ivan BIKE 0 Napisano Februar 16, 2015 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoc oko kupovine motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan BIKE 0 Napisano Februar 16, 2015 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Veliki sam ljubitelj BMW motora i do skoro sam imao motor,pa bih sad opet da kupim.Imali mozda neko da prodaje BMW-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Februar 16, 2015 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan koji te model interesuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan BIKE 0 Napisano Februar 16, 2015 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan R65 R1100gs R1150gs F650gs K1100lt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Februar 16, 2015 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan ako zelis znam gde ima odlican g650gs nov, presao 6000km 2011to godiste, po ok ceni a znam i f650gs 2004to godiste beli u odlicnom stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan BIKE 0 Napisano Februar 16, 2015 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze i neki drugi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan BIKE 0 Napisano Februar 16, 2015 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde i koja je cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4264 Napisano Februar 16, 2015 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje Dane f800gs '12. Extra stanje, 9500€ ... Ako je za ćaleta ili burazera. Pošto si čini mi se mlad za ovako nešto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan BIKE 0 Napisano Februar 16, 2015 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cale gleda da kupi ponovo BMW-a posto je on 20 godina vozio BMW-e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan BIKE 0 Napisano Februar 16, 2015 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima negde neki f650gs ili r65 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Februar 16, 2015 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da kontaktiras kowalskog znam da je on nesto pricao u vezi prodaje.e sad' nije ni jedan od pomenutih motora...mislim da vozi R1100RT Do koje cene i kog godista "juris" Bavarca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 16, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Deckonja ima 13 godina 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan BIKE 0 Napisano Februar 16, 2015 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa cena da bude do3500-4000e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan BIKE 0 Napisano Februar 16, 2015 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cale hoce da kupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Februar 16, 2015 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Postoji na tastaturi dugme za novi red, ne mora baš uvek novi post. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astrix1402 14 Napisano Februar 16, 2015 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan AKo si zainteresovan ja imam na prodaju bmw f650GS, presao 3000 km, kupljen ovde u Srbiji. ALi u startu da ti kazem cena je visa od 3500-4000. Ako si zainteresovan, posalji mi poruku, da ti dam dodatne informacije. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Februar 16, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan K1200LT? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan BIKE 0 Napisano Februar 16, 2015 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan K1200LT? Koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Februar 16, 2015 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Čisto da te zagolicam Što reče moj prijatelj balkanlover70, možda bi tvog tatu ovaj interesovao Daj mi ponudu koju neću moći da odbijem pa da ti ga prodam.Čekam :Mina::Mina: POzzzzzzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 17, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesuje ovaj plavi :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan BIKE 0 Napisano Februar 17, 2015 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čisto da te zagolicam Što reče moj prijatelj balkanlover70, možda bi tvog tatu ovaj interesovao Daj mi ponudu koju neću moći da odbijem pa da ti ga prodam.Čekam :Mina::Mina: POzzzzzzzzz Koje je to god.Kolko je presao,i jeli lak za viznju posto je prilicno masivan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Februar 17, 2015 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Napiši i pošalji mi br.tel. na PP.pa se čujemo.POzzzzzzzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Februar 17, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan K1200LT? Koja je cena? oko 5000...stiže za 3 dana, pa ću sve znati do tad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan BIKE 0 Napisano Februar 17, 2015 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Napiši i pošalji mi br.tel. na PP.pa se čujemo.POzzzzzzzzzz Koja je cena od prilike posto ja ne mogu bas nesto mnogo para da dam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan BIKE 0 Napisano Februar 17, 2015 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima jos BMW-a na prodaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...