kepo 4527 Napisano Februar 27, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Al zato ideeeeee .... Kad god das gas on ideeeeee ...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 27, 2015 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan I zvrci, krlja i drobi.... Ali IDEEE!!! Sent from my iPad using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 27, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ideeee, al na pogresnuuu stranuuuu i jedan od cetri komada....... 3 KTM LC4, sam probao sa oglasa, sve pushke......ne bi XR-a dao ni za jedan od ta tri, ni da mi doplate. Ne mogu da verujem, da ljudi do te mere zapostave motor Izgleda da LC4, trenutno mozes da kupis, samo ako ides po najskuplji iz oglasa. Turtle.....prevazisao sam problem sa kurblom....ziv se covek, na sve navikne, al i dalje je mrzim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Februar 27, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Od teme koja se zove XR vs LC4 predjosmo na Streetbiker vs World, pa zatim na XT vs KTM da bi na kraju naucili da je XT neprehebljiv motor ali je potrebna obavezna oprema sa donje slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 27, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan I kapi za nos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 27, 2015 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ideeee, al na pogresnuuu stranuuuu i jedan od cetri komada....... 3 KTM LC4, sam probao sa oglasa, sve pushke......ne bi XR-a dao ni za jedan od ta tri, ni da mi doplate. Ne mogu da verujem, da ljudi do te mere zapostave motor Izgleda da LC4, trenutno mozes da kupis, samo ako ides po najskuplji iz oglasa. Turtle.....prevazisao sam problem sa kurblom....ziv se covek, na sve navikne, al i dalje je mrzim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 27, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve ja te mopede volim, izjaviću pred svima, čak i Supertenere! Al da nema tih razlika i za nekog bezsmislenih prepirki, morali bi da kraj vatre pričamo o tome čija žena bolje kuva.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 27, 2015 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ma zezam se bre za kurblu ....a za KTM si u pravu....motor je stvrano brutalan ali je preveliki rizik kupovati polovan....ja ako ga ikad kupuijem .....odma ima da spremim i soma evra sa strane kao dodatu opremu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 27, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve ja te mopede volim, izjaviću pred svima, čak i Supertenere! Al da nema tih razlika i za nekog bezsmislenih prepirki, morali bi da kraj vatre pričamo o tome čija žena bolje kuva.... Kad ga ubodes ubo si ga... samo da smo zivi zdravi i uzbrdo brzi... al se radujem Xcrossu već :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 27, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ma zezam se bre za kurblu ....a za KTM si u pravu....motor je stvrano brutalan ali je preveliki rizik kupovati polovan....ja ako ga ikad kupuijem .....odma ima da spremim i soma evra sa strane kao dodatu opremu. Amin.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 27, 2015 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ima neki dobar XR 650 R na trzistu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 27, 2015 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Nema loseg ...svi XR -ovi su dobri...ljudi moz samo da ih prodaju jer prelaze na neki drugi tip motora....a ne ko ovi sa KTM-ovima voze....razjebu ih pa prodaju nekom veselniku da se zlorabi s njim . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 28, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Vlasnici xr prodaju isti da bi presli na ktm, pa makar i razjeban. jer i tazjeban ktm je bolji odlicnog xr-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 28, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Moram da demantujem izjavu za stanje hondi u kojima se kupuju/prodaju. Jako sam loših XR-ova video na prodaju, idu oni i dalje, ali budimo realni, ako motor nije došao u dobrom stanju od preko, teško da će ga neko u zemlji Svrbiji vratiti u top kondiciju. Skup sport. Moj kum je kupio jako povoljno XR-a kom je trebalo jako malo pažnje da bude top! Ali to niko nije hteo da uradi, a neće ni on da ulaže van da sve bude ispravno. Po meni ispravnost nije jedina bitna stvar. To je meni u najavi WP, 700ccm, TM42 ... šta ću kad sam bolestan P.S. XR650R je jedina stvar koja poteže bolje od LC4, i poteže u svim brzinama, i sa svim prenosnim odnosima. Pardon LC4-640. 690... mislim da je podigao priču na malo lepši nivo, ali je opet druga priča i ne bi valjalo mešati XR i LC4, jednostavno XR je namenjen za neke drugačije terene. Da ne pričam kolko je pogrešno bilo gde u priči staviti XT660 bilo koju verziju. To je motor koji definitino ima svoje kupce, i nije loš! Pih, opet sam se zakenjao . Ne treba samo biti isključiv. Isključivost je jako glupava osobina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Februar 28, 2015 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Gavro upravu si. Ja prodajem xr da predjen na ktm ali exc ili betu rr serije. Ali sigurno ne na lc4 od kojeg mislim da je xr na terenu puno puno upotrebljiviji. Pored sve zajebancije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 28, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Cinjenica: ova tema je potekla od moje potrage za LC4 KTM-om.....da ali ja sam trazio SM varijantu za svakodnevnu "scooter" voznju po gradu i eventualno divljanje do kafica. Verovatno bi se kasnije malo nalozio i probao da nabavim i enduro tockove za isti i malo ispram i po offu. Realno ono sto sam probao...video sam samo mnoogo tezi motor od XR-a , sa veoma mnoogo tezim upravljanjem. Jedini plus mi je bio , sto su svi bili sa SM tockovima , pa sam dohvatao zemlju sa punim stopalom ...jbga....i nista vise. Na zalost na tu zver, o kojoj pricate (u drugoj na tocak, samo gasom) nisam naisao, jer nisam naisao na full ispravan primerak....tri probana - i sva tri su veoma losije isla od mog XR-a. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 28, 2015 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pompezno predstavljanje savremenog sportskog i nadasve čuvenog enduro stroja na poznatom nam i prestižnom offroad takmičenju. Neki će se i prepoznati. PS. Da vas vrnem na temu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 28, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Savremenog? ovaj model ima oko 20godina i dusu je ispustio odavno. Da je ispravan palio bi na prvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 28, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je mlađi 5godina od mog (Vladinog) XR-a . Što se tiče snage, nije porediti Vlado tvoj XR i lc4 zbog poprilične razlike u kilaži kao i u prenosnom odnosu. JA sam XR-a u 4-toj na točak mogao da podignem ali je max brzina 130 . Kad se vratimo na 650R, on može sa dugačkim prenosom iz iste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 28, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Savremenog? ovaj model ima oko 20godina i dusu je ispustio odavno. Da je ispravan palio bi na prvu. Jbg, vozio se preko reke i voda usla u namotaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Februar 28, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cinjenica: ova tema je potekla od moje potrage za LC4 KTM-om.....da ali ja sam trazio SM varijantu za svakodnevnu "scooter" voznju po gradu i eventualno divljanje do kafica. Verovatno bi se kasnije malo nalozio i probao da nabavim i enduro tockove za isti i malo ispram i po offu. Realno ono sto sam probao...video sam samo mnoogo tezi motor od XR-a , sa veoma mnoogo tezim upravljanjem. Jedini plus mi je bio , sto su svi bili sa SM tockovima , pa sam dohvatao zemlju sa punim stopalom ...jbga....i nista vise. Na zalost na tu zver, o kojoj pricate (u drugoj na tocak, samo gasom) nisam naisao, jer nisam naisao na full ispravan primerak....tri probana - i sva tri su veoma losije isla od mog XR-a. Imam ja dobar LC4 adventure, druga tocak a ide i na Rtanj, sam bez guranja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 28, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan I to dobar mogu dodati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 28, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cuo da imas dva :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Februar 28, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da, al koliko se vozi i jedan je puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 28, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...