Evil_Zo 8 Napisano Avgust 25, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ruke, casa i grska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 28, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Neka tisina vec dva dana? :-X Jole je juce ucio da vozi "troosovinca", a ja ... ?? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1890 Napisano Avgust 29, 2008 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vredna neka pcela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Septembar 3, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ah more... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Lazo jesi ono ti na prvoj slici ??! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Septembar 3, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan znam da nije nešto, više je ovo skica neke ideje koju ću ponovo realizovati, kadar mi se nikako ne svidja, lose sam seo, a i moram da smislim kako da pokvarim onu banderu levo ... no ipak ... aaaaahh "... u sveeetu postoji jedno caaaaaarstvoooo. u njeeemu caruje drugaaarstvoooo ..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Septembar 3, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan pitanjce kako kvalitetno ukloniti onu bjelu precku s prve slike,desni donji cosak.... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Septembar 3, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan pitanjce kako kvalitetno ukloniti onu bjelu precku s prve slike,desni donji cosak.... ??? photoshop clone stamp tool googluj http://www.mediacollege.com/adobe/photoshop/tool/clone.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Septembar 3, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan ...a i moram da smislim kako da pokvarim onu banderu levo ... Kljuc 13 i samo izvuces osigurac. I ne kenjaj, slicica je ooo`licna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Septembar 3, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Lazo jesi ono ti na prvoj slici ??! :o Ne ne, ja sam drzao objektiv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1890 Napisano Septembar 3, 2008 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Septembar 3, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam uradio sad zameni fotku gore, obrisemo par postova i niko ne zna za retusiranje super si pokrpio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1890 Napisano Septembar 3, 2008 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Pocetnik sam u photoshopu, tek treba da uzmem da citam gradivo. ovo radim neke stavri sto sam sam uspeo da skontam. ovde sam gledao da uhvatim ovaj mali talas pa da ga nastavim do kraja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Septembar 6, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Bili sinoc malo do Mine u ABre... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 6, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Bili sinoc malo do Mine u ABre... :o :o :o U jeeeeee... ovo ko za najexkluzivniji casopis sa najmasnijim papirom !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Septembar 6, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 6, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu. Pravim spisak pitanja za tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Septembar 7, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Bili sinoc malo do Mine u ABre... :o :o :o U jeeeeee... ovo ko za najexkluzivniji casopis sa najmasnijim papirom !!! Ote' mi rec iz usta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosch 0 Napisano Septembar 7, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su neke slicice s Vrsackog brega Nadam se da necemu vrede ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki_TS 1 Napisano Septembar 9, 2008 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trst Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 9, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nije neka umetnost, al ajde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Septembar 10, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Autoportreti. Malo sam se igrao sa svijetloscu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Septembar 10, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Autoportreti. Malo sam se igrao sa svijetloscu neeeeeeeeeeeeee neeeeeeeeeeeeeeee neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee crno beli autoportreti su gay Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Septembar 10, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ali mnogo sam ruzan u boji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Septembar 10, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ali mnogo sam ruzan u boji A kao ljepsi si CB!? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...