bigbad86 825 Napisano Mart 23, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Znaci kupujem moto akumulator sledecih karakteristika12V14AhLevi +YB14A2 je oznaka za Vartu pa bih voleo nju ali nisam gadljiv na ostale marke.Samo GEL ili AGM varijante, ne bih zeleo opet da stavljam obican kiselinski akumulator.Minimum 2 godine garancije.Mogu da kupim i na sajmu posto idem sledece nedelje, samo recite gde je vas stand ili stand na kome znate da ima.Moram da imam mogucnost da servisiram u Kragujevcu ili da ga ovde reklamiramAko ste prodavac i imate akumulator koji ispunjava uslove napisite marku i cenu proizvoda.Zasto trazim na forumu? U Kragujevcu mnogo sarena ponuda, pola njih i ne zna koja je razlika izmedju AGM i obicne kiseline, svi nekog zovu telefonom i samo kazu "kiselina"(posto nemaju akku na stanju) al ne znaju dal je AGM ili obican. Gel nisam nasao nigde. Neki daju 6 meseci, neki 12 meseci, samo na dva mesta sam nasao 2 godine a to je Varta al obicna kiselina (ili nije znao sta je) i neki AGM ali cist kinez, i bio je preskup, 8500 din... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Mart 23, 2015 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Dule ne znam dal si bio, ali imas u Auto Bransi solidnu ponudu. Cini mi se Excide ili mozda Unibat ne secam se tacno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Mart 23, 2015 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Exide gel se meni lose pokazao nije izgurao ni pola godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 23, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Dule ne znam dal si bio, ali imas u Auto Bransi solidnu ponudu. Cini mi se Excide ili mozda Unibat ne secam se tacno.. Kod njih mi je bila najgora ponuda u celom gradu. Garancija 6 meseci ako sam formiram a kao 12 ako oni formiraju... I cena bila nesto mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Mart 24, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan imas kod perica u batocini FIAMM italijanske akumulatore, uvoz italija, ali mislim da je 12A.. mozda ima i jos neke, nisam proveravao.. skokni do njega to ti je bar blizu pa vidi sta i kako.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Mart 24, 2015 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prosle nedelje kupio u Start commerce Exide 12V 14A, ali kiselina. Kostao je 4500 din. Garancija cini mi se 2 god. (kupovao sam razne stvari taj vikend pa sam pomesao). To je od semafora u Stanovu jos oko kilometar prema KV. A taj dan su mi u Nikoru (Janka Veselinovica) najavili da im stizu 14A, ali mrzelo me da cekam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Mart 24, 2015 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Znaci kupujem moto akumulator sledecih karakteristika12V 14Ah Levi + YB14A2 je oznaka za Vartu pa bih voleo nju ali nisam gadljiv na ostale marke. Samo GEL ili AGM varijante, ne bih zeleo opet da stavljam obican kiselinski akumulator. Minimum 2 godine garancije. Mogu da kupim i na sajmu posto idem sledece nedelje, samo recite gde je vas stand ili stand na kome znate da ima. Moram da imam mogucnost da servisiram u Kragujevcu ili da ga ovde reklamiram Ako ste prodavac i imate akumulator koji ispunjava uslove napisite marku i cenu proizvoda. Zasto trazim na forumu? U Kragujevcu mnogo sarena ponuda, pola njih i ne zna koja je razlika izmedju AGM i obicne kiseline, svi nekog zovu telefonom i samo kazu "kiselina"(posto nemaju akku na stanju) al ne znaju dal je AGM ili obican. Gel nisam nasao nigde. Neki daju 6 meseci, neki 12 meseci, samo na dva mesta sam nasao 2 godine a to je Varta al obicna kiselina (ili nije znao sta je) i neki AGM ali cist kinez, i bio je preskup, 8500 din... Za koji motor ti treba? Naveo si oznaku za kiselinski akumulator (YB). AGM akumulatori imaju oznaku sa X. Recimo YTX14-BS... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Mart 24, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan I mene ovo zanima,potreban mi je za gsxr 600 2002g... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 24, 2015 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ja pre mesec dana kupio baner 14a kiselinski za 4300 bas me zanima kako ce se ponasati.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 24, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Motorcikle je ovaj iz potpisa, Honda Sevenfifty Pa napisao sam oznaku kiselingskog koji je sad na njemu. Ja sam prosle nedelje kupio u Start commerce Exide 12V 14A, ali kiselina. Kostao je 4500 din. Garancija cini mi se 2 god. (kupovao sam razne stvari taj vikend pa sam pomesao). To je od semafora u Stanovu jos oko kilometar prema KV. A taj dan su mi u Nikoru (Janka Veselinovica) najavili da im stizu 14A, ali mrzelo me da cekam. E pa bas u Start komercu sam nasao za 4500 AGM ali ne moze da se upasuje, mogao bih da ga ugradim al da izvadim onu zastitnu plastiku oko akumulatora (mada i ne znam cemu sluzi).U Nikoru su imali nekoliko i kiselinskih i AGM ali ili nije bilo 14Ah ili nije bilo 2 god garancije, vise se ni ne secam jer sam bukvalno ceo grad obisao da znam da ima akumulatori. Znaci bio sam na oko 12 mesta jedino i Start Komercu je da mi priblizno odgvara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Mart 25, 2015 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci bio sam na oko 12 mesta jedino i Start Komercu je da mi priblizno odgvara. Takodje. Sto se tice plastike, verovatno stiti od eventualnog prolivanja kiseline po motoru u slucaju prepunjavanja i slicno. Ja imam na izduvu fleke (kupljen motor takav), kao isprskano nesto, i bas mi lici kao da je kiselina curela. Mada imam plastiku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Mart 25, 2015 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci kupujem moto akumulator sledecih karakteristika12V 14Ah Levi + YB14A2 je oznaka za Vartu pa bih voleo nju ali nisam gadljiv na ostale marke. Ja sam nasao u Lazarevcu YB14-A2 od Varte za 3.750 din sa 2 god. garancije ali levi je plus a i levi odusak vazduha... Meni treba desni odusak za Afriku (YB14-B2) ali izgleda da ga nema u Srbiji.... Da li da budzim ovaj ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 25, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan pa samo malo spretnije sprovedes ono crevce za odusak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Mart 26, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li gledao u akumulator shop.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1742 Napisano Mart 28, 2015 Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Znaci kupujem moto akumulator sledecih karakteristika 12V 14Ah Levi + YB14A2 je oznaka za Vartu pa bih voleo nju ali nisam gadljiv na ostale marke. Ja sam nasao u Lazarevcu YB14-A2 od Varte za 3.750 din sa 2 god. garancije ali levi je plus a i levi odusak vazduha... Meni treba desni odusak za Afriku (YB14-B2) ali izgleda da ga nema u Srbiji.... Da li da budzim ovaj ?? Imas li neki kontakt te prodavnice iz Lazarevca, bas takav mi treba,hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Mart 28, 2015 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci kupujem moto akumulator sledecih karakteristika 12V 14Ah Levi + YB14A2 je oznaka za Vartu pa bih voleo nju ali nisam gadljiv na ostale marke. Ja sam nasao u Lazarevcu YB14-A2 od Varte za 3.750 din sa 2 god. garancije ali levi je plus a i levi odusak vazduha... Meni treba desni odusak za Afriku (YB14-B2) ali izgleda da ga nema u Srbiji.... Da li da budzim ovaj ?? Imas li neki kontakt te prodavnice iz Lazarevca, bas takav mi treba,hvala. Velko Promet - Lazarevac Branka Radicevica 24/1 011/8127-301 065/8818-050 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1742 Napisano Mart 28, 2015 Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano April 3, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka kupovina u bellamoto mi je bila prijatna tako da cu i aku uzeti od njih.. http://www.bellamoto.rs/kategorije_motooprema.php?kat=293&motooprema=Akumulatori%20Dynavolt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 8, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan BigBad, izvini, ali verovatno si sam kriv. Verovatno si im procitao tu oznaku, a to je oznaka za KISELINSKI akumulator. Kod Varte oznaka za kiselinske pocinje sa YB..., a AGM pocinje sa YT... Prodajem Vartine akumulatore, pa ako te nesto zanima - pitaj. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano April 8, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Unibat.. CBTX 16 BS 14Ah dimenzije 150x87x161 gel. CB 14 A2=B2 14Ah dimenzije 134x89x166 kiselina. Premeri mesto za akumulator pa se odluci... Pozzz.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 8, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan @ Valdano Moguce je da si u pravu ali sam uvek naglasavao da NECU obicnu kiselinu nego iskljucivo AGM tehnologiju. Sifru sam vise koristio kao orijentir za velicinu, ja kazem sad je taj i taj i kazem sifru a sad ocu takav samo AGM. Ja kao neko ko ne prodaje akumulatore razlike u oznakama ne moram da znam a neko ko ih prodaje bi morao da zna. Inace jos nisam kupio akumulator, malo je zastala sezona radova zbog ovih budjavih kisa pa imam manje para za te igrarije a i registracija me ceka . Stavio sam punjac blizu motora gde ga drzim pa malo dopunim pre voznje ako je potrebno al za sada vergla lepo. Reci cenu Varte za moj motorcikl (Sevenfifty), garanciju, i dal mogu da je ostvarim u KG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 8, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da napisem - taj kiselinski koji si naveo (VARTA) kod mene kosta 4430 din + eventualna dostava AKS-om za one moji ne mogu licno da ga preuzmu. Objavicu nocas ili sutra kompletan cenovnik u mojoj temi u moto berzi. Pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4293 Napisano April 8, 2015 motoras, 2473 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da napisem - taj kiselinski koji si naveo (VARTA) kod mene kosta 4430 din + eventualna dostava AKS-om za one moji ne mogu licno da ga preuzmu. Objavicu nocas ili sutra kompletan cenovnik u mojoj temi u moto berzi. Pozz Daj,daj,daj... Ne cekaj sutra... Jos juce je kasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 8, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je u zurbi, slobodno neka me nazove sutra. Ne bih da ostetim kupce i napisem pogresnu cenu, pa posle da ispravljam. Edit: upravo se to desilo - nije 4.430, nego 4.300 Evo postavio sam cene u moju temu, pa koga zanima neka baci pogled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...