Alekre 13456 Napisano Januar 15, 2015 (promenjeno) Ne silazi, 7549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan -Kaciga je Nexo Blade, odnosno HJC ZF9 (samo drugacije brendirana) u S velicini -Pantalone i jakna su PoloRoad, od Cordure, imaju sve protektore, termo postave, membrane, velicina XS -Rukavice su Probiker, velicina S -Cizme su takodje Polo Road, velicine 37 Oprema je kao nova, uredna je, mirise, nista nije osteceno, relativno novi modeli. Ide sve u kompletu za 150 eur sto mislim da je i vise nego povoljna cifra za obuci lepsu polovinu od glave do pete kvalitetnom opremom. Moze da se proba u Smederevu, 0641394251 Moze i neka zamena za alu felne "14 ili "15 sa rasponom 4x100 Promenio Januar 15, 2015 član Alekre Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1044 Napisano Januar 15, 2015 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kolika ti je devojka? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Januar 15, 2015 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanimju jakna i pantalone koliko para? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13456 Napisano Januar 15, 2015 Ne silazi, 7549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jakna i pantalone 110. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Januar 16, 2015 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan mene zanimaju rukavice... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Januar 16, 2015 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan a mene zanima devojka ... 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 16, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan A ja sad tek videh da si ti Marko iz Kule. Stalno ti čitam nik Marko i Džule 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Januar 16, 2015 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena samo za rukavice? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13456 Napisano Januar 17, 2015 Ne silazi, 7549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moze ovako: Kombinezon ne bih da rasparim, steta je. On moze za 110 Rukavice 15 cizme 20 Kaciga 25 Inace kaciga je u super stanju, postava je bas cista, ne smrdi, vizir i mehanizam rade fantasticno. Oprema je bas dobra, cene su takve ne zato sto nesto ne valja nego da bi se prodalo. Ja bih najvise voleo da se neko obuce od glave do pete ali ako neko zeli ovako odvojeno voljan sam da napravimo kombinaciju da svako dobije ono sto mu preba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Januar 17, 2015 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti mislis da svi imaju devojku, i da su jos 45kila. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta-dzoksova 413 Napisano Februar 2, 2015 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd/Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Uh sve mi se svidja,samo da je bar za broj vece:) poslato sa plaze pored ladnog piva Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 507 Napisano Februar 2, 2015 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Moja zena ima 70 kg i kako ja nju da uguram u ovo ??Jedino da promenim zenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta-dzoksova 413 Napisano Februar 2, 2015 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd/Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahaha za koliko kg je ova oprema? poslato sa plaze pored ladnog piva Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13456 Napisano Februar 2, 2015 Ne silazi, 7549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Otprilike ovako: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Februar 2, 2015 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan pa jedino da i neku takvu das uz ovo inace povoljno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13456 Napisano Februar 8, 2015 Ne silazi, 7549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sve se prodalo, ostala je samo kaciga. Da budem detaljniji: žRadi se o modelu "HJC ZF9" brendiran kao "Nexo", brend "PoloMotorrad"-a u Nemačkoj. Kaciga je u super stanju, sva ventilacija je ispravna, nije imala havarije, vizir nema ogrebotina i kopča radi perfektno. Ono što je najbitnije, unutrašnjost kacige je besprekorno očuvana, nema neprijatnih mirisa, prljavštine i postava nije razglavljena. Stojim iza toga. Veličina "S". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4334 Napisano Februar 8, 2015 motoras, 2491 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci,otisla i devojka... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...