lord_oblivion 1390 Napisano Decembar 7, 2008 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je svasta, iz Luisa, polovno, odavde-odande... Imalo dobrih rukavica al' sto sam ja gledao, cene su od 10 za bezprste do 30E... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Decembar 7, 2008 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam trazio bas takve iz luisa, malo duze, kozne, sa stitnicima, jel bilo takvih? Jbg. Oce li se odrzavati u januaru moto berza, s obzirom na novogodišnje praznike i tako to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1390 Napisano Decembar 7, 2008 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Neko od prodavaca rece da ce biti, videcemo. Nisam zapamtio kakvih je sve bilo, jurio sam iskljucivo migavce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Decembar 7, 2008 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti. Verovatno ce biti na forumu informacija o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6545 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 3045 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam, od 2002. na ovamo, nikada nije bila berza u janurau, jer padne ili na svetovne ili na crkvene praznike, pa samim tim bi trebalo da je slaba i ponuda, a i potraznja. Takodje, u avgustu, zbog odmora, nije bilo berze. Cisto sumnjam da ce neko tu nesto da promeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Iz prve ruke sam saznao.Od Nikse, vlasnika Kuglasa, da ce biti berza i to u nedelju 04.01.2009 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Decembar 10, 2008 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Niksa vlasnik kuglasa je najavio da ce u januaru biti berze. Videcemo jos posto se on obicno dogovori sa prodavcima jer ako ne bude prodavaca nema svrhe ni berze da bude u januaru. Cim bude novina u vezi iste cujemo se pa ce biti i neko zvanicnije obavestenje o istoj da se ne bi islo bezveze..... P.S. Tacna je infomacija da od formiranja berze nije bilo nikada iste u januaru mesecu tako da bi ovo bio presedan ako je bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Niksa vlasnik kuglasa je najavio da ce u januaru biti berze. Videcemo jos posto se on obicno dogovori sa prodavcima jer ako ne bude prodavaca nema svrhe ni berze da bude u januaru. Cim bude novina u vezi iste cujemo se pa ce biti i neko zvanicnije obavestenje o istoj da se ne bi islo bezveze..... P.S. Tacna je infomacija da od formiranja berze nije bilo nikada iste u januaru mesecu tako da bi ovo bio presedan ako je bude da bude i kiseo kupus i rasol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran_vs 15 Napisano Decembar 18, 2008 U prolazu, 46 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan da li je potvrdjeno za nedelju 4.1.2009. da radi kuglas ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Decembar 30, 2008 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite na ovolikom cekanju ali sada sam se cuo sa Niksom koji mi je potvrdio 100% da ce moto berza biti odrzana 04.01.2009. godine u klubu Kuglas koji se nalazi u Djusinoj ulici. Poziv svima koji mogu da dodju na istu i da pogledaju sta se nudi od opreme.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Decembar 30, 2008 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Decembar 30, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Lepo bogami Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Januar 2, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom informacija....opet sam se cuo sa Niksom posto me je par ljudi kontaktiraluo u vezi berze da li ce biti ili ne. Niksa je potvrdio da ce 04.01.2009. on biti u kuglasu i samim tim kuglas radi tj. berza ce biti.... Ljudi koji pisu i kazu da berza nikada nije bila u januaru su delom u pravu ali to je zato sto se zadnje dve godine berza ili poklapala sa bozicem ili je bila veoma blizu.Posto sada pada 04.01.2009. bice 100% ja prvi dolazim Niksa takodje a ko je spreman dobro je dosao.... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Januar 2, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav batice, sve najlepše u NG i vidimo se na pićencetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Januar 2, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno peki vidimo se sve najlepse i tebi i tvojima....nosim ti jaknu na berzu pa se vidimo na kafici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1390 Napisano Januar 2, 2009 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu verovatno doci a sumnjam da znam nekog od vas. Kako to da resimo? Prosli put sam imao isti problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Januar 3, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu verovatno doci a sumnjam da znam nekog od vas. Kako to da resimo? Prosli put sam imao isti problem... Ruza na reveru ?? ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Januar 3, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Po zurkama :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Januar 3, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu verovatno doci a sumnjam da znam nekog od vas. Kako to da resimo? Prosli put sam imao isti problem... ti pozovi pomoc prijatelja 064/11-47-001 ili 063/220-105 i vici pomoc..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1390 Napisano Januar 3, 2009 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Januar 3, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije dolazim i ja...od koliko do koliko je to bese? Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Januar 3, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan cca 9-13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6545 Napisano Januar 3, 2009 Drug član, 3045 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Peki, jel dolazis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Januar 3, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Peki, jel dolazis? doci ce taj 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6545 Napisano Januar 3, 2009 Drug član, 3045 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ma, kako tebe da nadjem ? Ja sam onaj sa bradom i puivom u ruci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...