croser 177 Napisano Januar 17, 2015 U prolazu, 57 postova Lokacija: Subotica Motocikl: XVS 950A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ostalo mi je od nekih ranijih (da se moderno odrazim) projekata par uputstava koje bi bio rad da poklonim. Radi se o sledećim uputstvima: 1. Landrover III, većinom za model Lightweight, a. uputstvo je za radioničko održavanje i remont, b. uputstvo je skinuto sa neta, na engleskom jeziku, odštampano, ali na žalost budućeg korisnika (naravno, ako ga uopšte bude bilo ), nije baš složeno, tako da će se budući korisnik istoga, morati malo pomučiti da ga složi. 2. VW Buba a. Automotive repair manual , što bi se reklo, za radioničko održavanje i remont, b. zaključak sledi, na engleskom jeziku je, c. za sve modele od 1954. do 1978. godine, d. kao pod 1.b 3. Fiat - Zastava 1107 JD a. Knjiga I - Opis, rukovanje i tehničko održavanje b. Knjiga II - Radioničko održavanje c. knige je izdala JeNeA, iste su očuvane i nema potrebe za slaganjem stranica 4. Zastava AR-55 a. Imenik sastavnih delova automobila Zastava AR-55 b. isto kao pod 3c samo u jednini Sve šaljem (ako bude zainteresovanih) o trošku primaoca po pravilu "Ko pre devojci, njemu devojka". 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 211 Napisano Januar 17, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan zaiteresovan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 227 Napisano Januar 17, 2015 Drug član, 1024 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan i ja.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Januar 17, 2015 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se prijavim, za Ladrovera, vec imam nesto dokupetacije (mada nemam Landrovera, bice jednom) pa bi mi i znacilo i to... Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Januar 17, 2015 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze meni od zastavica manual, ako vec nije otisao? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croser 177 Napisano Januar 17, 2015 U prolazu, 57 postova Lokacija: Subotica Motocikl: XVS 950A Prijavi odgovor kao problematičan zaiteresovan. Konkretno, za šta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croser 177 Napisano Januar 17, 2015 U prolazu, 57 postova Lokacija: Subotica Motocikl: XVS 950A Prijavi odgovor kao problematičan i ja.... Da bude transparetnno....., javio si se na PP i šaljem ti oba uputstva za Fiat 1107. Pokušaću ti poslati u ponedeljak a ako ne stignem. šaljem ti u sredu. Molim te, pošalji mi na PP adresu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croser 177 Napisano Januar 17, 2015 U prolazu, 57 postova Lokacija: Subotica Motocikl: XVS 950A Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se prijavim, za Ladrovera, vec imam nesto dokupetacije (mada nemam Landrovera, bice jednom) pa bi mi i znacilo i to... Hvala! Šaljem ti u ponedeljak, eventualno u sredu papire za Landrovera. Molim te, pošalji mi adresu na PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croser 177 Napisano Januar 17, 2015 U prolazu, 57 postova Lokacija: Subotica Motocikl: XVS 950A Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze meni od zastavica manual, ako vec nije otisao? Kao i svima ostalima, šaljem ti u ponedeljak, eventualno u sredu papiriće za AR-55. Samo, da ne bude zabune, u pitanju je Imenik. Dobra stvarčica u kombinaciji sa malo znanja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croser 177 Napisano Januar 17, 2015 U prolazu, 57 postova Lokacija: Subotica Motocikl: XVS 950A Prijavi odgovor kao problematičan Otišlo sve. Pozdrav svima. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 211 Napisano Januar 17, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 227 Napisano Januar 18, 2015 Drug član, 1024 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...