mitri 1847 Napisano Mart 20, 2015 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan ili Nemam nikakvo iskustvo sa skuterima, a sad treba da kupim jedan. Budući da sam do sada vozio motocikle i to isključivo japanske, odlučio sam da i skuter bude istog porekla. Izbor sam sveo na ova dva modela, a sad mi vi pomozite da razrešim i tu zadnju dilemu. Otprilike mi je jasno da su nijanse u pitanju i otprilike imam i svog favorita. Ali možda ću od vas čuti nešto što bi mi pomoglo da prelomim. Pa iznesite vaša cenjena mišljenja o ovoj dilemi ... P.S. Zaboravih da navedem i podatak o godištu skutera - znači od 2006. i mlađe godinu-dve ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Mart 20, 2015 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Meni licno je Bugi lepsi, a za njega sam cuo i na vise mesta procitao da je jedan od najboljih ako ne i najbolji.. ostalo neka kazu ovi sa licnim iskustvom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1779 Napisano Mart 21, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1523 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Jes da nije merodavno al i ja kao VPetar....kad vidim Majesty osećam se otprilike `vako : 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Mart 21, 2015 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ha, ha, ha ... ... Pa dobro, stvar ukusa ... Mene generalno skuteri ne rade, ali pošto sam trenutno u situaciji da treba ovu sezonu da provedem na skuteru ... onda mi je decentni dizajn Majesty-ja privlačniji od razbarušenog Burgmana. A da li se drugačije osećaš kad vidiš redizajnirani Majesty? Mada njih nisam viđao u oglasima, redizajn je urađen tek 2009. pa možda zato ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Mart 21, 2015 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno suzuki. Ne znam koliko si visok, ali moraš probati oba da vidiš da li ti kolena udaraju u korman. Suzuki je visokifrendly Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 21, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su jako slični po svemu ali da mene pitaš,burgman bez da se dalje razmišlja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1103 Napisano Mart 21, 2015 Drug član, 1124 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Burgman definitivno. Ako ni zbog cega drugog a ono zbog toga sto ces ga sigurno lakse prodati nego Yamahu. Pogotovo ako je novijeg godista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Mart 21, 2015 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko si visok, ali moraš probati oba da vidiš da li ti kolena udaraju u korman. Pa visok sam 187cm ... a nadam se da je ovaj sa slike neki košarkaš ... jer slika baš i ne deluje ohrabrujuće ... ništa dok ne probam ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6197 Napisano Mart 22, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6140 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Na tu visinu - burgman obavezno! Na Majesty-ju ćeš se zgrčiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Mart 22, 2015 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 195cm visok i bez problema se guzim na Bugiju i sa opruzenim i savijenim nogama.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Mart 22, 2015 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Mislite li da je ovo realno stanje? Meni se čini da su Francuzi pristrasni, izgleda neko iz redakcije mrzi Yamahu. Pogledajte sliku košarkaša na Majesty-u dva posta iznad, pa uporedite sa ove dve iz ovog posta. To im je kao uporedni test. Zašto onda nije isti vozač na sva tri skutera, nego su na Burgmanu i Silverwingu slikali ovog patuljka. Verujem da je Burgman komforniji od Majesty-a, ali ovo mi izgleda preterano. Evo i linka: http://www.scooter-station.com/comparatif-400-honda-silverwing.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 933 Napisano Mart 23, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2113 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Oво ми личи као да је девојчица на фоткама Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 199 Napisano Mart 23, 2015 Svrati ponekad, 279 postova Lokacija: Svedska Motocikl: KTM 390 ADV, Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Da ali Bugi 2006 nije ovaj model sa fotke , nemoj to da previdis. Ovo je 2007. pa gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Mart 23, 2015 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan +1 za bugera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 23, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Da ali Bugi 2006 nije ovaj model sa fotke , nemoj to da previdis. Ovo je 2007. pa gore. gresis druze,ova dva modela se preklapaju 2006te godine.tako da se ovaj sa slike radi od 2006. