Jump to content

Moto Zajednica

Kuda srlja Srpski moto sport

Recommended Posts

• Drug član, 4505 postova
  • Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори

ljudi Rumuni imaju prestavnika u GP125,a mi nemozemo da sastavimo tri prvenstvenebez  trke bez svadje i natezanja.Eto kuda srlja ..............

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5473 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

ljudi Rumuni imaju prestavnika u GP125,a mi nemozemo da sastavimo tri prvenstvenebez  trke bez svadje i natezanja.Eto kuda srlja ..............

Eto da se ne poredimo sa "naprednim" Rumunima, nase komsije Hrvati guraju svog klinca u Red Bull kup. Uostalom zasto se ovi "stari" trkaci ne bi malo zrtvovali zajedno sa tim starim i novim funkcionerima i djeci obezbjedili bolje uslove?

• U prolazu, 14 postova

Ne znam ko je i kada uzimao ili ne pare, ali meni kao takmičaru je potpuno isto i sada kao i ranije dok nije bio MSS. U stvari nije, sada plaćam 50e pred svaku trku, što ranije nije bilo. A baš me zanima i koga su to od novih, mladih takmičara privukli ti novi koji se kao ubiše za naš moto sport?

bravo za sve sto si reko.ima istine da se zalazu za sport, ali uvek ce biti isto dok god budu ljudi u savezu koji se takmice ili su vlasnici klubova oni ce  terati vodu na svoju vodenicu na ovaj ili onaj nacin,sto se mladih ili nemladih ali novih takmicara tice naravno da nikoga nije briga,ljudi su ovde spremni da sam u klasi vozi i naravno bude prvi i to je naravno sve ok. za njih.na primer pravilnik koji je na snazi meni nedozvoljava da vozim hepening klasu sa zx6riz 2004 serijskim jer sam bivsi takmicar,to nemogu da razumem,da necu mozda da ugrozim hiljadarke?dok je vozena kod nas klasa 600ss(svi su vozili full racing kitove)niko nije pravio pitanje sto ja vozim poluserijsku yamahu.

• Svrati ponekad, 156 postova

Da bih video kuda srlja morao bih malo i da ga pratim. Stoga da li negde moze da se nadje kalendar desavanja motokros/enduro takmicenja kod nas? Za miletic sam saznao sa foruma, a bilo bi super da znam sta i kad ima u blizoj buducnosti jer vrlo rado pratim slicna takmicenja

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja