Mito_Maniac 80 Napisano Mart 1, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GSXR600 98god,registrovan,novi lanac i lancanici,nove plocice na svim diskovima,uradjen servis Motul 300v,filter ulja,filter vazduha,svecice NGK iridium,Motul ulje u kocnicama,motul antifriz....LEO VINCE izduv,zadnje sediste,poklopac sedista. Cena 3750e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Mart 3, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Jel te interesuje neka zamena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Mart 3, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Da,reci sta imas????Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Mart 3, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam R1, 2003 godiste ali ne znam da li ti to igra neku ulogu ili ti je mnogo? Mada jos uvek nisam siguran da li bi je prodavao ili ne, nego pitam cisto informativno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Mart 3, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti PM. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano April 3, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno......... Cena 3550e Moze zamena za noviji motor uz moju doplatu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano April 4, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Danas stavljene nove gume.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano April 5, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan jel moze zamena za bmw e36 320i 24v, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano April 22, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelnooo.....Zamena uz moju doplatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano April 26, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih decka sa kojim sam se dogovorio da danas pogleda motor da mi se javi na PM,da se dogovorimo,posto sam izgubio tel pa je doslo do nekih izmena...POZ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Aktuellno,zamena za neshto novije uz moju doplatu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOKYO 5 Napisano Maj 21, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan Do kad je registrovan, da li ima nesto da se radi na motoru, koja je zadnja cena?? POZ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Maj 21, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Do kad je registrovan, da li ima nesto da se radi na motoru, koja je zadnja cena?? POZ Imas PM od mene... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Jun 2, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno,aj ljudi trebaju mi pare za drugi motor........... :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Jun 11, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno 3400e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2730 Napisano Jun 15, 2008 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan posalji mi broj moba na pm. zeleo bih da dodjem da pogledam,zainteresovan sam ako nije prodat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Jun 20, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Prodat motor............a sad u potragu za novim. Moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...