jimmy 327 Napisano Februar 26, 2008 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze,ima li neko iskustva sa Kiwi i Shiro kacigama ,i da li u Bgu imaju Cabergove kacige da se pazare ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 26, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan O Kiwi i Shiro kacigama znam samo toliko da ih nikada ne bih kupio A Caberg imas u Guevara-i na NBG-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Februar 27, 2008 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Dovoljno...hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2891 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 2783 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Kiwi kacige su navodno Italijanske ali ne mogu da ih pronadjem na netu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1571 Napisano Septembar 3, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan de moze kiwi da bude kaciga :Dzna se sta je kiwi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano Septembar 3, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan cim ih nema na netu onda sta da se prica o kvalitetu i ozbiljnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kiwi je svajcarska fabrika. Osamdesetih godina je bila jedna od vodecih firmi u svetskom prevenstvu, svi zapazeniji vozac, narocito u nizim klasama 80,125 i 250 su vozili sa Kiwi kacigama. Ja je posedujem vec 25 godina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2891 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 2783 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Kiwi je svajcarska fabrika. Osamdesetih godina je bila jedna od vodecih firmi u svetskom prevenstvu, svi zapazeniji vozac, narocito u nizim klasama 80,125 i 250 su vozili sa Kiwi kacigama. Ja je posedujem vec 25 godina. Sve se slazemo , ali gde su sada ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kiwi je ne znam tacno koje godine prodata italijanskoj Meccanica Plastica Agordina koja je zatvorena krajem 1994. http://www.amicodelpopolo.it/spalla/04/spalla53.html Ne znam da li je neko posle toga odkupio marku jer u prvom momentu nije bilo interesovanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2891 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 2783 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Bravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Bravo. Malo sam pretrazio net i kazu da je Kiwi kupila francuska fabrika TILT koja proizvodi kacige marke Awax http://www.awaxhelmets.eu/ i trebalo je da se ponovo pojave na trzistu 2008. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 3, 2009 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i ona kivi dijeta ;D Jedeš sve osim kivija ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1457 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1989. godine kad sam vozio karting, na trci u Novom Sadu me je na ulasku u brzu krivinu bez kočenja sustigao jedan od takmičara. Svojim levim prednjim točkom je pogodio moj zadnji desni točak a onda se katapultirao i bukvalno me pregazio. Kada sam došao sebi oko mene je bila ekipa lekara a kaciga je bila pored mene i na njoj trag njegovog tocka i nekoliko ogrebotina od metalnog rama kartinga. I danas se rado sećam KIWI kacige koju sam tada nosio i definitivno mislim da je odradila vrhunski posao...meni je glava još na ramenima Inače, udarac je sa desne strane kacige u visini brade i tragovi oštećenja idu skroz do vrha...i verujte, udarac je bio priiiiiiilično jak. Tih davnih godina KIWI je imao frhunske kacige ali danas je pitanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano April 28, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko danas kostaju KIWI kacige i kakva su danas misljenja o njima? (pitam jer ih ima po netu pa razmisljam da je uzmem za suvozaca) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 123 Napisano April 28, 2013 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Evo sajta za kiwi kacige. http://www.kiwihelmets.eu/home.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano April 28, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, lepe su cene za ovu marku. Kod nas se prodaju od 3500 do 4000din (limundo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4429 Napisano April 28, 2013 motoras, 2521 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, lepe su cene za ovu marku. Kod nas se prodaju od 3500 do 4000din (limundo) Na Limundu se prodaju po ceni ko da vise. Znaci da moze da izgura onoliko koliko je neko spreman da da... To sto je placena 4000 ne znaci da je to njena realna vrednost vec ti je to pojazatelj nase kupovne moci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano April 28, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja sta je Limundo i kako funkcionise, na Limundu sam hteo i da kupim jer je licitacija u toku. Mnogi ne znaju za Limundo, plus sto mora biti registrovan da bi licitirao tako da mnogo ljudi nije u mogucnosti da licitira. Cena ovih kaciga koja dostize na Limundu za nas dzep je pristupacna, nisam uopste pominjao realnu vrednost kacige! Drasticna je razlika u ceni preko ovog sajta i limunda, samo sam to rekao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4549 Napisano April 28, 2013 Advanced Member, 1998 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Evo koliko takva kaciga kao sto se prodaje na Limundu kosta u Engleskoj: http://motorcyclemegastore.com/productpage.php?productid=154298 Nema tu govora o vrhunskom kvalitetu i dugogodisnjoj tradiciji, ne za te pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1412 Napisano Maj 2, 2013 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Daleke 1983 sam iz Vankuvera uvezao svoj prvi Gold wing 1100A (god 1981) i kupio za sebe i suprugu 2 nove Kiwi K20 integralke.Bolju i udobniju kacigu u zivotu nisam imao a bila je fenomenalno zvucno izolovana i imala odlicnu aerodinamiku.Moje su bile za Americko trziste-kupio sam ih u Torontu ,.imam samo reci hvale (ovo je moje licno misljenje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...