vladas 192 Napisano Octobar 21, 2008 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Sve slike su prosle kroz Photoshop Na putu za Villa General Belgrano (Sony DSC W40 - F2.8, 1/320, ISO80) Na putu za Villa General Belgrano (Sony DSC W40 - F7.1, 1/80, ISO80) Jezero Embalse, okolina Villa General Belgrano (Sony DSC W40 - F7.1, 1/250, ISO80) Potok u Villa General Belgrano (Sony DSC W40 - F7.1, 1/160, ISO80) Obala reke La Plata sa Urugvajske strane, Colonia (Sony DSC W40 - F7.1, 1/250, ISO80) Obala reke La Plata sa Urugvajske strane, Colonia (Sony DSC W40 - F7.1, 1/1600, ISO200) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Octobar 21, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Prva i predposljednja su svrs,svrs. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1577 Napisano Octobar 21, 2008 Drug član, 965 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Vladas, super su! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1890 Napisano Octobar 21, 2008 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ova predposlednja mi se bas onako svidela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Octobar 21, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Alal ti krushne mrve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Octobar 22, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Vladas.... evo ja malo nasso` pa zasso` (maslaccak - Taraxacum officinale) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Octobar 24, 2008 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima. Bice jos, uskoro, nadam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1890 Napisano Octobar 24, 2008 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pusaci rizikuju da obole od raka jednjaka, raka zeluca, raka grlica materice, raka besike i dr. Jedite DUVAN chvarke i uzivajte!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 24, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jedite DUVAN chvarke i uzivajte!!!! Ha,ha... pocele zimske carolije !! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Octobar 25, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan svega po malo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Octobar 26, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Svestenik na HD, Sabac - Srbija 2008. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1890 Napisano Octobar 26, 2008 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bas se odrekao ovozemaljskih zadovoljstava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Octobar 26, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bas se odrekao ovozemaljskih zadovoljstava jos samo cigara u ustima i flajka u ruci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 27, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Jel' ovo bese onaj svestenik sto ima kliniku za odvikavanje tamo negde u planinama na granici sa BIH?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5847 Napisano Octobar 27, 2008 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Taj. Ne znam zašto čoveka osuđujete? A zašto i on ne bi mogao da ima svoje zadovoljstvo, pa nije monah? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 27, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Jel' ovo bese onaj svestenik sto ima kliniku za odvikavanje tamo negde u planinama na granici sa BIH?? Taj. Ne znam zašto čoveka osuđujete? A zašto i on ne bi mogao da ima svoje zadovoljstvo, pa nije monah? ja samo pitam, ne osudjujem nikoga ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5847 Napisano Octobar 27, 2008 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nije se odnosilo na tvoj post Picasoo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 27, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Oket... Koliko sam cuo, ovaj svestenik zivi sa porodicom tamo negde iza 7 gora i suma i sta ti ja znam cega i veoma je uspesan u poslu kojim se bavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 27, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan No da se vratimo na fotke (nase a ne tudje) Velika Morava kod Svilajnca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Octobar 28, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Neke moje ručno izradjene fotografije od pre par godina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Octobar 28, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan I moj dobar drugar :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Octobar 28, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ah kaligrafija, nikad prezzaljena ljubav, inache moj takozvani maturski rad. Dobih A*! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Octobar 28, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam opet malo na Petrovaradinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 30, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Da s` pohvalim malo... dobila mi ulica novi asvalt. Sada su na redu trotoari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Octobar 30, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Malo jesenjih motiva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...