954 48 Napisano Maj 27, 2015 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost mogao sam doći samo u nedelju ujutru. Po slikama i priči ljudi bilo je odlično zezanje. Teskasi su prezadovoljni , a ja tuzan što nisam bio sa ekipom. Po običaju, sve sam omasio. Aj da sam jedan, dva , al tri cekiranja od četiri može samo kreten. Dok ne izmisle disciplinu - samo pravo po slobodnoj volji od tačke A do tačke B- ja se prijavljujem da vučem takmičare iz jaruga, za bolje i nisam. Čestitam bratu afrikancu i braći iz HR na medaljama! Svaka čast! Eee Kepo, Nemoj da se sekiras! Nas 20tak je uradilo istu stvar...Zajebali smo se na kljucnom mestu!!! Ali nije bilo krstache nigde i posle kratkog vremena bili smo na pravoj stazi!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 77 5 Napisano Maj 27, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd,Karaburma Motocikl: Husqarna te250 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4235 Napisano Maj 27, 2015 Ne silazi, 6590 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Bome lepo cepanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Maj 27, 2015 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna: Zbog ove fotke se isplatilo ucestvovati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Maj 27, 2015 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Maj 27, 2015 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro peglanje, ali i kupanje ... Koje su ti gume na motoru i kako si zadovoljan sa njima ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Maj 28, 2015 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna: Zbog ove fotke se isplatilo ucestvovati Evo i originalne: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Maj 28, 2015 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neki gopro snimak voznje sa kacige za A klasu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rooster12 52 Napisano Maj 28, 2015 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ660 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro peglanje, ali i kupanje ... Koje su ti gume na motoru i kako si zadovoljan sa njima ?? Mitas C02 nazad i Mitas C17 napred. Prezadovoljan super drze prosle godine sam isao sa mitas E09 mogu ti reci razlika nebo i zemlja jedino sto se zadnja dosta brzo trosi i sto na mokrom asfaltu si ko na ledu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 28, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost mogao sam doći samo u nedelju ujutru. Po slikama i priči ljudi bilo je odlično zezanje. Teskasi su prezadovoljni , a ja tuzan što nisam bio sa ekipom. Po običaju, sve sam omasio. Aj da sam jedan, dva , al tri cekiranja od četiri može samo kreten. Dok ne izmisle disciplinu - samo pravo po slobodnoj volji od tačke A do tačke B- ja se prijavljujem da vučem takmičare iz jaruga, za bolje i nisam. Čestitam bratu afrikancu i braći iz HR na medaljama! Svaka čast! Eee Kepo,Nemoj da se sekiras! Nas 20tak je uradilo istu stvar...Zajebali smo se na kljucnom mestu!!! Ali nije bilo krstache nigde i posle kratkog vremena bili smo na pravoj stazi!!! Hahaha u pravu si, kad malo bolje vidim ovu tabelu identicna greska kod 20 takmicara, ostali zavrsili bez problema. Ma nema veze, ima dana, a i kad sam video klince kako voze, mi smo tu da popunimo prostor i malo za nasu dusu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Maj 28, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Dobro peglanje, ali i kupanje ... Koje su ti gume na motoru i kako si zadovoljan sa njima ?? Mitas C02 nazad i Mitas C17 napred. Prezadovoljan super drze prosle godine sam isao sa mitas E09 mogu ti reci razlika nebo i zemlja jedino sto se zadnja dosta brzo trosi i sto na mokrom asfaltu si ko na ledu. Pa on je Ledu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Maj 28, 2015 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost mogao sam doći samo u nedelju ujutru. Po slikama i priči ljudi bilo je odlično zezanje. Teskasi su prezadovoljni , a ja tuzan što nisam bio sa ekipom. Po običaju, sve sam omasio. Aj da sam jedan, dva , al tri cekiranja od četiri može samo kreten. Dok ne izmisle disciplinu - samo pravo po slobodnoj volji od tačke A do tačke B- ja se prijavljujem da vučem takmičare iz jaruga, za bolje i nisam. Čestitam bratu afrikancu i braći iz HR na medaljama! Svaka čast! Eee Kepo,Nemoj da se sekiras! Nas 20tak je uradilo istu stvar...Zajebali smo se na kljucnom mestu!!! Ali nije bilo krstache nigde i posle kratkog vremena bili smo na pravoj stazi!!! Hahaha u pravu si, kad malo bolje vidim ovu tabelu identicna greska kod 20 takmicara, ostali zavrsili bez problema. Ma nema veze, ima dana, a i kad sam video klince kako voze, mi smo tu da popunimo prostor i malo za nasu dusu. Vracaj se ti u supertesku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Maj 28, 2015 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam jednu sa žičarom, ali van specijala, i nizbrdo... pa sam iskulirao Kvarni, koje ti imas gume na Africi ?? Malo ti se otimala po stazi !