kiki-suzuki 2 Napisano Jun 11, 2008 U prolazu, 65 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki rmz 450 i drz 400 Prijavi odgovor kao problematičan i da pitam jos nesto,jel trenira neko 13,14 ili 15 juna.? daj bre mrzi me sam da se vozikam po stazi..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jun 11, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost, ja prije Avgusta-Septembra necu voziti jer motor stize tek za 7-8 dana, a od Jula sam dolje. Dolazim nazad za BG tek oko 20.-25. Avgusta i od tada cu biti na Adi Huji nadam se svaki vikend. tako da na mene mozes da racunas, ali nazalost tek tada :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Jun 11, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan i da pitam jos nesto,jel trenira neko 13,14 ili 15 juna.? daj bre mrzi me sam da se vozikam po stazi..... Mozemo nesto da organizujemo za Adu Huju za nedelju, 15-ti...prognoza kaze da nece padati kisa...Bobane? Kricka? Branko? Ja bih isao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 12, 2008 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam! Odustao sam od trebinja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Jun 12, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Zasad Boban i Ja...Kiki, jel' bi dosao do Beograda u nedelju ako bude ok vreme? Ima jos neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jun 12, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu da dodjem da vas slikam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jun 12, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan A ja ću možda da svrnem da vas gledam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 12, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije blam da matorci teraju nejkid veterane sa vama, došao bih i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Jun 12, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Pa jedino da ti ne bude mala staza...ne znam kako ce se tvoj motor snaci... Poslao sam par poruka super-motorasima ;D, da vidimo hoce li jos ko doci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki-suzuki 2 Napisano Jun 13, 2008 U prolazu, 65 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki rmz 450 i drz 400 Prijavi odgovor kao problematičan Zasad Boban i Ja...Kiki, jel' bi dosao do Beograda u nedelju ako bude ok vreme? Ima jos neko? javljam se jos u subotu....jako mi se vozi ali ne bih da obecam pa da posle ispalim..... cujemo se jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 13, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jedino da ti ne bude mala staza...ne znam kako ce se tvoj motor snaci... Nije mala ja sporo vozim Jel ima neko orijentacion vreme u koliko bi bili tamo da bih mogao da se uklopim sa kućnim akcijama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Jun 13, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu ja malo sa vama supermenima? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Jun 13, 2008 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju dolazim na stazu jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Jun 13, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju dolazim na stazu jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Daj da se testira to...izmenjase sve zivo na njemu...to su sad ustvari dva motora ;D Salim se Vidimo se na stazi u nedelju... Za "nesupermoto" vozace ;D : iskreno mislim da ce vam staza biti mala, to je karting staza, sa ostrim i malim krivinama, nije ni preterano siroka, tako da mislim da ce vam zaista biti tesko da vozite ...no, dodjite pa probajte ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Jun 13, 2008 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Sad ste organizovali.. Kad ja moram da ucim... Strasno pokusacu da dodjem da vas gledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jun 14, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ako stignem od posla doći ću malo da vas slikam kako divljate i mučite jadne jednocilindraše, popijem lošu kafu gore u kafani, i nazad na posao ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jun 14, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan U koliko sati je okupljanje? Samo da ne padne ova kisa... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Jun 14, 2008 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ja sutra ne dolazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 15, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se zna neko okvirno vreme za dolazak na Adu Huju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Jun 15, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Ma nista ne bi od voznje...Pantocrator je imao katastrofu sa motorom, Branimir ne moze, jos par mojih drugara isto...ja sinoc kad sam se vracao iz Bijeljine sa svirke posaljem Bobanu poruku da me budi sat vremena pre sastajanja, ali vidim da i on ne dolazi...tako da ostaje sledeci vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jun 15, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Sta to bi sa Huskvarnom?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Jun 16, 2008 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mogli ste ranije da kazete da necete doci. Neko od vas je sreo drugara u gradu i rekao mu oko 12 da dodje,tako da smo on i ja preblejali ceo dan tamo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Jul 25, 2008 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Kako stvari stoje nedelja 27.07.2008. branimirgrozny, ivanshesti, coka(obrenovac) i moja malenkost idemo malo da vozimo stazu pa ko zeli dobro dosao je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Jul 25, 2008 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Da li se zna u koliko sati odprilke ste na stazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Jul 26, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Valjalo bi da budemo ranije tamo, posto su vreme bez padavina najavili za prepodne, a popodne vec kisu...ali sacekajmo i prognozu veceras... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...