belacr6 7 Napisano Februar 20, 2015 U prolazu, 65 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motobane.rs/ngk-svecice-svecice-motocikli/ngk-cr9e Zanimaju me ove svecice koje mogu da se poruce kod Moto Bane-ta,da li je to fals ili nije,potrebne su mi za zx6r 2003 Hvala unapred,pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Februar 20, 2015 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kupi Denso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2514 Napisano Februar 20, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam od prošle godine prešao na denso - manje me boli glava od razmišljanja da li su falš ili ne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Februar 20, 2015 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ma predjes na dizel agregat, jos manje razmisljanja!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 20, 2015 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan takođe denso od pretprošle godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
belacr6 7 Napisano Februar 20, 2015 U prolazu, 65 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu poruciti denso ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 20, 2015 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ja kupio u batajnici, kod ovih što su sad kod arene, al da mubiješ, nemog se setim koja firma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano Februar 20, 2015 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kod Arene u bul.Dr.Zorana Djondjica, Kompp Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Februar 20, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja naručio u Euroautu mejlom, sutradan preuzeo.. milinko Btw od 2006-te u kolima i na motoru do prošle godine koristio NGK iz Mass-a i nikad nikakvih problema. Denso uzeo čisto za probu i radi isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Februar 21, 2015 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Takodje Denso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Februar 21, 2015 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ti poslati Denso 830din/komad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...