sasa ns 1 3067 Napisano Januar 14, 2015 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan kupujem mobilni smartfon ,budzet oko 40 eura,da moze na skajp ,i najvaznije sto manji po velicini,novi sad i okolina sasa 0641352299 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Januar 15, 2015 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da ima i dalje u oglasima ovde na forumu jedan HTC Wildfire za nekih 30e, ako nije otisao jos.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Januar 15, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jedan HTC Desire C, još je u garanciji....stoji mi već mesecima...ako ti je interesantan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Januar 16, 2015 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan ps.kako izgleda smartfon koji nije mobilan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Januar 16, 2015 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa onaj sto mu crkla baterija, pa mora da bude na punjacu sve vreme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...