Jump to content

Moto Zajednica

Ili je veliko zlo ušlo u ljude (ili sam ja magnet za budale)?

Recommended Posts

• Princ Sherwood-a, 2447 postova

A inače sam dobio "dojavu" da se ovaj raspituje koji je to motociklista koji mu je "smestio" sve ove probleme (i da će onda da ga "sredi"). A ja jedva čekam da se pojavi i da me sredi.

pa zar je bolje da se non-stop osvrće da vidi da li mu je ovaj ludak iza leđa ili da on prvi ode do njega i da mu kaže:

-"Ja sam Žika"

-"Koji bre Žika"

-"Onaj što ti ga zašika"

pljas-pljas i gotovo.

A situacija gde posle tog pljas-pljasa dasa izvadi pištolj pa po kolenima pljas-pljas?

Mnogo volim to junačenje, inače...

Savet za sve. Pustite budale nek idu svojim putem. Jeste, u pravu je. Najpametniji je. Imate verovatno i suviše problema u životu da bi sebi dodavali još i nepotrebne.

• Podržavam 9

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Којекуде, 484 postova

Od biti "pizda" je gore biti bahati kreten. Zreli i stabilni ljudi se ponašaju onako kako dolikuje čoveku a biti čovek je velika stvar. Molim Boga da i ja što pre budem takav čovek ali sam još uvek nezreo i slično reagujem na bahatost....

• Podržavam 2

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3690 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)

Evo prođe malo više od sedam meseci od događaja koji je "zaslužan" da ova tema bude otvorena. U međuvremenu je život išao dalje, policija nije ništa preduzela protiv dripca koji je pokušao da me obori, na poslu je bio pod suspenzijom zato što je tog došao pijan i to bi odprilike bilo to. (Kad bi se zajebavali)!

Evo i nastavka:

Prekjuče oko podne vozim istim putem prema Nišu, približavam se i parkingu kod psihijatarske bolnice (gde je cela zajebancija i započela) i vidim kako se sa parkinga na put (takođe prema Nišu) uključuje crni Pežo 205! Usporavam i idem iza auta na nekih sedamdesetak metara (čekam da izađemo iz naselja). Odmah po izlasku iz naselja (nakon desne krivine) lagano počnem da ubrzavam i da ga sustižem. Brzina mala (60-70km/h). Međutim kada smo izašli iz krivine i kada sam prišao autu na pedesetak metara čovek poče da usporava i zaustavi se na pored puta.

I ja se zaustavih paralelno uz njega. Zoran Nekolikolić-Šina, lično i personalno. Onaj što je pokušao da me obori.

Sada sedi u autu i gleda pravo ispred sebe, ne okreće glavu prema meni. Pitam ga jel ima neki problem, on odmahuje glavom. Ptam ga zašto se zaustavio, on sleže ramenima. Pozdravih ga i nastavih dalje, on ostade tu dokle god sam mogao da ga vidim u retrovizoru.

Dakle, tip drži obećanje koje je dao prilikom "razgovora" koji je sa njim obavljen nakon onog incidenta i nakon što je izjavio da bi voleo da sretne onog što mu je "snlmestio" problem sa policijom i na poslu.

A obećao je da će čim uoči motocikl iza sebe, da se hitno ukloni sa puta i da se zaustavi i da neće da krene dalje dok se motocikl ne udalji.

Eto kako sve može da se reši na fin i kulturan način!

p.s.

Da ne bi bilo zabune.

Ovo je moj prvi susret sa ovim tipom nakon onog incidenta. Dakle ja nisam sa njim "razgovarao" u međuvremenu (niti znam ko je posetio i obavio razgovor sa njim). Samo sam čuo neke priče o tome!

• Podržavam 19

• Duh Bez Sekire, 1037 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250

:D Znači, bila ipak dresura u privatnoj režiji... Ako, ako... Kad država ne radi svoj posao mora neko..

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: GPZ 500 Street Twin

:D Znači, bila ipak dresura u privatnoj režiji... Ako, ako... Kad država ne radi svoj posao mora neko..

Možda ga je posjetio dotični gospodin :D

97268a9166e7094ae182cc75101cfe2abb6c1fab

• Podržavam 1

• Drug član, 2234 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013

Evo prođe malo više od sedam meseci od događaja koji je "zaslužan" da ova tema bude otvorena. U međuvremenu je život išao dalje, policija nije ništa preduzela protiv dripca koji je pokušao da me obori, na poslu je bio pod suspenzijom zato što je tog došao pijan i to bi odprilike bilo to. (Kad bi se zajebavali)!

Evo i nastavka:

Prekjuče oko podne vozim istim putem prema Nišu, približavam se i parkingu kod psihijatarske bolnice (gde je cela zajebancija i započela) i vidim kako se sa parkinga na put (takođe prema Nišu) uključuje crni Pežo 205! Usporavam i idem iza auta na nekih sedamdesetak metara (čekam da izađemo iz naselja). Odmah po izlasku iz naselja (nakon desne krivine) lagano počnem da ubrzavam i da ga sustižem. Brzina mala (60-70km/h). Međutim kada smo izašli iz krivine i kada sam prišao autu na pedesetak metara čovek poče da usporava i zaustavi se na pored puta.

I ja se zaustavih paralelno uz njega. Zoran Nekolikolić-Šina, lično i personalno. Onaj što je pokušao da me obori.

Sada sedi u autu i gleda pravo ispred sebe, ne okreće glavu prema meni. Pitam ga jel ima neki problem, on odmahuje glavom. Ptam ga zašto se zaustavio, on sleže ramenima. Pozdravih ga i nastavih dalje, on ostade tu dokle god sam mogao da ga vidim u retrovizoru.

Dakle, tip drži obećanje koje je dao prilikom "razgovora" koji je sa njim obavljen nakon onog incidenta i nakon što je izjavio da bi voleo da sretne onog što mu je "snlmestio" problem sa policijom i na poslu.

A obećao je da će čim uoči motocikl iza sebe, da se hitno ukloni sa puta i da se zaustavi i da neće da krene dalje dok se motocikl ne udalji.

Eto kako sve može da se reši na fin i kulturan način!

p.s.

Da ne bi bilo zabune.

Ovo je moj prvi susret sa ovim tipom nakon onog incidenta. Dakle ja nisam sa njim "razgovarao" u međuvremenu (niti znam ko je posetio i obavio razgovor sa njim). Samo sam čuo neke priče o tome!

Ziko, neka ti je svaka cast na epilogu. Zahvali "pregovaracu", mislim da je spasao bar jedan zivot nekog motorcikliste koji ne bi imao toliko srece kao ti kada bi se ova budala sledeci put napila...

Inace, ovaj tvoj post bi najradije kopirao u temu: "sta me je danas obradovalo" 

:care:   :care:   :care:

• Podržavam 1

• Šumadinac, 1581 postova
  • Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion

Šta znači lepa reč i kulturan razgovor!  :lol:  Izgleda da je Šine duboko u sebi fin i kulturan gospodin, samo je neko to trebalo da izvuče iz njega. :dobar:    

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja