Jump to content

Moto Zajednica

Kupio bih Yamaha yzf 600 '98 ali....treba mi hitno pomoc

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post

prvo bih da naglasim da se ne razumem u motore,ali i pored svih odvracanja naumio sam da uzmem jedan,slucajno je naleteo (preko poznanika),cena je veoma prihvatljiva,cak i mozda previse,presao je zaboraio sam ali mislim oko 50000......kaze da je prosle godine sve menjano(gume,lanac,ulje,...),ALI jedina mana kako kaze je to sto ispade iz druge brzine pri naravno visim obrtajima,kad se vozi lagano ne.....mene zanima koliko je pametno uzimati taj motor,sa tom falinkom i sa dosta niskom cenom.....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Pošto kažeš da se ne razumeš u motore mislim da je ta Yamaha prejak motor za početnika, a trebao si napisati i koja je cena u pitanju jer zamena tog zupčanika verovatno nije jeftina. Ako ga daje baš jeftino onda treba proveriti i papire, jer ti niko na ovom svetu neće dati nešto za male pare ako može da dobije više nego uhvate na brzaka, kao povoljno mislim ne znam, to je samo moje mišljene, ali ti je bolje da proveriš jer kao što znaš da posle kar**a nema kajanja.

Pozdrav!!!

• Drug član, 1854 postova

batali tu pricu da ispada samo na visim obrtajima jer ce uskoro poceti da ispada stalno. a i sama cinjenica da ga zeza menjac pokazuje da motor nije mazen i pazen. cena je verovatno povoljna zato sto vlasnik ima predstavu koliko bi saniranje takvog kvara kostalo pa je to oduzeo od pune cene.

ako si bas zagrejan za motor onda odes u rubriku servisi, pokupis telefone i nazoves par ljudi i pitas koliko bi kostalo da se sredi taj menjac i imaces okvirnu cenu.

ali cinjenica je da ces morati da ga radis vrlo brzo!

i na kraju, kao sto je ninja66 rekao, batali to, ne treba ti. trazi dalje...  :)

• Svrati ponekad, 339 postova
  • Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C

Ja bih ti savetovao ako si ne iskusan vozac da ne kupujes taj motorcikl (predpostavljam da je tander cat). Taj motorcikl nije za pocetnike, a ako hoces da naucis dobro da vozis kreni od male kubikaze.

Za mene je ovo odlican motor a nije ni skup, mislim da je nov oko 3500 eura i da moze na kredu. Taj ces verovatno platiti nesto vise od dve + popravka menjaca + neke sitnice + prenos i registracija i opet imas motor star 10 god.

post-2684-12878994311244_thumb.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja