Jump to content

Moto Zajednica

7. Moto susret MK 'Staaari Rokeri' Umag 09. - 11.05.2008.

Recommended Posts

• Ne silazi, 5584 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Auuu... a jel ima neko mapu kampa? Meni GPS pokazuje samo veliku zelenu površinu  8)

Na Google Earth se vidi solidno.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 575 postova
  • Motocikl: 2018 BMW C650 Sport

Auuu... a jel ima neko mapu kampa? Meni GPS pokazuje samo veliku zelenu površinu  8)

Na Google Earth se vidi solidno.

iznutra je kamp označen tablama-putokazima 8)

• Drug član, 1073 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar

Javljam se samo da vama organizatorima moto susreta u Umagu CESTITAM na koliko vidim odlicnim i vrlo ozbiljnim pripremama.

Jako mi je zao sto necu moci da prisustvujem, nisam u zemlji tada. Predgledao sam sve, i video snimke od prosle godine......Bravo momci.

Potrudicu se da iduce godine isplaniram godisnji odmor tako da obavezno posetim vas moto skup.......da se podsetim na Umag.

Puno lepih dozivljaja i sigurnih kilometara vam zelim.........

• , 1322 postova

naselje Stella Maris u kojem su bungalovi je RASPRODANO,i tu vise nema slobodnih bungalova,pa je otvoreno jos jedno naselje Polinezija (500 metara) od susreta pa svi koji jos zelite rezervirati smjestaj nemojte vise kontaktirati mene nego zovite na boj 00385/52718-006 i tamo mozete rezervirati jos bungalova.

Naravno,po istoj cijeni... ;)

• U prolazu, 42 postova
  • Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system

Javljam se samo da vama organizatorima moto susreta u Umagu CESTITAM na koliko vidim odlicnim i vrlo ozbiljnim pripremama.

Jako mi je zao sto necu moci da prisustvujem, nisam u zemlji tada. Predgledao sam sve, i video snimke od prosle godine......Bravo momci.

Potrudicu se da iduce godine isplaniram godisnji odmor tako da obavezno posetim vas moto skup.......da se podsetim na Umag.

Puno lepih dozivljaja i sigurnih kilometara vam zelim.........

Zahvaljujemo !

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Nista nisam rezervisao, jer nisam 1000% siguran da krecem. Pa da ne bih nesto uprskao. Ovako lovu u dzep pa gas. Tamo cu vec neki smestaj naci. Ili ako neko ima visak krevet pa da mi ponudi, cena mi nije bitna. Inace i ja bih krenuo u cetrvrtak pre podne. Jel ima neko ko ide auto putem u cetvrtak? Pa da se prikljucim? Jos ako je brza ekipa (oko 120-160), onda super. Jer tesko da mogu da vozim 80km/h duze vreme, onako pognut. Moj tel je 062/770001 Nikola

Evo jednog lepog primera: Covek (Igor - Celinac)  koji mi je pomogao i prosle godine kad sam isao na moto susret u Sipovo kod Mrkonjica, opet mi se javio i kaze da jedan njegov prijatelj sa zenom ima slobodnu dvokrevetnu sobu i da ako hocu mogu da budem sa njima u bungalovu. Naravno odmah pozovem coveka i dogovorim se da cu ja uzeti sam tu sobu jer dolazim sam. Platicu za dvoje. To nije problem, jer je i cena stvarno simbolicna. Pa, eto, ako neko jos hoce da dodje, ima jedan krevet kod mene. Igore, opet ti hvala. Vidimo se u Umagu da se pocastimo.

• Zainteresovan, 528 postova

Krevet je izdat, vodim svoju lepsu polovinu :)

Auuu bre crna kavo da ne kazem kafo  ;D

1)  Drva se u sumu ne nose (sto ce reci devojka se ne vodi u umag  :D )

2) Sta ce ti 2 kreveta ako vodis devojku? ( imas li plan da je otkacis  ;D )

• , 1322 postova

Nista nisam rezervisao, jer nisam 1000% siguran da krecem. Pa da ne bih nesto uprskao. Ovako lovu u dzep pa gas. Tamo cu vec neki smestaj naci. Ili ako neko ima visak krevet pa da mi ponudi, cena mi nije bitna. Inace i ja bih krenuo u cetrvrtak pre podne. Jel ima neko ko ide auto putem u cetvrtak? Pa da se prikljucim? Jos ako je brza ekipa (oko 120-160), onda super. Jer tesko da mogu da vozim 80km/h duze vreme, onako pognut. Moj tel je 062/770001 Nikola

u cetvrtak krecu Brothersi iz NS.Ako znas Miska,Saleta ili nekoga,javi im se

• U prolazu, 96 postova

Sabac-Bijeljina-Doboj-Prnjavor-Banja Luka-Prijedor-Novi grad(Bosanski Novi)-Otoka-Cazin-Slunj-Ogulin-Vrbovsko-Rijeka-Opatija-Dolenja Vas-Buzet-Buje-UMAG!!!

Nas dvojica krecemo iz Valjeva u cetvrtak ujutro i mislim da cemo se naci u Sapcu sa Gojkom iz Obrenovca u 07h.

Raspolozeni smo da se vozimo zajedno sa svima kojima nece padati na pamet da svaki cas staju(te zedni,te gladni,te piski im se,te zaboravili da sipaju gorivo,... ;))!!!

Krevet je izdat, vodim svoju lepsu polovinu :)

Auuu bre crna kavo da ne kazem kafo  ;D

1)  Drva se u sumu ne nose (sto ce reci devojka se ne vodi u umag  :D )

2) Sta ce ti 2 kreveta ako vodis devojku? ( imas li plan da je otkacis  ;D )

Moja devojka je zasluzila da je vodim i na mesec  ;D A sto se tice kreveta, spoicu ih, pa imamo jedan lep Francuski lezaj :) Krecemo u Cetvrtak rano, tako da svratimo malo i do ZG, nisam bio u njemu odavnooooo, a svi koji su bili skoro, mi pricaju da je jako lepo. Uhhh, jedva cekam.

• U prolazu, 21 postova
  • Motocikl: BMW R25/2 (1951) ; BMW R60/7 (1978)

Ciao KAWA!!!

Sada cemo se i licno upoznati :D. Neki momci su otkazali pa imaju dva mesta kod mene u bungalovu ;). A i da nema mesta, pa SNASLI BI SE, valjda znas ;D ;D ;D . U Umagu ces me poznati po duzoj kosi, a na ledjima imam - vidi avatar - OLD BIKER. Mojih slika ima na zadnjem skupu u Bjeljini (kod Dace u kaficu).

Vidimo se u Umagu SRETNO i LAGANICA KAFANICA!!! ;D ;D ;D

Neno.

• U prolazu, 96 postova

Roter mi daje 877 km? ili nesto gresim, ???

Valjevo -Umag oko 720km.

http://www.viamichelin.com/viamichelin/gbr/dyn/controller/Driving_directions

Rutu odredjujes u dva koraka!Prvo ukucas Bijeljina-Banja Luka,a zatim Banja Luka-Umag!!!Koristis opciju najkraca relacija!!!

Jedino sto ne poznaje relaciju Sabac-Bijeljina preko Pavlovica cuprije,nego daje relaciju Sabac-Loznica-Bijeljina!!!

Ciao KAWA!!!

Sada cemo se i licno upoznati :D. Neki momci su otkazali pa imaju dva mesta kod mene u bungalovu ;). A i da nema mesta, pa SNASLI BI SE, valjda znas ;D ;D ;D . U Umagu ces me poznati po duzoj kosi, a na ledjima imam - vidi avatar - OLD BIKER. Mojih slika ima na zadnjem skupu u Bjeljini (kod Dace u kaficu).

Vidimo se u Umagu SRETNO i LAGANICA KAFANICA!!! ;D ;D ;D

Neno.

Hvala ti i vidimo se :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja