Jump to content

Moto Zajednica

Kiwi kacige

Recommended Posts

• Balkan Hard Enduro, 600 postova
  • Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i

Kao sto naslov kaze,ima li neko iskustva sa Kiwi i Shiro kacigama ::),i da li u Bgu imaju Cabergove kacige da se pazare ???

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

O Kiwi i Shiro kacigama znam samo toliko da ih nikada ne bih kupio :)

A Caberg imas u Guevara-i na NBG-u.

• Drug član, 1423 postova
  • Motocikl: Honda CRF300L

Kiwi je svajcarska fabrika.  Osamdesetih godina je bila jedna od vodecih firmi u svetskom prevenstvu, svi zapazeniji vozac,  narocito u nizim klasama 80,125  i 250 su vozili sa Kiwi kacigama.

Ja je posedujem vec 25 godina.

• Podržavam 1

• Drug član, 2783 postova
  • Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM

Kiwi je svajcarska fabrika.  Osamdesetih godina je bila jedna od vodecih firmi u svetskom prevenstvu, svi zapazeniji vozac,  narocito u nizim klasama 80,125  i 250 su vozili sa Kiwi kacigama.

Ja je posedujem vec 25 godina.

Sve se slazemo , ali gde su sada ?

• Drug član, 1423 postova
  • Motocikl: Honda CRF300L

Kiwi je ne znam tacno koje godine prodata italijanskoj Meccanica Plastica Agordina koja je zatvorena krajem 1994.

http://www.amicodelpopolo.it/spalla/04/spalla53.html

Ne znam da li je neko posle toga odkupio marku jer u prvom momentu nije bilo interesovanja?

• Drug član, 1390 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

1989. godine kad sam vozio karting, na trci u Novom Sadu me je na ulasku u brzu krivinu bez kočenja sustigao jedan od takmičara. Svojim levim prednjim točkom je pogodio moj zadnji desni točak a onda se katapultirao i bukvalno me pregazio. Kada sam došao sebi oko mene je bila ekipa lekara a kaciga je bila pored mene i na njoj trag njegovog tocka i nekoliko ogrebotina od metalnog rama kartinga. I danas se rado sećam KIWI kacige koju sam tada nosio i definitivno mislim da je odradila vrhunski posao...meni je glava još na ramenima :)

Inače, udarac je sa desne strane kacige u visini brade i tragovi oštećenja idu skroz do vrha...i verujte, udarac je bio priiiiiiilično jak.

Tih davnih godina KIWI je imao frhunske kacige ali danas je pitanje...

• motoras, 2521 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Hvala, lepe su cene za ovu marku.

Kod nas se prodaju od 3500 do 4000din (limundo)

Na Limundu se prodaju po ceni ko da vise. Znaci da moze da izgura onoliko koliko je neko spreman da da... To sto je placena 4000 ne znaci da je to njena realna vrednost vec ti je to pojazatelj nase kupovne moci...

• Zainteresovan, 824 postova

Znam ja sta je Limundo i kako funkcionise, na Limundu sam hteo i da kupim jer je licitacija u toku. Mnogi ne znaju za Limundo, plus sto mora biti registrovan da bi licitirao tako da mnogo ljudi nije u mogucnosti da licitira. Cena ovih kaciga koja dostize na Limundu za nas dzep je pristupacna, nisam uopste pominjao realnu vrednost kacige! Drasticna je razlika u ceni preko ovog sajta i limunda, samo sam to rekao...

• onaj koji oblikuje, 357 postova
  • Motocikl: Samo menjam ko ciga konja

Daleke 1983 sam iz Vankuvera uvezao svoj prvi Gold wing 1100A (god 1981) i kupio za sebe i suprugu 2 nove Kiwi K20 integralke.Bolju i udobniju kacigu u zivotu nisam imao a bila je fenomenalno zvucno izolovana i imala odlicnu aerodinamiku.Moje su bile za Americko trziste-kupio sam ih u Torontu ,.imam samo reci hvale (ovo je moje licno misljenje)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja