doktor 4773 Napisano Februar 27, 2008 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da je pod Yamaha-ovlasceni servis dotaknuta tema o Nesu lazarevicu, ali uglavnom se prica o Spaletu. Ja sam cuo dosta dobrih prica o Nesu i odem na servis. Zamena ulja, filtera, antifriza, plocice za ventile, kompletno podesavanje-oko 180E. Zaboravljen je da se stekuje dzek za sirenu sto je zahtevalo dodatni dolazak ( skidanje oklopa na cemu je insistirao uz izvinjenje zbog propusta). Napominjem da je Neso jako prijatan, uglavnom mi je sve uradio po dogovoru, i motor mi je posle servisa bio tako odlucan i utegnut da nisam verovao.Motor je bio kompletno pregledan. Servis mu ne izgleda reprezentativno ali ima znanje u sta sam se uverio. Posto radi sa timovima za trke i vikendom najcesce nije tu to moze da bude problem. Ako neko ima jos neka iskustva da cujemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 27, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Mala ispravka na pocetku. Covek se zove Nebojsa Lazarevic. Elem, covek ima iskustva, znanja i uskoro ce imati i reprezentativan prostor (u izgradnji je). Najveci nedostaci su sto vikendom ide na trke kada ih ima ili ako ih nema neradi nedeljom jer nazalost i on ima dusu . Takodje bi mu zamerio sto neradi i nocu, imao bi duplo manju guzvu cini mi se. Ostao sam par puta u servisu do 22 ili 23h ali posle toga nece da radi . Nebojsa mi vec par godina odrzava motor i ja sam zadovoljan. Desi se poneki manji propust u vreme sezone kad je nenormalna guzva kod njega u servisu i to obicno od strane nekog od pomocnika a ne njega licno u svoj toj guzvi i panici, jer kao sto svi znamo svima tada motor treba za "juce". Zato ja licno izbegavam zahvate na motoru u toku sezone. Nebojsa je pored toga sto je strucnjak za mehaniku, (jako dobar poznavalac podesavanja ogibljenja), skolovan privrednik (menadzment i ekonomija) u usponu i psihijatar hobista, jer mnogi od "nas" dolaze kod njega kako rece jedna musterija (vlasnik jednog ducatija, stariji i ozbiljan covek) "Neso imam psihicke probleme. Nesa: Sta ti se desilo? Vlasnik ducatija: motor mi ne radi lepo..." Da ne duzim a imao bih jos mnogo toga o njemu i njegovom servisu da napisem... Hvala na paznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Maj 28, 2008 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan slazem se sa gore navedenim textovima nasih drugara sa foruma ....za Nesu Lazarevica mogu da kazem samo njlepse covek koji drzi rec kada je i cena i rok isporuke u pitanju mada znam da delove iskljucivo iz nemacke i svice porucuje i 100% su originalni ! Servis i prodajni salon su u izgradnji tako da mu jeste sada haos dole u prodaji i u radionici ali nemojte da vas to ako svratite obeshrabri na prvi pogled ...bitan je majstor i znanje a ne samo sminka . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2838 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Extremno poslovan,potkovan znanjem. Samo najbolje o Nesi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Maj 31, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je saradjivati sa Nesom. Sve pohvale za njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vexxx 0 Napisano Jun 1, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Veliko Gradište Prijavi odgovor kao problematičan dajte broj od čoveka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 1, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan 064/406-82-45, 034/313-670 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Jun 1, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre nedelju dana odradio full servis kod Nese i naravno sve pohvale za njega. Promena ulja i filtera, svecice, stelovanje ventila i karburatora, kocnice. Sve je uradio extra! Jako je prijatan lik i spreman da saslusa. Servis mu nije bas reprezentativan, ali kako neko vec rece novi je u izgradnji. I radnju je sada prebacio na mesto gde mu je i servis pa se moze pazariti ulja, maziva, kacige i jos ponesto od opreme. Jedina "mana" je sto se malo duze ceka, ali jednostavno covek ne moze da postigne od silnog posla. U svakom slucaju sve preporuke i pohvale za Nesu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 18, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u subotu, pre moto skupa u Palanci odradio prvi (redovni) servis kod Neše i veoma sam zadovoljan. Spreman je da popriča, ljubazan, nije skup, stvarno sve pohvale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidarskomlako 78 Napisano Jun 22, 2008 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: izmedju usiju Prijavi odgovor kao problematičan Neso druze,mnogo te hvale.Jos kad ne bi gasio mobilni bio bi pravi.Za sada te necemo menjati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah. Zato sam ja i digao ruke od mobilnog, nego ga zovem na fiksni i maltretiram onu Zoricu sto radi kod njega. Zovem po 15 puta na dan dok ga ne nadjem. Ali naravno necemo ga menjati ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 23, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno rečeno, kada bi u radno vreme odgovarao na naše pozive, ništa ne bi ni radio ;D Treba i mobilni da da sekretarici i molim lepo, neka se ona javlja na oba telefona dok on radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Septembar 30, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Samo bih hteo da naglasim da je broj u servisu 034 313 670 na koji se svi mogu obratiti u toku radnog vremena od 09-17h svakog radnog dana. Mobilni telefon koji je pominjan u ovoj temi je za neke hitnije stvari i licni kontakt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Octobar 15, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za Nesu i radnike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Octobar 15, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan A za radnicu? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Octobar 15, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno. Za nju poseban pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Octobar 15, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Extremno poslovan,potkovan znanjem. Samo najbolje o Nesi. Dobar je i za Kawasakije ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Octobar 21, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Extremno poslovan,potkovan znanjem. Samo najbolje o Nesi. Dobar je i za Kawasakije ??? ??? Da, da i za kawasakije i za honde. Doduse vidjao sam u servisu i aprilie i raznu egzotiku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Octobar 21, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Majstor je majstor, bez obzira na motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Octobar 21, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Majstor je majstor, bez obzira na motor. U subotu (18.10) sam posetio servis i radnju. Servisira Kawasakije A ja kad udjem u prodavnicu ne mogu da ne kupim nesto Ali to u drugoj temi. Ukratko: Veoma dobar utisak (za sada) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Februar 2, 2010 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za Nešu. Skoro sam bio kod njega u radnji da pazarim jaknu i neke sitnice, stigao baš pred zatvaranje i zatekao ga u prodajnom salonu. Oko 45 min. sam ga "davio" sa pitanjima o FZ6, pošto to planiram da pazarim, i čovek je bez problema odgovorio na svako moje pitanje sa strpljenjem, pri tome mi i dao neke savete na šta da obratim pažnju pri kupovini i sl. Ako pazarim FZ6, biće održavan kod Neše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2838 Napisano Februar 27, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Molim za pomoc ! Telefoni koje sam zvao godinama sada kaze centrala da nisu u upotrebi !? Koji su novi brojevi,tj.sta se desava ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4773 Napisano Februar 27, 2012 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Probaj 069/3313670...to je poslednji broj koji sam dobio od njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2838 Napisano Februar 28, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Probaj 069/3313670...to je poslednji broj koji sam dobio od njega. Није тренутно у функцији . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
finidjecak 0 Napisano Maj 23, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Prodavnica nije loše snabdevena. Ali: ne računaj na normalno radno vreme. Dođeš radnim danom popodne iz drugog grada i računaš da kupiš opremu u vrednosti 250-300 e i prijatno se iznenadiš: dečko radi SAMO DO 5, tačnije supruga je radila i otišla, posle tog vremena možeš samo slučajno da zatekneš majstora u servisu, koji takođe napušta brod i kad pozove gazdu da dođe i otvori radnju, njemu naravno ne pada na pamet. Što bi radio celog dana, kad može samo par sati, Mora ova zemlja da propadne kad ni privatniku nije hitno da mu radnja radi do 8 uveče, kao što rek'o Bog, a ne daj Bože da slučajno zaposli još nekog pa da ima ko da bude u radnji. I tako lepo okreneš auto i vratiš se 80km neobavljenog posla. Možda sam ja kriv što računam da prodavnice rade normalnim radnim danom do 8 pa nisam telefonom proverio kad tip zatvara. A kad da dođem ako radim do pola 4? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...