Jump to content

Moto Zajednica

BMW 1100 RT ili 1150 RT

Recommended Posts

• Ne silazi, 6533 postova
  • Motocikl: đački pešački

To je prvenstveno prodavnica auto delova i kozmetike, drže dodatno solidan izbor moto ulja, a za BMW imaju tekuće potrepštine, ali ih ne vode po modelu motora već kao svećica ta i ta, znači da im se traži one za BMW R1150 sa dve po cilindru, ne bi znali, ali bi me verovatno zvali, tako da sve što ti treba, morao bi da im navedeš, recimo, filter ulja HF 163 ili MW 712 itd. Šalju pouzećem.

(Možeš ovde da kažeš šta ti konkretno treba pored svećica, pa ću napisati šta ja koristim kroz servis, vodeći računa o nepotrebnom bacanju para, a da kvalitet i dobijena performansa budu vrhnski.)

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1473 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!
On 10/30/2024 at 12:51 AM, đunta said:

To je prvenstveno prodavnica auto delova i kozmetike, drže dodatno solidan izbor moto ulja, a za BMW imaju tekuće potrepštine, ali ih ne vode po modelu motora već kao svećica ta i ta, znači da im se traži one za BMW R1150 sa dve po cilindru, ne bi znali, ali bi me verovatno zvali, tako da sve što ti treba, morao bi da im navedeš, recimo, filter ulja HF 163 ili MW 712 itd. Šalju pouzećem.

(Možeš ovde da kažeš šta ti konkretno treba pored svećica, pa ću napisati šta ja koristim kroz servis, vodeći računa o nepotrebnom bacanju para, a da kvalitet i dobijena performansa budu vrhnski.)

Narucio sam da mi odvoje u prodavnici svecice 2+2 i filter vazduha, jer sam ostalo vec nabavio, pa cu licno pokupiti sutra, posto cu biti u okolini.

Inace, prodavnica se vise ne zove AutoMika Zemun, vec nekako drugacije (nisam dobro cuo, niti zapamtio), nalaze se na istoj adresi, Prvomajska br.2 Zemun, a ima ih na netu u pretrazi kao "AutoMika Zemun". I brojevi telefona su ostali isti, kao sto Google izbacuje u pretrazi.

Zahvaljujem @djunta i dosadjivacu ja jos, dok ne utrcim u problematiku boxera.

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja