zika56 17268 Napisano Januar 30, 2015 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3689 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Šta je sa onim radarima što ima policija, njihova mjerenja se uglavnom poklapaju sa brzinomjerom ili kako već? Njihova merenja se uglavnom NE poklapaju sa brzinomerom i uglavnom pokazuju manju brzinu od one koju pokazuje brzinomer (odnosno pokazuju tačnu brzinu kretanja).. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Januar 30, 2015 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Oni su uvek u pravu :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Januar 30, 2015 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se ja secam. Gledao sam razne snimke sa gps brzinom. I ubedljivo najvise laze VW i Yamaha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 30, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ma to nema pravila. Bas vi znate i da li neko ima odgovarajuci pneumatik itd. Lazu svi. Sto se tice tih pandurskih to je definitivno tacno. Isao sam prosle godine 62km/h kroz naselje toliko i uslikan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Januar 31, 2015 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i proizvodjaci guma se bas dosta razlikuju u dimenzijama guma, iako napisu isto.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 291 Napisano Januar 31, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Skuteri Piagio lazu samo tako.... vala baš ... meni je moja X9-ka zakucala brzinomer iza 180 ( više nema ) a u stvar sam išao 167 ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Januar 31, 2015 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha FZR 105 po satu-GPS 98,nesto, 150 po satu-GPS oko 136), oko 185-190 po satu-GPS oko 168 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Januar 31, 2015 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan bogami, ja na svojoj kanti na 270 nemam muda skloniti pogled sa ceste, pa nemam pojma koliko sat laže... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Januar 31, 2015 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Bar 50 laze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 1, 2015 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ustvari 30 ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Februar 1, 2015 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moj TDM kreće da laže od 70 km/h pa naviše Na 130, geška je +10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1750 Napisano Februar 1, 2015 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Skuteri imaju toliko odstupanje brzine na satu od stvarne brzine zbog zadnjeg pogona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Februar 1, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Па да класични моторцикли имају погон на предњи точак. То је то 100% 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor_ 55 Napisano Februar 8, 2015 U prolazu, 99 postova Lokacija: Chicago IL Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Moj NOV motor laze od kupovine. Pokazuje na brzinometru 235 a GPS i telefon pokazuju isto 201. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Februar 8, 2015 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Moj NOV motor laze od kupovine. Pokazuje na brzinometru 235 a GPS i telefon pokazuju isto 201. Sent from my iPhone using Tapatalk Koliko se ja secam. Gledao sam razne snimke sa gps brzinom. I ubedljivo najvise laze Yamaha. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 8, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Au brale nov i 34km/h razlika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 8, 2015 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cajger mi uvijek pokazuje vise. Uglavnom nekih +5 km/h. (give or take). Ali Yamaha FJR se poklapala sa GPS-om, kao i Alfa 156. (u 1 km gore dole) Sve "provjerene" brzine su klasicna ogranicenja 50, 70, 100 i 120. Da znam koliko imam jos prostora. Bas cu sad da extra obratim paznju na Alfu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor_ 55 Napisano Februar 8, 2015 U prolazu, 99 postova Lokacija: Chicago IL Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Au brale nov i 34km/h razlika O da na svakom fazeru (fz8) jednako. Smjesno. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 10, 2015 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno, na staroj RD03, sat je uvek pokazivao apsolutno iste vrednosti kao i GPS, bez obzira na brzinu kretanja. 100 na satu je bilo 100 i na GPS-u. No, RD07 i sadašnja RD07a obe lažu 10% i za toliko pokazuju više od GPS-a. Gume su naravno odgovarajućih dimenzija... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17268 Napisano Februar 10, 2015 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3689 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan U jednom periodu na mom Transalpu je brzinomer lagao u minus! GPS pokazuje 100km/h, a brzinomer na nuli! Verovatno je razlog bio taj što mi crko pinjon za brzinomer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Februar 11, 2015 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Meni je na Africi RD04 pokazivao u kilometar tacno na svim brzinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Februar 11, 2015 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan Ih...Pusti Afriku, pa prema njoj su i štelovali satelite za GPS 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17268 Napisano Februar 20, 2015 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3689 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Onomad uključio GPS da proverim koliko laže BMW R1100GS. Brzinomer 100km/h, GPS 90km/h. Brzinomer 160km/h, GPS oko 145Km/h. Dakle laže oko +10% u celom opsegu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 20, 2015 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bogami Alfa laze ipak +5 na 160km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Februar 20, 2015 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Koji motor ti je u autu?Nesto mi mnogo 160 na 3ooo obrtaja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...