Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki Bandit 600

Recommended Posts

• Ne silazi, 2293 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0
Pre sat vremena, bajker71 je napisao:

Zna @Žaksi

Žaksi zna,al ga je koštalooo.......ima, @Paun99 imaš kljun vođica koja ulazi u gumeni držač.Skineš retrovizore,podigneš tu crnu plastiku gde se nalaze retrovizori,i polagano guraš na dole,povlačeći (pomagajući) po vrhu plastike,Svuda uokolo imaš ispuste na crnoj plastici koja bravi taj crni deo za oklop.Trebalo bi da se snađeš.Nemoj da te buni,dosta ta gumena vođica drži(ako je ima i ako je original).

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 21 postova
  • Motocikl: Suzuki gsf 600s 2002

Hvala, kontao sam da je tako nesto ali dosta drži pa nisam hteo da se zajebem pa da polomim plastiku, a inace zajebavam se sa vizirom haos zuji pa sam stavio parče unutrašnje gume od bicikala, i na nekih 1-2 km nije zujalo i opet je krenuo

IMG_20250429_150027.jpg

• Ne silazi, 2293 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0

Teško da može vizir da zuji,njega drže šrafovi retrovizora,plus ima dva šrafa ispod ukrasne crne plastike.Jedino ako ispod plastike nije gegnuo,pa tandrče.To ćeš znati tek kada skineš sve.

• U prolazu, 21 postova

Tokom vožnje tačno kad krene da zuji, rukom gurnem vizir ka napred da ga tako reci fiksiram još više i tačno prestane, ta guma na koga lese vizir kao neki manji gumeni podmetač se istrošio tojest skoro ga nema, pa sam predpostavio da je to

Screenshot_20250429_163818.jpg

• U prolazu, 5 postova

Dobar dan

Imam probelm sa plastičnim držačem kratkog svetla na 600s modelu 2003 godište. Plastično govno koje bi trebalo da fiskira sijalicu sa samim džekom ne zeli da stoji kako treba. Da li neko ima neki predlog kako da ga vratim nazad? Inače primetio sam da nije ni bilo dobro stavljeno od strane prošlog vlasnika i zbig toga, čak i kada se podesi visina svetla na jednom od ona dva ,,šrafa" svetlo se podigne milimetar i onda padne skroz dole. Kada sam čitao po stranim forumima, jedan lik je preporučio da se taj plastični držač ubaci u vrelu vodu(probao i nije upalilo)da bi se time raširio.

Bilo kakva pomoć je dobro došla

• Drug član, 1087 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1

Eh meni zuji km sat, dve plastike se dodiruju. Prvo me nerviralo sad milina. Stavite na bandita proticni auspuh i nece vas nervirati zujanje. To je kao na juga da ne cvrci plastika 😃

Elem, ja bih sve rastavio i polako pravio i stavljao gumene podloske. Istrazio i ali expres. 

• U prolazu, 21 postova

Jebes ga ja stavio otvoren auspuh Leo vince ali izgleda da nije toliko bučan a ne čujem zujanje, bukv jako nervira, stavio sam neku gumu da utegnem vizir ali nije pomoglo moguće da je kod Km sata

• Drug član, 1144 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35.

Sačekajte me da se vratim na Bandita, rešiću garant. :D Želja mi je Bandit MK2 600 S. I pored toga što vozim CBF1000, Bandit mi je i dalje No1 za moje potrebe definitivno. Moj brat @Markone88mi je otvorio oči, inače vrstan poznavaoc ovog modela.

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja