Fruskogor@c 19 Napisano Januar 18, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan 36 zbica,18 coli.odlicno stanje. 064/464-95-60 40e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Januar 18, 2015 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Idealan prednji za caffe racera. Cena vise nego dobra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Januar 18, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Da l' bi mogao za zadnji na klx650 ? Ja bi ga uzeo ako pasuje ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Januar 18, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan RaS, ne znam stvarno.Jedino ti mogu izmeriti dimenzije glavcine,precnik osovine... ako ti je to od pomoci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 18, 2015 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Da l' bi mogao za zadnji na klx650 ? Ja bi ga uzeo ako pasuje ... Ja sam bio u slicnoj dilemi zimus i nisam smeo da montiram zadnju felnu sa direktno povezanim zadnjim lancanikom,bez gumenih ublazivaca,jer nisam siguran kako bi se veliki jednocilindras ponasao.. Onda sam uzeo zadnji tocak od xt 600 i montirao na klr,xt kao i svaki veliki jednocilindras ima ublazivace u tocku..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Januar 18, 2015 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan A koji diskovi ovde pašu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...