đunta 4171 Napisano Octobar 29 Ne silazi, 6533 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan To je prvenstveno prodavnica auto delova i kozmetike, drže dodatno solidan izbor moto ulja, a za BMW imaju tekuće potrepštine, ali ih ne vode po modelu motora već kao svećica ta i ta, znači da im se traži one za BMW R1150 sa dve po cilindru, ne bi znali, ali bi me verovatno zvali, tako da sve što ti treba, morao bi da im navedeš, recimo, filter ulja HF 163 ili MW 712 itd. Šalju pouzećem. (Možeš ovde da kažeš šta ti konkretno treba pored svećica, pa ću napisati šta ja koristim kroz servis, vodeći računa o nepotrebnom bacanju para, a da kvalitet i dobijena performansa budu vrhnski.) 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Octobar 31 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 10/30/2024 at 12:51 AM, đunta said: To je prvenstveno prodavnica auto delova i kozmetike, drže dodatno solidan izbor moto ulja, a za BMW imaju tekuće potrepštine, ali ih ne vode po modelu motora već kao svećica ta i ta, znači da im se traži one za BMW R1150 sa dve po cilindru, ne bi znali, ali bi me verovatno zvali, tako da sve što ti treba, morao bi da im navedeš, recimo, filter ulja HF 163 ili MW 712 itd. Šalju pouzećem. (Možeš ovde da kažeš šta ti konkretno treba pored svećica, pa ću napisati šta ja koristim kroz servis, vodeći računa o nepotrebnom bacanju para, a da kvalitet i dobijena performansa budu vrhnski.) Narucio sam da mi odvoje u prodavnici svecice 2+2 i filter vazduha, jer sam ostalo vec nabavio, pa cu licno pokupiti sutra, posto cu biti u okolini. Inace, prodavnica se vise ne zove AutoMika Zemun, vec nekako drugacije (nisam dobro cuo, niti zapamtio), nalaze se na istoj adresi, Prvomajska br.2 Zemun, a ima ih na netu u pretrazi kao "AutoMika Zemun". I brojevi telefona su ostali isti, kao sto Google izbacuje u pretrazi. Zahvaljujem @djunta i dosadjivacu ja jos, dok ne utrcim u problematiku boxera. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...