Davor_ 55 Napisano Mart 23, 2015 U prolazu, 99 postova Lokacija: Chicago IL Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi potrebna mi je mala pomoć. Prekjuce sam izvadio iz zadnje gume šraf epskih proporcija, krpljenoj gumi ne vjerujem tako da tražim savjet sta za kupiti. Prvo da kažem da vozim Yamahu fz8 (fazer n) Vozim 90%vremena po gradu mada ove godine planiram i u racing skoli da idem i po stazama da vozim (druga mi je sezona), motor sam kupio krajem jul-a i napravio sam oko 5000km Pitanja su: -Posto je napred još fabricka Bridgestone Battlax sa 5000km pitam se da li je to već pred kraj života i da li da kupujem odmah par novih guma umjesto samo zadnje? -ako treba da kupim par koje savjetujete za svakodnevnu voznju i 2-3 odlaska na stazu? Budžet je oko 250dolara za par. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor_ 55 Napisano Mart 25, 2015 U prolazu, 99 postova Lokacija: Chicago IL Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Da sam postavio termu o migavcima bilo bi milion odgovora. Ali nebitno rjesen problem set Pilot Road 4. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2657 Napisano Mart 25, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2682 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja sam uzeo tu istu za nazad danas na sajmu. Mislim da nismo pogrešili koliko sam čitao na forumima o toj gumi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor_ 55 Napisano Mart 26, 2015 U prolazu, 99 postova Lokacija: Chicago IL Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja sam uzeo tu istu za nazad danas na sajmu. Mislim da nismo pogrešili koliko sam čitao na forumima o toj gumi. Pa meni su rekli da je dobra guma za puta kao i za ponekad na stazu, nadam se da nismo pogrešili ) Koliko si platio gumu ako nije tajna? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Mart 26, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pilot Road za stazu nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Mart 26, 2015 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ali za 90% po gradu jeste.... A ni motor nije za stazu, pa opet moze da posluzi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2657 Napisano Mart 26, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2682 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam je dobio za 14,000 din. zadnja a inače sam je kupio za vožnju van grada jer je za to i pravljena a i ja sam 95% kilometraže napravio van grada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Mart 26, 2015 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam uzeo set PR4 iako nisam planirao njih da uzmem ali dobar sajamski popust je ucinio svoje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor_ 55 Napisano Mart 26, 2015 U prolazu, 99 postova Lokacija: Chicago IL Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zvao gdje ću ići u školu na stazu i to su mi savjetovali kao gumu po gradu i dva - tri dolaska na stazu. A dobar popust uvjek ucini svoje Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor_ 55 Napisano Mart 30, 2015 U prolazu, 99 postova Lokacija: Chicago IL Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Moje isporucene Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Mart 30, 2015 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pilot Road je za put. Pilot Power je za stazu. FZ 8n je za grad. Vozac u drugoj sezoni na bajku je za 250ccm MAX!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor_ 55 Napisano Mart 31, 2015 U prolazu, 99 postova Lokacija: Chicago IL Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Pilot Road je za put. Pilot Power je za stazu. FZ 8n je za grad. Vozac u drugoj sezoni na bajku je za 250ccm MAX!!! To sam čuo već sve Razlog kupovine road-a jer mi je rečeno ako nisam vozio prije stazu bolje road jer će se prije zagrejati a neću ja biti blizi granice gripa tako da su one bolji izbor. A to za 250ccm novih ni da komentarišem. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Mart 31, 2015 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan To za ulicne gume na stazi je odlicno i iskusno resenje za pocetnike, i potpuno se slazem sa tim... Cesto se kod nas pravi greska u kontra smeru.... Voze se po ulici neke xxx super sportske gume po gradu, ili sa laganom voznjom van grada.... i takvom voznjom se gume uopste ne dovedu ni blizu radne temperature, i u tom rezimu voznje te super sportske gume drze slabije od obicnih nazovimo ih gradskim gumama.... i onda bude ono NE znam sta bi, samo je kliznuo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Mart 31, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije ni Pilot Power baš za stazu. Može, ali ne za ozbiljnu vožnju po stazi. A i zagrejaće se posle tri krivine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor_ 55 Napisano Mart 31, 2015 U prolazu, 99 postova Lokacija: Chicago IL Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan To za ulicne gume na stazi je odlicno i iskusno resenje za pocetnike, i potpuno se slazem sa tim... Cesto se kod nas pravi greska u kontra smeru.... Voze se po ulici neke xxx super sportske gume po gradu, ili sa laganom voznjom van grada.... i takvom voznjom se gume uopste ne dovedu ni blizu radne temperature, i u tom rezimu voznje te super sportske gume drze slabije od obicnih nazovimo ih gradskim gumama.... i onda bude ono NE znam sta bi, samo je kliznuo!!! E bas to. Tako mi savjetovano tako sam i uradio. Vidjecemo kako me ide na stazi i kako mi se svidja jer dunlop Q3 je par 200$ Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...