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spiritwalker 35 Napisano Mart 23, 2015 Svrati ponekad, 104 postova Motocikl: Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Burgman, svakako, xaxaxa ko da nas Suzuki placa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Mart 23, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Mart 28, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Istu dilemu sam imao majesty mi lepsi pogotovo zadnji kraj ali ste me ubedili i jos neki ljudi tako da se okrecem burgmanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 824 Napisano Mart 28, 2015 Zainteresovan, 784 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Do prije 3-4 godine na forumu je bila najaktuelnija Africa twin pa joj je primat počeo preuzimati GS. U svijetu maxi skutera dominirao je Atlantic a sad dominaciju preuzima Burgaman. Svi po malo potpadamo pod uticaj tog opšteg forumskog mnjenja. Ako je to opšte mnjenje plod realnog iskustva unda je to veliki plus za forum i velika korist za nas, a ako nije... P.S. Ovo je moja opaska na ovaj fenomen i nema veze sa mitrijevom dilemom. U svakom slučaju srećna kupovina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 732 Napisano Mart 28, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 954 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Do prije 3-4 godine na forumu je bila najaktuelnija Africa twin pa joj je primat počeo preuzimati GS. U svijetu maxi skutera dominirao je Atlantic a sad dominaciju preuzima Burgaman. Svi po malo potpadamo pod uticaj tog opšteg forumskog mnjenja. Ako je to opšte mnjenje plod realnog iskustva unda je to veliki plus za forum i velika korist za nas, a ako nije... P.S. Ovo je moja opaska na ovaj fenomen i nema veze sa mitrijevom dilemom. U svakom slučaju srećna kupovina. Atlantik dominira u svetu maxi skutera :DDDDDDDD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Avgust 31, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Atlantik dominira u svetu maxi skutera :DDDDDDDD Dakle, između Majesty i Burgman-a, biram Atlantic-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Mart 7, 2017 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jes da je tema matora, i čovek se verovatno i odlučio za motor, al ne vidim da je iko rekao nesto korisno vezano za mehaničke prednosti/mane...? S obzirom da sam i ja u istoj dilemi, burgman ili majesty, zanimalo bi me da neko iskusniji da neku preporuku tipa za i protiv... Sent from my MI 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14032 Napisano Mart 7, 2017 Integrisan, 7716 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek za onaj u boljem stanju pre no po brendu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Jul 5, 2017 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan On 3/7/2017 at 21:01, Mare_FZ je napisao: Jes da je tema matora, i čovek se verovatno i odlučio za motor, al ne vidim da je iko rekao nesto korisno vezano za mehaničke prednosti/mane...? S obzirom da sam i ja u istoj dilemi, burgman ili majesty, zanimalo bi me da neko iskusniji da neku preporuku tipa za i protiv... Sent from my MI 5 using Tapatalk To na ovom forumu neces naci,,,uglavnom pisu ali i iskustva im se svima pa skoro svode na.....LEP JE..UDOBAN....IMA LEPSE FAROVE...o mehanici i pouzdanosti agregata ...ciklistici....vesanju i podesavanju vesanja ....iio o prednostima manama oko elektronike ,,,,,,,,to je za vecinu misaona imenica.....niko nema ni da bekne kamo da napise nesto...uzas kojim se kriterijumima ljudi povode prilikom kupovine motora..... Burgman je precenjen i isforsiran model koji je od serije do serije bolovao od fabrickih gresaka koje je fabrika u svakoj sledecoj generaciji proizvodnje ispravljala ali i donosila i nazalost opet nove probleme ...zasto je to tako nisam pametan ali je to cinjenica...Opet jamaha je veoma stabilan agregat sa stabilnom elektronikom ali dosta slabijim ramom podlozniji uvijanju...upredanju za razliku od burgmana..tako da ako se trazi full kvalitet a ne imidj onda je prednost na strani Jamahe...definitivno 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jul 6, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Vec je pisano o tome i mislim da nema potrebe da se ponavljamo,pogledas u tehnickom kutku temu o burgmanu i o majestyju.svaki motor ima neke bubice ,e sad meni je burgman bolji...jer ga imam...a da provozam yamahu verovatno bi video gomilu stvari koje bi mi se svidele.tako da probaj oba i odluci. A svakako prelistaj ove dve teme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...