koliko bajkera moze da se svrsta u taj "prosek"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Januar 1, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da velika vecina se uklapa u ovu kilazu bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Januar 1, 2016 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Januar 4, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Sa prosječnom kilažom muškarca se slažem..... al prosječna kilaža žene 55 kg!?? Teško...Osim ako se ne radi o super modelima ili ženama visine 150-160 cm! Devojka mi je visoka 167 i ima 53 kg, nije super model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jomar 55 Napisano Januar 5, 2016 U prolazu, 78 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Honda Crosstourer 1200 x Prijavi odgovor kao problematičan Djeluje kao neka fina suputnica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2500 Napisano Januar 11, 2016 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Utihnula tema pa da je malo podignemo... Drugar je pri kraju sa opremanjem Tracer-a,stavljeno dosta opreme i sada izgleda ovako 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Januar 11, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Odlično sedište! Mislim da će odlično biti isto za Stroma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Januar 11, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Malo zima, malo sneg, a nekima je i prašina pala po mašinama. Ali ima i vrednih pa nas oraspolože sa lepim slikama. Pošto je u početku bilo polemike o veličini Tracera, da li neko od srećnih vlasnika ima fotografije na kojima se vide i vozač i suvozač (suvozačica još bolje) sa koferima i ostalom putnom opremom, da ih postavi, pa da komentarišemo koliko je zaista ovaj motor turing u odnosu na druge motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Januar 12, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Za početak jedna naša slika, ali nije naš motor. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Januar 18, 2016 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta sada ovaj motor ? Milanezi koliko ti je prijatelja dosla oprema za sada i gdje je sjediste nabsavio ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2500 Napisano Januar 19, 2016 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Motor je plaćen 9500 eura,a evo šta drugar kaže u vezi opreme: -koferi Kappa (k53+2 bočna k33+ nosač bočnih kofera)-400 eura -crash bar-80 eura -vizir Puig-oko 140 eura -sedište radio Boban Zemun-150 eura -maglenke i prekidač-35 eura -nosač zadnjeg kofera je on pravio -zaštitu za hladnjak je on pravio -proširenje za ćopavu je on pravio Znači još otprilike 800 eura za ovu opremu...nije malo ali je sada kompletan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Januar 24, 2016 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Lijepo lijepo,dobro ga je sredio,sad samo da se vozika i uziva. Meni se drug razmislja i lomi da li da ga trguje,visok je oko 1.90 i misli da bi mu bio mali a pogotovo u dvoje.najbolje mu je da podje nedje i pogleda ga uzivo i zavrsi sa tom dilemom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Januar 31, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Bobane kako ide prodaja kofera? Prodao bi i ja moje ako je neko zainteresovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Februar 1, 2016 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ih nigde ni oglasio......jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Februar 1, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ih nigde ni oglasio......jos Kad olasavas stavi "vise komada" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Februar 5, 2016 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan <iframe width="480" height="360" src="http://s1166.photobucket.com/user/skiboban/embed/story"></iframe> Pre 3 dana prva voznja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Februar 9, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Nova tankerica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Februar 13, 2016 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Ova mu boja po meni najbolje i najljepse stoji Da li je visok i velik za nekoga od 175 cm i ne tako mnogo kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Februar 13, 2016 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Visok jeste, ostalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 241 Napisano Februar 14, 2016 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome treba nesto sa ovog sajta neka piše PP sutra sam tamo: http://www.cosmo-accessories.com/online-store/yamaha/tracer.html 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...