marko07 282 Napisano Mart 17, 2015 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da podelim kratko iskustvo druzenja sa asfaltom od sinoc Krenem sa karaburme do tempa na vilinim vodama, ni sam ne znam sto sve vreme nesto mislim o tome kad ce kurs bezbedne voznje i da moram da dodjem da proverim, realno vozim manje od godinu dana i tako nesto bi mi bas znacilo... I tako skrenem ja iz 29og desno u cvijicevu, prestrojim se u levu traku i vozim 50ak na sta mozda kad vidim da lik uz suprotnog pravca sa audijem krece da skrece levo(tj moje desno, sece cvijicevu i ulazi tu u naselje), kao i uvek do sada usporim malo posto ne volim da rizikujem ali lik takodje usporava i kontam "video me je, propusta me jel imam prednost"... dajem gas i nastavljam pravo, na 10ak metara od njega covek ipak krece da skrece i pravo ispred mene pokusao sam da doziram kocnicu koliko znam i umem ali je bilo premalo vremena, na kraju sam zabo kocnicu ali sam i zaneo motor u stranu ne bi li ga izbegao... i jesam ali ne i asfalt koji me je spremno docekao... motor je proklizao u drugu stranu i ja sam se dokotrljao na tipa metar od kola... Decko iz kola je izasao, izvinjava se, platice svu stetu... s jedne strane besan sam, sa druge strane - jbg, desi se... Suma sumarum desni zglob na ruci valjano nabijen i otecen ali nije polomljen, desno rame takodje nabijen, malo zeza oko kljucne kosti i desna strana vrata je malo natecena ali ziv i pokretan... Motor, STenara, je imao malo manje srece - crash bar je popustio pa je pukla i prednja leva plastika, gornja je takodje ostecenja, zadnji crashbar/nosac kofera je pukao skroz tako da se zajedno sa koferom odvalio od motora pa je i plastika ispod sedista ostecena... I tako dolazimo do onoga - pazim ja ali dzaaaba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 17, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Брз опоравак желим, и мотор да се среди. И шта би са дечком на крају, шта сте се и како договорили? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Mart 17, 2015 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, nadam se da ce brzo proci mada rece cika doca iz ortopedije, kome je zelja da kupi vstorm: nije nista strasno, sedi na motor i vozi A sa njim jos nista, dao mi je podatke i ostalo da se cujemo da mi nadoknadi stetu, danas/sutra cu do majstora da mi kaze koliko para pa cu da mu javi... Decko koji mi sve radi radi dosta povoljno ali ako bude imao zamerki nemam nista protiv da odvezemo kod nekog treceg na procenu mada mislim da do toga nece doci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Mart 17, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan trebalo je da zoveš muriju... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Mart 17, 2015 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo verovatno ali otkud znam.. delovao je kao ok lik i nesto mi bi zao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Mart 17, 2015 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan I kada je ok lik zoves pandure,pa se onda lepo pred njima dogovorite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 17, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Колико сам схватио, ни овде није дошло до контакта. Значи било би "неприлагођена брзина кретања, бла бла бла"...Толико пута споменуто на форуму... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeepDrunk 171 Napisano Mart 17, 2015 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: BG Motocikl: MaxSym 400i Prijavi odgovor kao problematičan Poceli smo da se redjamo,brz oporavak ti zelim. Koliko sam shvatio bio si na ortopediji i sve je ok ali ako ti ili bilo kome zatreba odlican kiroprakticar neka mi se javi na PP.Prosao sam ih skoro sve i ovo je jedan od 3-4 koji stvarno imaju skill. Danas mi je namestao zglobove ruku,nazalost na korenu palca leve ruke je prso zglob,nisam snimao,mislio nije nista i prodje 3 nedelje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Mart 17, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce sve da ispadene kao sto si se dogovorio sa tim likom, i da ces sto pre srediti masinu... Brz oporavak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Mart 17, 2015 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Колико сам схватио, ни овде није дошло до контакта. Значи било би "неприлагођена брзина кретања, бла бла бла"... Толико пута споменуто на форуму... Da ali je usled, klasicnog, oduzimanja prednosti, vozac auta izazvao pad motocikliste. Nisam neko ko se razume u zakone, ali mi je van pameti (pa cak i u Srbiji) da se u ovom slucaju poteze neprilagodjena brzina. U ovakvim slucajevima ne bih zvao muriju jedino ako bih ga dobro isprebijao. Ti sto im bude mnogo zao, posle mesec dana umeju da promene pesmu (ne znaci da ce ovaj da ispadne nekorektan). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1737 Napisano Mart 17, 2015 Drug član, 1479 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ko ti je radio/ ko je radio te kras barove koji se pri padu sa 50-tak na sat odvaljuju i popustaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Mart 17, 2015 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Au brate ako se dobro secam(da si overio i pocetak prosle sezone kad si kupio motor), onda ti bas nemas srece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Mart 17, 2015 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @DeepDrunk - hvala, imacu to u vidu mada se iskreno nadam da mi nece trebati To da li je ok lik ili ne je i meni jasno ali jbg, takav sam, naivan, covek pa uglavnom verujem ljudima - videcemo sta ce biti kad ga pozovem i saopstim mu procenu posto cu def sutra voziti motor kod majstora. Sto se tice kres barova, radio ih je Seba jos ko zna kad, ja sam drugi vlasnik motora sa njima - letos je motor takodje pao na levi bok i tada se kres bar malo iskrivio ali je plastika ostala citava, ja sam naravno bio lenj da odem i sredim to tako da je sad pri istom udarcu samo ulegao jos vise i pukla je i plastika - znaci nije on kriv, ja sam a zadnji nosac kofera nemam pojma koji je/ciji, ali je pukao posteno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 17, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pusti motor,dobro je da si izasao bez povreda! Hvala Bogu, imao si srece.. ja kad sednem na motor tu vise utice voznja drugih na tvoju bezbednost nego tvoja voznja.. tako da samo polako pa i ako dodje do ovakvih situacija manje su posledice.. u gradu samo polako inace motociklista leti ko krpena lutka! Zastrasujuce.. Al sta ces,ne mogu svi da budu normalni,neki moramo da vozimo i motor Brz oporavak zelim ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Mart 18, 2015 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eh sad, da pustim motor Salim se naravno, prvenstveno je bitno da nema vecih povreda, sve ostalo cemo lako A ovo za bezbednost se slazem i zato vozim vrlo oprezno, po tome kako me cesto obilaze drugi motori rekao bih i "preoprezno" mada mislim da ne postoji tako nesto kao previse opreza... ali sta ces, desi se... ljudi pitaju hoces sad prodati motor?! zasto bih prodao motor, daleko bilo... lepo kazes, treba neki i da ne budemo normalni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Mart 18, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si prosao... Ajde brzo da se oporavis... Nego stvarno budi oprezan kad budes zvao doticnog, sto rece gore neko lako se desi da promeni "pesmu" (to se i meni desilo)... Probaj sve natenane i nemoj ti da mu kazes cifru nego ga pitaj kad je slobodan i da odete zajedno kod majstora pa ako mu ne odgovara neka nadje on majstora ali MAJSTORA... P.S. ako ti nije problem postavi slike ostecenja i brzo se oporavi za kurs bezbedne voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Mart 18, 2015 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde videcu danas da ufotkam motor, nije mi to palo na pamet A sto se tice oporavka - zezaju malo zglob i rame ali na kurs bih i sad otisao, bez razmisljanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Mart 18, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe bice bice nesto uskoro valjda... Najavljuju mnogi Ti vidi do tad se oporavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2711 Napisano Mart 19, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Mare bolje da si ga oma uslikao da ga ne zaboravis. Ma da se ti brzo oporavis a motor ima da popravimo. Ako mogu da pomognem vici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...