FreeBird 198 Napisano Novembar 11, 2014 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Kad je skupljanje danas. Naleteo bi skutero posto mi ne radi regler na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 15, 2014 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Danas hladno, hladan asfalt, ali obrnuo se poneki krug... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 15, 2014 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Novembar 15, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pa mogao si malo to i da oboriš, samo si ih po sredini zaprljao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slax 2 Napisano Novembar 15, 2014 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondica Prijavi odgovor kao problematičan Celo leto sam razmisljala da svratim, pokusam da obrnem jedan krug a da se ne izblamiram skroz pored vecine iskusnih bajkera sa zujalicama koji ih obaraju da samo mastam kako bih volela da umem i ja to isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Novembar 15, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Celo leto sam razmisljala da svratim, pokusam da obrnem jedan krug a da se ne izblamiram skroz pored vecine iskusnih bajkera sa zujalicama koji ih obaraju da samo mastam kako bih volela da umem i ja to isto Tako sam i ja mislio, al me dochekala grupa ljudi koji su navijali za mene i moje koleno na navaku Sad je vech kasno, al sledeche sezone siguran sam da che i za tebe biti grupa koja che navijati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slax 2 Napisano Novembar 15, 2014 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondica Prijavi odgovor kao problematičan Dajes mi nadu za sledecu sezonu FJCharlie . Inace, svaka cast na slikama, pre mesec dana sam pocela malkice intenzivnije da se bavim fotografijom, inace bez predznanja, pa pocela da eksperimentisem sa ekspozicijom, blendom itd ali mi nesto i ne uspevaju moji eksperimenti zbog nedostatka malo boljeg fotoaparata, ali bice bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Novembar 15, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Dajes mi nadu za sledecu sezonu FJCharlie . Inace, svaka cast na slikama, pre mesec dana sam pocela malkice intenzivnije da se bavim fotografijom, inace bez predznanja, pa pocela da eksperimentisem sa ekspozicijom, blendom itd ali mi nesto i ne uspevaju moji eksperimenti zbog nedostatka malo boljeg fotoaparata, ali bice bolje Samo polako, dosta ljudi che ti pomochi oko vozhnje i uputiti te u pravom smeru. A shto se tiche fotografije, samo vezhbaj, chitaj i gledaj kako ljudi rade i shta rade. Imash dosta tutorijala na youtubeu pa polako prelistaj Skill in photography is acquired by practice and not by purchase. Percy W. Harris 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slax 2 Napisano Novembar 15, 2014 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondica Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se da se vestina ne uci samim tim sto se poseduje bolji fotoaparat, al mislim da ne moze da se porice da je vidna razlika u kvalitetu izmedju slika napravljenih sa npr canon powershot S95 i canon EOS650D. No, verujem da je malkice tema offtopic, samo htedoh da izrazim svoje pozitivno misljenje prema tvojim fotografijama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Novembar 15, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se da se vestina ne uci samim tim sto se poseduje bolji fotoaparat, al mislim da ne moze da se porice da je vidna razlika u kvalitetu izmedju slika napravljenih sa npr canon powershot S95 i canon EOS650D. No, verujem da je malkice tema offtopic, samo htedoh da izrazim svoje pozitivno misljenje prema tvojim fotografijama hvala lepo sreshchemo se pa fotkati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slax 2 Napisano Novembar 15, 2014 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondica Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 16, 2014 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Hladno, hladan asfalt... Gume tesko zagrejati! Ali vozili se.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 16, 2014 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Slika iz voznje nema nazalost... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Decembar 9, 2014 Integrisan, 13041 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kratka Huja za "R-ove"... khm, khm... . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 10, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Npr. ovog momka - Jel ovo vozi ili je namesteno za slikanje vozi, sa oko 150kmh "davne" 2010e 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Decembar 10, 2014 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kratka Huja za "R-ove"... khm, khm... https://www.facebook...ype=2 . Kratka,kratka, jes da ne vozim R-a ali i sa F-om mi je bilo tesko da se sastavim. Spore krivine,klizavo, ali sve u svemu malo se opustimo kad nema Navaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Decembar 10, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, to njegovo "kratka" je bila ironija. Ali i lik sa snimka ima ogoljen motor jer verovatno pada svakih 15 min pri takvoj vožnji. A još pride pogledajte koliko mu zadnja guma kliza. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 10, 2014 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja klize zato sto on hoce, namerno ga baca gasom.... To i vezba!!! Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 11, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan šta pričate, čovek vežba "osmicu" za polaganje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Decembar 11, 2014 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kratka Huja za "R-ove"... khm, khm... . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Decembar 12, 2014 Integrisan, 13041 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne vido da je pao i jednom a napravio je 10 osmica kao i kolega iza njega... a mora da kliza inače bi dobio "ostav". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Macakr6 75 Napisano Decembar 12, 2014 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: cb750f kr250s zzr600 xt350 dr650djebel vt600shadow gsx1100r vfr400r 650tangai yzf6r gsxr600r zx6r YZFR6R Prijavi odgovor kao problematičan Radni slajderi (omanji) inace vrlo zahtevna i brza 8 Odlican je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Decembar 12, 2014 Integrisan, 13041 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunska vežba.. evo ga isti mladić ovde na 200ccm po "vodi do koena" https://www.youtube.com/watch?v=c3-cn5FC0XI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Decembar 12, 2014 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan To vežbaju za neki Nindža odred ili šta je u pitanju? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Decembar 13, 2014 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan meni deluje kao omladinska skola za trkace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...