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 28, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Nazad e09 sa jedno 40% krampona nedovoljno, nisam se nadao travi i blatu. Prednja ko po šinama (Starcross 90/100) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 29, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan E, a trasa, za svaku pohvalu, sadrzala sve, kompletan enduro asortiman...afalt, makadam, kamen, trava, blato, barice i par onih jezerceta od pola metra dubine ...... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Maj 30, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Drugi specijalni ispit za Teškaše 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Maj 30, 2015 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Tooo Milose majstore, pokidao si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flendriks 2 Napisano Maj 30, 2015 U prolazu, 2 postova Lokacija: zagreb Motocikl: xtr Prijavi odgovor kao problematičan Drugi specijalni ispit za Teškaše to si mene skinuo na 13. minuti, bravo! nisam te mogao pratiti... iako sam bio uvjeren da je yamaha ttr u pitanju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Maj 30, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci! @flendriks - Imao sam više sreće ovog puta. Inače, imam neki subjektivni osećaj da sam drugi specijal najlošije tehnički odvezao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Maj 30, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Treći specijalni ispit za Teškaše 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Maj 31, 2015 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine sam bio boji nego prosle jer sam napravio bolji plasman od prosle,nisam pratio vozace koji grese stazu Pa nisam ni bio pogresan skretnicar,Svaka cast Kvarisi na Africi koji je pokazao da ce ona uvek biti u vrhu ako ga neko ne usmeri pogresno ...... a i vidi se u prvih deset Koliko ima Afrika,Kepo Mozda si izabrao pogresnu klasu ali lepo si priznao da po obicaju gresis stazu...Ponosan sam i na Moje Smederevce koji su ucestvovali na trci i nadam se dá ce nas biti vise sl godine. Svaka cast na organizaciji Xross sve ste bolji i neka tako i ostane a mi smo tu da vam uvelicamo dogadjaj. Mk Extrem Smederevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z3c 34 Napisano Maj 31, 2015 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugi specijalni ispit za Teškaše to si mene skinuo na 13. minuti, bravo! nisam te mogao pratiti... iako sam bio uvjeren da je yamaha ttr u pitanju Kad vozic ko pipica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
picoda 242 Napisano Maj 31, 2015 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Trogir - Dalmacija Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa pozdrav svima! Koma, Nikola i ekipa su napravili vrhunski posao...svaka cast na organizaciji. Staza odlicna, dovoljno specijala, oznaceno kako treba...extra! :takoje: Naravno, to ne znaci da ne moze da se promasi... Drugi specijalni ispit za Teškaše to si mene skinuo na 13. minuti, bravo! nisam te mogao pratiti... iako sam bio uvjeren da je yamaha ttr u pitanju Hvala momci! @flendriks - Imao sam više sreće ovog puta. Inače, imam neki subjektivni osećaj da sam drugi specijal najlošije tehnički odvezao. Pazi ova dva rejsera...nitko ne pita di je kolega koji vozi izmedju vas dvojice? Dobro ajde, Baltrekk me vidio dolje u trasi A i mahao sam mu da produzi al ovaj moj u rejs modu niti da se zabrine kako me nema. Mogli su me vukovi dokrajcit... Baltrekk, svaka cast na voznji...i fala na onom gelu, vratilo me u zivot, bija sam mrtav od zelje da nadoknadim izgubljeno vrime... @Shuster...Samo pravo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Maj 31, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Baltrekk, svaka cast na voznji...i fala na onom gelu, vratilo me u zivot, bija sam mrtav od zelje da nadoknadim izgubljeno vrime... @picoda btw, evo ga i poslednji specijalni ispit na ovogodišnjem Xross-u. Jedino što sam zaboravio da snimim početak, jer sam mislio da kamerica već snima, pa nedostaje neko početno vreme ali ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Jun 3, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ce nadoknadimo snimci i fotografije ne sekiraj se...ima dana Da cestitam Komatovicu i organizaciji na izuzetno spremeljenoj zabavi,i svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...