DaliborBP 1243 Napisano Mart 24, 2015 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Imao sam problem sa auspuhom na pomenutom modelu skutera. Od kad sam ga kupio, bivsi prodavac je tvrdio da je auspuh neko lose polirao i unistio "glazuru." Od tada, tragao sam za novim ili polovnim. Resenje se bilo naziralo, ali ljudi su cudo, danas kazu jedno, sutra drugo. Trazio sam i majstora da ponovo hromira, medjutim trazili su lepe cifre. Brat od strica,slucajno na netu naleti na decka koji je imao slican problem, pa smo tako i mi resili da okusamo srecu. Ono sto je potrebno za ovaj "posao?!" Vodena smirgla 600.1200.1500.2000 Malo polir paste Masina za poliranje (nismo imali), ali imamo RUKE i dobru volju za smirglanjem "stari auspuh " pre skidanja Usledilo je smirglanje vodenom i skidanje prvog sloja.... Nakon dva sata smirglanja prvi rezultati su se nazirali.... Zatim je usledilo finisiranje sa vodenom smirglom 2000... Usledilo je poliranje (rucno) sa malo paste ... Pa montaza .... The end .... Rezulat i vise nego dobar... Iskreno, ni sam nisam verovao u ovo! Produzio sam mu vek ,a sebi ustedeo koji dinar za nabavku novog. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Mart 24, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ... Dado svaka cast...auspuh je kao nov . . . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 291 Napisano Mart 24, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan što reče Pinokio - šmirgla je zakon ... bravo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Mart 24, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Matori objasnio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Mart 24, 2015 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Mart 24, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Свака част Дадо,лепо изгледа Ал ниси морао да отвараш нову тему,имамо већ једну о тој тематици 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano Mart 24, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan slazem se sa matori-m! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Mart 24, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Свака част Дадо,лепо изгледа Ал ниси морао да отвараш нову тему,имамо већ једну о тој тематици Spojiću je posle nekog vremena sa temom o auspusima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Mart 24, 2015 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Vazi Sale, zato sam ti i pisao ako sam pogresno postavio, da prebacis! Nema problema! Samo nek nekom ovo bude od koristi ,kao sto je i meni . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 24, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan uzmi smirgle 1000, 2000, pa nakon toga purol pasta i dugo dugo traljanja, ja sam skidao sa mog fabrickog sa par strana i kao nov je, moze to bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 76 Napisano Mart 24, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro uradjeno. Jos da si uzeo polir pastu i rucni bleckdeker, sa nastavkom za poliranje, verovatno bi ustedeo trud. Ali, u svakom slucaju zasluzujes pohvale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lucky78 25 Napisano Mart 26, 2015 U prolazu, 8 postova Lokacija: Portorož, Slovenija Motocikl: Honda CBF 600 Sa Prijavi odgovor kao problematičan Odlično odrađeno ...ali za ručno pOliranje sa pOlir pastom svaka čast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...