bajker71 11809 Napisano April 29 Drug član, 1670 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zna @Žaksi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8907 Napisano April 29 Ne silazi, 2293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, bajker71 je napisao: Zna @Žaksi Žaksi zna,al ga je koštalooo.......ima, @Paun99 imaš kljun vođica koja ulazi u gumeni držač.Skineš retrovizore,podigneš tu crnu plastiku gde se nalaze retrovizori,i polagano guraš na dole,povlačeći (pomagajući) po vrhu plastike,Svuda uokolo imaš ispuste na crnoj plastici koja bravi taj crni deo za oklop.Trebalo bi da se snađeš.Nemoj da te buni,dosta ta gumena vođica drži(ako je ima i ako je original). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paun99 7 Napisano April 29 U prolazu, 21 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki gsf 600s 2002 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, kontao sam da je tako nesto ali dosta drži pa nisam hteo da se zajebem pa da polomim plastiku, a inace zajebavam se sa vizirom haos zuji pa sam stavio parče unutrašnje gume od bicikala, i na nekih 1-2 km nije zujalo i opet je krenuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8907 Napisano April 29 Ne silazi, 2293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Teško da može vizir da zuji,njega drže šrafovi retrovizora,plus ima dva šrafa ispod ukrasne crne plastike.Jedino ako ispod plastike nije gegnuo,pa tandrče.To ćeš znati tek kada skineš sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paun99 7 Napisano April 29 U prolazu, 21 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki gsf 600s 2002 Prijavi odgovor kao problematičan Tokom vožnje tačno kad krene da zuji, rukom gurnem vizir ka napred da ga tako reci fiksiram još više i tačno prestane, ta guma na koga lese vizir kao neki manji gumeni podmetač se istrošio tojest skoro ga nema, pa sam predpostavio da je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paun99 7 Napisano April 29 U prolazu, 21 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki gsf 600s 2002 Prijavi odgovor kao problematičan Ali video sam da fali jedan sraf sto drži bocnu plastiku sa nosačem možda je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8907 Napisano April 29 Ne silazi, 2293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Treba videti šta je ispod,pa tek onda tražiti rešenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Big Bear 0 Napisano juče u 15:59 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan Imam probelm sa plastičnim držačem kratkog svetla na 600s modelu 2003 godište. Plastično govno koje bi trebalo da fiskira sijalicu sa samim džekom ne zeli da stoji kako treba. Da li neko ima neki predlog kako da ga vratim nazad? Inače primetio sam da nije ni bilo dobro stavljeno od strane prošlog vlasnika i zbig toga, čak i kada se podesi visina svetla na jednom od ona dva ,,šrafa" svetlo se podigne milimetar i onda padne skroz dole. Kada sam čitao po stranim forumima, jedan lik je preporučio da se taj plastični držač ubaci u vrelu vodu(probao i nije upalilo)da bi se time raširio. Bilo kakva pomoć je dobro došla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11809 Napisano juče u 16:10 Drug član, 1670 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Industrijski fen, provereno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1759 Napisano pre 23 sati Drug član, 1087 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Eh meni zuji km sat, dve plastike se dodiruju. Prvo me nerviralo sad milina. Stavite na bandita proticni auspuh i nece vas nervirati zujanje. To je kao na juga da ne cvrci plastika Elem, ja bih sve rastavio i polako pravio i stavljao gumene podloske. Istrazio i ali expres. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paun99 7 Napisano pre 23 sati U prolazu, 21 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki gsf 600s 2002 Prijavi odgovor kao problematičan Jebes ga ja stavio otvoren auspuh Leo vince ali izgleda da nije toliko bučan a ne čujem zujanje, bukv jako nervira, stavio sam neku gumu da utegnem vizir ali nije pomoglo moguće da je kod Km sata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2369 Napisano pre 22 sati Drug član, 1144 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Sačekajte me da se vratim na Bandita, rešiću garant. Želja mi je Bandit MK2 600 S. I pored toga što vozim CBF1000, Bandit mi je i dalje No1 za moje potrebe definitivno. Moj brat @Markone88mi je otvorio oči, inače vrstan poznavaoc ovog modela. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...