Zarkela 1596 Napisano Septembar 12 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, gebee&co je napisao: Nisam imao nikakvog zujanja.Kilometar sat se vezuje gumenim podloškama i ispot satova ima sunđera,možda je neko poskidao i sada to zvrči. Gde ima sundjer? Ima gumene umetke na spoju nosaca table i trougla. Ali nema nikakve gumice izmedju satova, niti sundjera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paun99 7 Napisano Septembar 12 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki gsf 600s 2002 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Zarkela je napisao: Gde ima sundjer? Ima gumene umetke na spoju nosaca table i trougla. Ali nema nikakve gumice izmedju satova, niti sundjera. Isto i kod mn msm bar ih nisam video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8177 Napisano Septembar 12 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Cajgeri se drže na gumama kroz koje prolaze šrafovi,i mogu rukom da se sepomeraju ,nisu fiksirani,a ispod satova postoje četvrtaste gume(mekanije) gde se cajgeri naslanjaju na oklop.Sve ovo važe za ,,S" MODEL. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paun99 7 Napisano Septembar 12 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki gsf 600s 2002 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Zarkela je napisao: Evooo meeeee Naked verzija, zuji vise nego auspuh. Skidao, stavljao podloske i nistaaa. Taman mislim da sam mu usao u zicu on prozuji na drugu stranu. Neka zuji bole me uvo, imam remus pa se ne cuje Koliko si platio remus, tražim neki top za bandita pošto imam njegov org. pa bi hteo da bude malo glasniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Septembar 12 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan 10000 din. Pre 3 godine ili mozda i 4. 60 evra tadasnjih cevku da se napravi. Napravio sam sam db killer. Otprilike te ako ne nadjes ocuvan za 130 140 evra izadje od 100 do 200 evrica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paun99 7 Napisano Septembar 12 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki gsf 600s 2002 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Zarkela je napisao: 10000 din. Pre 3 godine ili mozda i 4. 60 evra tadasnjih cevku da se napravi. Napravio sam sam db killer. Otprilike te ako ne nadjes ocuvan za 130 140 evra izadje od 100 do 200 evrica Vazi, hvala, razmišljao sam i o onim fejk(akrapovic, sc) topovima znam da imaju okey zvuk ali nisam sig o kvalitetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano Septembar 12 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Te fejk bih ti savjetovao da izbjegavas. Prije par god je drugar imao, doduse na skuteru. Znam da ga je za mjesec 2 puta otvarao, nitovao, mijenjao vunu... Ne vrijedi, sta god da mu uradi posle par dana pocne da zvrci i da se raspada.Na kraju u kanti zavrsio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paun99 7 Napisano Septembar 12 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki gsf 600s 2002 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, boky327 je napisao: Te fejk bih ti savjetovao da izbjegavas. Prije par god je drugar imao, doduse na skuteru. Znam da ga je za mjesec 2 puta otvarao, nitovao, mijenjao vunu... Ne vrijedi, sta god da mu uradi posle par dana pocne da zvrci i da se raspada. Na kraju u kanti zavrsio. Vazi, videcu da nađem neki org tojest remus ili tako nes slično Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Septembar 12 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, gebee&co je napisao: Cajgeri se drže na gumama kroz koje prolaze šrafovi,i mogu rukom da se sepomeraju ,nisu fiksirani,a ispod satova postoje četvrtaste gume(mekanije) gde se cajgeri naslanjaju na oklop.Sve ovo važe za ,,S" MODEL. Da sumiramo. Kod nejked. Ima metalni nosac, on je stegnut na nosac koji je zakacen za vile i oko njih ima gumene obujmice. Srafovima su satovi komplet stegnuti za taj nosac i ne mogu da se pomeraju. A sami satovi su na dva srafa mala imbus vezani za nosac. Plastika za sijalice, komandna tabla je isto vezana sa dva srafa za metal. Nigde ja tu nisam nasao ni gumice ni sundjere. Osim na samom nosacu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Septembar 12 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Septembar 12 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Paun99 je napisao: Vazi, hvala, razmišljao sam i o onim fejk(akrapovic, sc) topovima znam da imaju okey zvuk ali nisam sig o kvalitetu Nikako. Strpi se, prati kp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Septembar 12 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ovde idesundjer i gumene podloske osim dole. Kod mene zveci sama plastika od satova. A to sam citao da vecini zveci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10021 Napisano Septembar 12 Drug član, 1494 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Malo je to drugačije na Mk 2. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paun99 7 Napisano Septembar 12 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki gsf 600s 2002 Prijavi odgovor kao problematičan I da jos jedno pitanje cini mi se da je menjač dosta grub, čitao sam da kod bandita tojest suzuki, da imaju dosta grublje menjače, a i par puta mi se dešavalo da ispadne iz brzine dal ja ne ubacim kako treba kad hoću na brzinu da prebacim ili šta. Najgrublji je kad prebacujem iz prve u drugu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paun99 7 Napisano Septembar 12 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki gsf 600s 2002 Prijavi odgovor kao problematičan I da naravno da se pohvalim novom mašinom, doduše vozim ga već pola godine ali moj prvi jači motor prešao već 5000+km 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8177 Napisano Septembar 12 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Zarkela odgovorio ti @bajker71 i govorim o ,,S" modelu sa oklopom. @Paun99 menjač jeste grublji,ali ne toliko.Zavisi od podešenosti sajle kvačila,i stanju samog kvačila,i dosta zavisi od ulja koje se sipa u agregat. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Septembar 12 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam da je drugacije. Nisam pitao radi propitivanha, da me ne shvatite pogresno vec kao pomoc ako sam nesto propustio, a fali neki deo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1941 Napisano Septembar 13 Drug član, 1053 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Na mom mk1 N Banditu nista nije zvrckalo, skrckalo itd apsolutno nigde. Menjac je bio veoma mek i precizan, ulje je bilo Mannol 15W50. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Septembar 13 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u moj mk2 sipao 10w40 , menjač je skroz korektno radio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paun99 7 Napisano Septembar 13 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki gsf 600s 2002 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Disko Nindža je napisao: Ja sam u moj mk2 sipao 10w40 , menjač je skroz korektno radio. Ja sam takoreći početnik za tu kategoriju tako da mozda je i do mn, a mozda je i do motora,na kraju krajeva nisam imao nekih većih problema sa motor, tako da cu vrv sled sezone provera nesto vise, verovatno da je do mene, hvala svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Septembar 13 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam i vozio puno motora u životu, Bandit 600 nema ništa lošiji ni bolji menjač od ostalih Japanaca, razlike su u nijansama, možda jeste od grubljih, ali radiće još 100 godina, tako da budi bez brige. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Septembar 15 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Citam strane forume, svi se zale na zujanje iz km sata. Al niko nije resio problem. Moracu da se bacim na posao i raskvarim da vidim u cemu je kvaka. Koje gume uzeti za Bandita? Trenutno su Mezelder road ... nesto. Nisam zapamtio a ni bas gledao. Da li uzimati u paru ili samo zadnju. Prednja je za sad dobra. I da li uzeti istog proizvodjaca i gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8177 Napisano Septembar 16 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan To ti je kao sa uljem.....individualno,svakom odgovara nešto drugo.Lično,imao Pirelli Angel ST. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Septembar 16 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan A gde je najpovoljnije da se poruči? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8177 Napisano Septembar 16 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ima dosta sajtova za moto gume.Dosta prodavnica moto opreme prodaju gume,malo zahteva vremena za proveru i komparaciju cena,ali može da se nabavi.Ako imaš nekog vani,i nije mu mrsko da ti kupi i pošalje,za nijansu je jeftinije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...