Jump to content

Moto Zajednica

Maki_TS

Članovi
  • Broj tema i poruka

    33
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Maki_TS

  • Rođendan 10.05.1984.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac

Maki_TS's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Danas me je zvao predstavnik nolana za moju pokrajinu gde radim i rekao mi da su videli tvoj problem i da ce sve biti reseno u najkracem roku, a sto se tice distributera navodno da vise nije distributer nolana za Srbiju i da traze nekoga drugog tako da nadajmo se da ce ga zameniti neko bolji i pametniji! A sto se tice nolana mogu vam samo reci da su najaci po pitanju reklamacija, vise puta sam video da menjaju stvari i koje nisu bile pod garancijom, u vecini slucajeva daju novu kacigu ne zato sto ne moze da se popravi nego da dokazu potrosacu da im je stalo do toga da ostane zadovoljan sto ni jedna firma ne radi i za njih je prvo kupac pa onda sve ostalo. Nije nolan kriv sto ovi nasi sabani nemaju pojma i nece da rade nista, tako da smo malo preterali sa komentarima na racun nolana!
  2. Nazalost ne isporucuju samo spoljne poklopce vec samo ceo kit kao sto su ti i rekli
  3. Jesmo se danas culi preko telefona? Bila su tvoja dva drugara kod mene u radnji, pricali smo o pojasu?
  4. Maki_TS

    SHOEI RAID 2

    Za shoei nema sta da se prica, sigurno vredi te pare! Raid je najniza klasa, kaciga dolazi bez ikakvih dodataka sem anti-fog unutrasnjeg vizira, naravno karbonska je. Za te pare ima dosta dobrih kaciga sa komplet opremom, zastita za bradu, nos... Znaj da Shoei ima 5god. garancije na sve! Ako dodas jos nekih 100 evra mozes da uzmes XR-1000 koja ima bolju aerodinamiku i malo je tisa od Raid2.
  5. Maki_TS

    GIVI xzero1

    Odlicno uradjena kaciga, moze da se koristi i leti i zimi. Sa kacigom dodje dva kompleta prednjeg dela, jedan kao standardna kaciga, a drugi izbusen za leto, dobiju se i mrezice za ventilaciju koje se stavljaju na skoljku. Unutrasnjost extra uradjena sa materijalom memory koji se uvek vraca u prvobitni polozaj, textil protiv znojenja, unutrasnjost se skida cela i moze da se pere. Vizir sa zastitom od ogrebotina + unutrasnji crni vizir za sunce sa komandama na skoljci kacige. Model je na pocetku bio sa omologacijom integralne kacige, a sada moze da se koristi i kao JET varijanta. Jedina mana je sto je 319,00 evra u katalogu.
  6. Kisni kombinezon... Tucano Urbano - Set Diluvio Light 59,50 kat.cena -20% M-Tech - TwoRain 49,00 - 20% Bering - Maniwata imas na cenovniku ne secam se sada tacno ( samo jakna ) ovo su sve dvodelni, jednodelni su za koji evro skupli. Za enduro dvodelni je odlican
  7. E kad si me vec naceo... Cordura - je materijal koji se koristi za razne tipove opreme kao npr. jakne, rukavice, cipele, platna, znaci za sve ono gde je potrebna mekoca a istovremeno i izdrzljivost materijala. Posto smo na adekvatnom mestu pricacemo o moto opremi. Prednost kordure je ta sto u slucaju pada ima veliku otpornost jer je vrlo izdrzljiva na toplotu ( znaci ne dolazi do odvajanja materijala i samim tim stiti vozaca ), veoma izdrzljiva na cepanje ( struktura je upletena kao karbon ) kao sto napomenuh malo pre garderoba od kordure je veoma komotna ( za razliku od koze ), postoje razni tipovi kordure 200, 400, 600 itd. ( ovi brojevi oznacavaju tvrdocu i samim tim izdrzljivost materijala ) sto se tice moto sveta koristi se max kordura 600 jer sve preko toga ima hrapav izgled i postaje mnogo teska za nositi. Kordura naravno nema izdrzljivost kao koza koja je max sto se tice sigurnosti! Kao materijal jeftinija je od koze za oko pola cene i sto se tice razlike kvaliteta/cena je odlican izbor, naravno za odredjenu upotrebu kao npr. enduro ili neku opustenu voznju po gradu sa R-om. Ukratko to bi bilo to, nadam se da sam vam necemu posluzio, a ako sam negde pogresio slobodno me ispravite!
  8. Znas ono ''koliko para toliko i muzike''. Cenovnike sto sam imao sam i stavio na forum, mogu da nabavim i druge ali pre svega treba da ih skeniram. Sacekajte jos malo posto sada treba da izadje zimska kolekcija 2009-e. Ako kome treba sta konkretno neka se javi pa cu da pogledam.
  9. Posto znas italijanski ovde ti je opisana Gore-Tex membrana, a ja cu za koji dan za ostale clanove kluba da prevedem na srpski. http://www.gore-tex.it/remote/Satellite?childpagename=goretex_it_IT/fabrics_cont_land_c/NavLanding&pagename=SessionWrapper&navid=HomeLanding
  10. Kod mene je sva robu na popustu bila nova ili stara, nekada se nadje nesto sa po 40-50% popusta mada tada budu svi veliki brojevi 2-3-4XL-a. Hrvati imaju pravo na povrat poreza i uvek ga svi rade, znaj samo da za fakturu mora biti najmanje 150evra robe jer ispod toga nema se pravo na povrat PDV-a
  11. Nisam upucen mnogo u tu marku, koliko sam video model SHIELD koji se tebi svidja kosta 145evra, malo mi je to para za gore-tex membranu, da ne znam koje je marke jakna ne moze da kosta tako malo, uostalom sada sam proverio, gore-tex ne stavlja membranu za tu firmu tako da jakna nije od gore-tex. Sada sam gledao na sajtu od modeka model shield, oni ne daju specifikaciju za membranu sto znaci da ne dise, verovatno je stavljen najlon samim tim ces se puno znojiti u njoj. Pogledaj jos malo za jaknu, za 150evra imas jakni sa membranama koje disu i koje kao spoljni materijal koriste korduru.
  12. Koji tip kacige te interesuje? Jet, integralna, lift?
  13. Mislim da se pitanje odnosi na mene koji sam postavio temu?! Iz Trsta
  14. Ovde sam vam stavio jos jedan cenovnik ovog put UFO, oprema za cross i enduro, zamneske plastike za motore i jos raznih stvarcica. Na kataloske cene treba da se doda PDV-e koji iznosi 20%, kod mene u radnji na garderobu se dobija 15% popusta a na moto delove 10% mada nije za sve artikle isti popust negde ima i vise. Web adresa: http://www.ufoplast.com/ UFO_PLAST_2008.zip
  15. Iskreno da ti kazem ne znam kolika je postarina za Srbiju, mogao bih da se informisem. Mozda bi bilo najbolje kada bi se grupno dogovorili pa podelili postarinu kako bi izasla jeftinije. Ima jos jedan problem koji nisam izneo u prosloj poruci a to je faktura za povrat poreza, na koga je uraditi? Ne znam kako funkcionise ako bi se roba slala postom, gde i kako overiti fakturu? Ako neko znao molio bih ga da nam pomogne!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja